Rajzolj a meséről!

Határidő
Érvényes
Kiíró
AMTAK Kiadó
Pályázhat
általános iskolás diákok (6-14 évesek)

Rajzolj a meséről!

Nemzetközi gyerekrajz pályázat | 2023. december 30.
Pályázatok beküldési határideje: 2023. december 30.
Az AMTAK Kiadó nemzetközi rajzpályázatot hirdet általános iskolás diákok (6-14 évesek) számára mesékhez kapcsolódó színes rajzok beküldésére.

A pályázat célja: tehetséges gyerekművészek felfedezése, nemzetközi kapcsolatok létesítése, illetve esetlegesen illusztrátor keresése kiadónk számára gyerekkönyvekhez.

Nevezési feltétel: fejenként 1 vagy több, de maximum 5 pályamű. A rajzok kapcsolódhatnak ugyanazon vagy más-más mesékhez is. A pályázók a rajzok beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a Kiadó műveiket bármilyen formában, honorárium nélkül publikálja.

Pályázás módja: A pályázáshoz előzetes regisztráció szükséges. A regisztrációs lapot letölthetik itt: www.amtak.hu. Pályázatok menüből. A nevezési díj 14 USD/pályázó. A befizetést erre a számlára kérjük átutalni: IBAN:HU44 1170 4007 2023 9576 0000 0000, számlatulajdonos: AMTAK Bt, megjegyzésbe a Rajzpályázat jelszót és a pályázó nevét kérjük beírni. A regisztráció sikerességéről e-mailt küldünk. A regisztrációs lap megküldésével egyidőben kérjük a befizetést igazoló bizonylat megküldését. A regisztrációs lapot és a befizetést igazoló bizonylatot erre a címre küldjék vissza: amtakbt@gmail.com. A regisztráció határideje: 2023. november 1. A sikeres regisztrációról e-mailt küldünk.
A színes rajzokat egyenként, A4-es álló méretben, pdf formátumban kell beküldeni elektronikus úton az amtakbt@gmail.com címre. Kérjük mellékletben a pályázó nevét, országát, iskoláját és osztályát, valamint az illusztrált mese címét feltüntetni. Az adatok feltűntetésének nyelve a pályázó anyanyelve.
A pályázat eredményéről e-mailt küldünk.

Pályadíj: A pályadíj 2x300 USD. Ezen felül minden sikeres pályaművet publikálunk a Kiadónk által szerkesztett színes albumban, amelyet a nyertes pályázóknak ingyen megküldünk 5-5 példányban, s a legsikeresebb pályázóval/pályázókkal munkatársi kapcsolat is lehetséges.
Elbírálás: A rajzokat háromtagú szakértő zsűri bírálja el, korcsoportonként. A zsűri elnöke Varsányi Ferenc Emmy- és Balázs Béla-díjas animációs filmrendező, kiadónk grafikusa.
Beküldési határidő: 2023. 12. 30.
Eredményhirdetés: www.amtak.hu honlapunkon és e-mailben 2024. 02. 28-ig.

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem