Showszóró

Határidő
Érvényes
Pályázhat
18 éves kortól addig, amíg bírod a kamerát és az online térben való szereplést

Showszóró


Indul a SHOWSZÓRÓ, a Nosalty gasztro-tehetségkutatója - legyél TE az új videós arcunk
Jelentkezz a Nosalty új tehetségkutatójába, a SHOWSZÓRÓ-ba, ahol keressük azt az új gasztroarcot, aki önazonos, tehetséges és szórakoztató a kamerák előtt. Legyél az a karakter, akit te is szívesen bekövetnél!
Úgy érzed magad a konyhában, mint az anyaméhben. Főzöl, sütsz, sous vide-álsz, blansírozol. A bulikba te viszed a legextrább tapast. Megetetsz mindenkit, aki az utadba kerül. Nincs nálad étkezés Insta-fotó előtt. Ha pedig ez nem lenne elég (és nem az), még videóra is veszel mindent, amit a konyhában csinálsz.
Mutasd meg nekünk is, mit főztél, mert kíváncsiak vagyunk rá! Jelentkezz a Nosalty új tehetségkutatójába, a SHOWSZÓRÓ-ba, ahol keressük azt az új gasztroarcot, aki önazonos, tehetséges és szórakoztató a kamerák előtt. Legyél az a karakter, akit te is szívesen bekövetnél!
Olyan arcokat várunk, akik újat tudnak mutatni a konyhában, hozzáállásukkal, stílusukkal és trükkjeikkel meglepetést tudnak okozni a nézőknek, és esztétikai érzékük sem utolsó. Kerülj be te is a Nosalty szakácsai közé!

A nevezés feltételei:
Életkor: 18 éves kortól addig, amíg bírod a kamerát és az online térben való szereplést
A nevezés díja: ingyenes

Az ország bármely pontjáról nevezhetsz, ha pedig elég ügyes vagy, vár a Nosalty budapesti konyhája, és a videókon kívül itt helyben is számítunk rád!

Meddig tart a nevezés?
2022. augusztus 23-tól 2022. szeptember 25-ig várjuk a videókat!

A jelentkezésnek tartalmaznia kell:
- teljes név
- profilnév
- születési dátum
- lakhely - település név
- e-mailcím
- rövid motivációs levél
- telefonszám
- egy étel elkészítése videós formátumban
A nevezés egyik legfontosabb eleme: készíts el egy ételt, vedd fel videóra, szerkeszd meg annyira, amiből te is szívesen főznél a netről, és végül töltsd fel egy általad választott megosztó oldalra (pl. YouTube, TikTok, Instagram Reels) Ezt a linket oszd meg velünk itt!

Hogyan zajlik az előválogató?
A Nosalty a nyár végét már arra szánja, hogy új gasztoarcokat toborozzon. 1 hónapig folyamatosan várjuk a jelentkezéseket, melyek a nevezési határidő (szeptember 25.) lejártával a Nosalty stábja elé kerülnek. Itt dől el, hogyan folytatódik a SHOWSZÓRÓ! Minden jelentkezőt értesíteni fogunk.

A pályázat időtartama: 2022. augusztus 23-szeptember 25. vasárnap 24:00
Ha kérdésetek van, keressetek minket bátran az info@nosalty.hu-n!
https://www.nosalty.hu/ajanlo/showszoro-nosalty-uj-gasztroarc-keressuk-jelentkezz-video-szakacs

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem