Snétberger Program

Határidő
Folyamatos
Érvényes
Pályázhat
12-22év közötti

Snétberger Program


LEGYÉL A DIÁKUNK
TEHETSÉGESNEK TARTOD MAGAD?
VAGY CSAK SZERETSZ MUZSIKÁLNI?
NYITOTT VAGY A KLASSZIKUS ZENÉRE, A JAZZRE?
ELMÚLTÁL 12, DE NEM VAGY MÉG 22?
SZERETNÉL VILÁGHÍRŰ MŰVÉSZEKTŐL TANULNI?
AKARSZ JÓ ZENEKARBAN MUZSIKÁLNI?
JELENTKEZZ A SNÉTBERGER
ZENEI TEHETSÉG PROGRAMBA!
Benyújtási határidő folyamatos.

A Snétberger Program a Snétberger Alapítvány és a Nemzeti Tehetség Központ Nonprofit Közhasznú Kft. együttműködésében valósul meg. A részvétel a felvételt nyert tehetségeknek ingyenes.
Sikeres felvételi után egy évig ösztöndíjas diákként tanulhatsz a Snétberger Zenei Tehetség Központban. A képzés júniusban kezdődik.

A PROGRAM
A rengeteg egyéni hangszeres, zenekari, zeneelméleti és improvizációs óra mellett tanulhatsz angol, beás és lovári nyelvet, Alexander testtudat módszert is. Lesznek, akik segítenek a továbbtanulásban, pályázatírásban.
Az év során egy mentor kíséri a munkádat, aki segít, ha elakadnál.

JELENTKEZÉSI KORHATÁR:
12-22 ÉV KÖZÖTT
JELENTKEZNI AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL ÉS EGY MÁSFÉL PERCES VIDEÓ BEKÜLDÉSÉVEL LEHET. A VIDEÓBAN BÁRMIT JÁTSZHATSZ, ÉNEKELHETSZ A LÉNYEG, HOGY KIDERÜLJÖN, HOGY JELENLEG MIT TUDSZ.

MIKOR?
A képzés nyáron közel 5 hétig, ősszel és tavasszal 2-2 hétig tart, igazodva az iskolai szünetekhez. Szükség esetén felvételi előkészítő hétvégente Budapesten. A képzés a „normál” általános vagy középiskola mellett is elvégezhető, tehát nem kell évet halasztani.

HOL?
Felsőörsön, Veszprém mellett, a Balatontól 3 km-re. Az utazások megszervezésében segítünk, költségét vállaljuk. A helyszínen kényelmes és szép 2-8 ágyas szobák, felszerelt próbatermek, színpad és sportpályák várnak. A képzés alatt az étkezéseket biztosítjuk.

KIKKEL?
Olyan tanárokkal, mint: Snétberger Ferenc, Czibere József, Lakatos György, Lamm Dávid, Oláh Tzumó Ároád, Pocsai Kriszta, és olyan kiváló nemzetközi vendégelőadókkal mint David Friedman, Tony Lakatos vagy Roby Lakatos, illetve tapasztalt mentorokkal, animátorokkal, és fiatal, lelkes önkéntesekkel.
„Azért szeretem ezt a helyet, mert zenét tanulhatok, amit sajnos otthon nem tehetek meg, vagyis magamra vagyok hagyatkozva. A tábor rengeteg fellépő lehetőséget is adott már számomra. Például játszhattam a Zeneakadémián, ami rendkívül sokat változtatott az életemen, tehát sokat köszönhetek ennek a tábornak.”
Zeneileg tehetséges gyermekük számára ez egyedülálló lehetőség. Kérjük, támogassák, hogy jelentkezése eljuthasson hozzánk; örömmel fogadunk minden jelentkezőt. Kollegáink a tanulmányok alatt családjukat is segíteni fogják. A képzés a tanulók számára ingyenes.

KAPCSOLAT
Snétberger Alapítvány és Stúdió
1084 Budapest, Bacsó B. u. 10-12. fsz. 15.

Snétberger Zenei Tehetség Központ
8227 Felsőörs, Hóvirág u. 28.

info@snetbergerfoundation.com
https://www.snetbergercenter.org/hu/legyel-a-diakunk?fbclid=IwAR3l6gtpcbc6iRzd2ECnjJz6SgqKbPD70GsF5_k85Qi3xX3zmWDLVuHuT3s_aem_AauBn6wW9Z_j1kP-rSVx3oTNKKA7Mn5FOhZO9yohkjV1yc7gWq33D618AFivoE3tY8QZXKysajmZxYSAq7MNQZmF

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem