Szeretetcsoki Gyűjtés Veled!

Határidő
Érvényes
Pályázhat
Óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok, cégek dolgozói

Szeretetcsoki Gyűjtés Veled!


- Legyél jótevő, ismerd meg a jótékonysági programokat!
- A legapróbb támogatás, a lekisebbnek hitt önkéntes részvétel is óriási segítség!
- Együtt csodákra vagyunk képesek!
- A csokigyűjtés egyfajta jelképe az összefogásnak!
- Közösségben az erő!
- Hálásan köszönjük az együttműködést!

Jótékonysági csokigyűjtés iskolás osztályok és óvodai csoportok összefogásával!
Jótékonysági csokigyűjtés iskolás osztályok és óvodai csoportok, kollektívák összefogásával! Kórházak gyermekosztályain fekvő gyerekek mesedoktor vizitjein és nélkülöző családok támogatásakor a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesedoktorai - bohócdoktorai és önkéntesei más segítség mellett csokoládét is osztanak. Óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok, cégek dolgozói részvételével a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok 'Szeretetcsoki' csokoládé gyűjtő akciót szervez. A csoportok a közösségükben összegyűjtött tábla csokikkal segítik az alapítvány fontos gyermek és családvédelmi tevékenységét, az alapítvány a legtöbb csokit beküldő csoportokat megjutalmazza.

Értékes díjazás!
A legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 2023. év január közepén 250 000 Ft díjazásban részesül, a második legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 150 000 Ft díjazásban részesül, a harmadik legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 100 000 Ft díjazásban részesül. Pályázz, gyűjts csokit és csokigyűjtéssel induljon csapatod a díjazásért!

Mindenki nyer, hiszen adni örömteli dolog! Segítsünk Együtt!

Teendők / folyamatok:
1. Csoporton / osztályon belül gyűjtsétek össze a beküldeni szándékozott csoki mennyiséget.
2. Ha összegyűlt a mennyiség, a BEKÜLDÉSI címre futárszolgálattal / postán (vagy időpont egyeztetés után személyesen) a csomagot (határidőn belül) el kell juttatni.
3. A beérkezett csomagokban lévő csokoládék száma szerinti sorrendben a beküldők listája elérhető lesz a www.mesedoktor.hu/szeretetcsoki oldalon.
4. A legtöbb csokoládét beküldő csapatokat (a díjazottakat) a csapat által megadott elérhetőségen az alapítvány külön is kiértesíti!

Fontos információk a résztvevők számára:
- A csapatok díjazásához kapcsolódó csokigyűjtés 2022. november 04-től 2022. december 16-ig tart (feladás utolsó napja),
- Fontos, hogy a beküldött csokik a támogatottak egészsége érdekében legalább három hónapos szavatossággal kell rendelkezzenek, illetve bontatlan csomagolásúak legyenek!
- Egy - egy tábla csokival egyenértékű egy - egy csomag új 6-12 színű ceruza vagy új filctoll készlet vagy új gyurma vagy új zsírkréta készlet vagy új tempera (vízfesték), kártya, puzzle, társasjáték, mesekönyv, plüss. Ezeket a csokik mellé kell tenni a beküldendő csomagba.
- A csoport által beküldött csomagnak egy összesítő lapon tartalmaznia kell a beküldött csokik számát, a beküldő csoport / osztály nevét, kapcsolattartó telefonszámát, postacímét, e-mailcímét is!
- A csokik mellé kézzel készített rajzok, versek, üzenetek vagy egyéb alkotások kapcsán a legkiemelkedőbb beküldő csoport (a beküldött csokik számától függetlenül) különdíjat kap!

Beküldési cím:
Mátrix Közhasznú Alapítvány,
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.

Fotók beküldése:
A csokigyűjtés pillanatképeit az info@matrixalapitvany.hu e-mailcímre küldjék be, hogy a példamutató jótevőket megismerhessük. Hálásan köszönjük!

Információs telefonszám:
+36-20-929-81-81. (munkanapokon, délelőtt 9-11 óra között)

A támogatói program teljes ismertetője a www.mesedoktor.hu/szeretetcsoki oldalon érhető el.

Idén segíts Te is egy csokival!
A jótékonysági csokigyűjtő akció jóvoltából a Mátrix Közhasznú Alapítvány ezer Mikulás csomagot, az alapítvány mesedoktorai kórházi jótékonykodás során több ezer csokit és mesekönyvet oszt szét. Az alapítvány a Centerke Közösségi Térben a nagycsaládosokat és hátrányos helyzetű gyermekeket ajándékoz meg, illetve olyan családokat támogat, ahol anyagi nehézséget okoz az ajándékozás. A legapróbbnak tűnő felajánlás is óriási segítség, köszönjük!

Pályázat iskolás és ovis csoportoknak
A jótékonysági csokigyűjtő akció alapvetően egy jótékonyságon alapuló, közösséget megmozgató, iskolásokat, ovisokat, szülőket összefogó közösségi pályázat. A legtöbb csokit összegyűjtő csapatok, azaz a legjótékonyabb közösségek díjazásban részesülnek! A pályázati programon kívül induló csapatok is nagyban segítik a beteg gyerekek és a rászoruló családok támogatását, hiszen segíteni és adni jó dolog! A résztvevők támogatásukkal példát mutatnak.

Egyéni támogatóként a csoportos versenyen kívül magánszemélyek, cégek, családok tábla csoki felajánlásait is szeretettel várjuk a Szeretetcsoki oldalon megadott beküldési címre.

Segíts Te is egy csokival!
A jótékonysági csokigyűjtő akció jóvoltából a 2003 óta sikeres Mátrix Közhasznú Alapítvány ezer Mikulás csomagot, az alapítvány mesedoktorai kórházi jótékonykodás során több ezer csokit és mesekönyvet oszt szét. Az alapítvány a Centerke Közösségi Térben a nagycsaládosokat és hátrányos helyzetű gyerekeket ajándékoz meg, illetve olyan családokat támogat, ahol anyagi nehézséget okoz az ajándékozás. A legapróbbnak tűnő felajánlás is óriási segítség, köszönjük!

Várjuk támogató cégek, közösségek, családok, magánszemélyek támogató célú jelentkezését. Tegyünk közösen jót!

Legutóbbi csokigyűjtő és csokiosztó akciók beszámolói és fotói, valamint az idei szeretetcsoki információi elérhetők a mesedoktor.hu oldalon.
https://www.szeretetcsoki.hu/🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem