Színpadra fel!

Határidő
Érvényes
Kiíró
Zene Háza
Pályázhat
feltörekvő és hobbi zenekarok

„Színpadra fel!” - felhívás feltörekvő és hobbi zenekarok részére


A felhívás célja, és részletei

A Zene Háza "Színpadra fel!" címmel az intézmény küldetéséhez kapcsolódva fellépési lehetőséget biztosít feltörekvő és hobbizenész formációknak. A Színpadra fel! felhívásra izgalmas, eredeti műsortervvel érkező zenei formációk jelentkezését várjuk. Zenei műfajtól függetlenül a Zene Háza zenekarok esetében maximum 7 fő, kórusok és vegyes formációk esetében maximum 20 fő számára ad lehetőséget a bemutatkozásra. Az előadásra 50-70 perces műsorral lehet jelentkezni. Egy formáció csak egy jelentkezést adhat be a kategóriában. A Zene Háza hangtechnikát és szükség esetén elektromos zongorát biztosít.
A Színpadra fel! programsorozat keretében a győztes formációk 2024. június 15. és 2025. június 15. között léphetnek fel a Zeneháza Szabadtéri színpadán, vagy kávézójában.

Kik választják ki a jelentkezőket?
A Színpadra fel! program résztvevőit a Zene Háza programszerkesztői csapata külső zenei szerkesztők bevonásával választja ki.

Kiválasztás szempontjai
- a program egyedi koncepciója és művészeti értéke
- a program kapcsolódása a Magyar Zene Háza küldetéséhez és programjaihoz
- a program technikai megvalósíthatósága

Jelentkezők köre és a jelentkezési határidő
A felhívásra olyan zenei formációk jelentkezését várjuk, akik még nem adtak - önálló programként, saját nevükkel hirdetett - koncertet és nincsen előjegyezett fellépési időpontjuk a Zene Házában. Jelentkező lehet bármely magyar adószámmal rendelkező önálló jogi személy. Felhívjuk a magánszemélyként pályázók figyelmét, hogy pozitív elbírálás esetén pénzügyi lebonyolító igénybevétele szükséges!

A Színpadra fel! programra az alábbi adatlap kitöltésével lehet jelentkezni.
Jelentkezési határidő: 2024. június 15. éjfél
https://zenehaza.hu/fringe-programok-felhivas-fiatal-feltorekvo-es-hobbizeneszek-szamara#szinpadra-fel-felhivas-feltorekvo-es-hobbi-zenekarok-reszere-38-0

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem