Társadalmi szerepvállalás - E.ON

Határidő
2022. 03. 18., 2022. 04. 29., 2022. 06. 15., 2022. 09. 02., 2022. 10. 07.
Érvényes
Pályázhat
civil szervezetek

Társadalmi szerepvállalás - E.ON


Partnerségek, pályázatok
Lehetőségeinkhez mérten évről-évre felvállaljuk a magyar társadalmi, sport- és kulturális élet mecénásának szerepét. A támogatásokról és szponzorációs együttműködésekről szigorú elvek és szabályok mentén döntünk, amelyeket az E.ON nemzetközi csoport irányelvei, valamint a magyarországi igények és anyagi lehetőségeink alakítottak ki. Együttműködéseinkben - többek között a jelen gazdasági helyzet szabta keretek miatt - előnyben részesítjük a hosszú távú, több éve sikeresen működő partnerségeket, a sokakat elérő programokat, a megbízható, transzparensen működő szervezeti szinten történő együttműködéseket.
Emellett időről-időre lehetőségünk nyílik néhány újabb partnerség elindítására. A hozzánk beérkező megkeresésekről kéthavonta egy több lépcsős, külső szakértőkből és vállalati döntéshozókból álló adományozási bizottság dönt.

Ön hogyan tud pályázni támogatásunkra?
A pályázati adatlap letölthető a lenti elérésre kattintva.
Ha pályázni szeretne, a szponzor@eon.hu e-mailcímre kérjük ezt feltöltve elküldeni. Kérjük, hogy vegyék figyelembe, hogy egyéni kezdeményezéseket, célokat nem támogatunk.
Minden, a szponzor@eon.hu e-mailcímre benyújtott pályázatot feldolgozunk, és az E.ON CR stratégájában megfogalmazott szempontok alapján döntünk arról, hogy a pályázatot továbbítjuk-e a külső bírálói szakértői fórumnak - ezt a szerepet a civil szervezet egyik legjobb ismerője az Effekteam Egyesület látja el.
Az Effekteam Egyesület szakértői felveszik a kapcsolatot a pályázókkal és a még esetlegesen szükséges adatok egyeztetésére kérik. A határidőre visszaküldött információk alapján készítik elő az úgynevezett javaslati listájukat, melyből a vezetőinkből álló Adományozási Bizottság választja ki a támogatandó kezdeményezéseket, civil szervezeteket.

A kitöltött kérdőív beküldése
2022-ben összesen hat pályázati időszakot írunk ki.
A 2022-es pályázati határidők:
- 2022. február 13.
- 2022. március 18.
- 2022. április 29.
- 2022. július 15.
- 2022. szeptember 2.
- 2022. október 7.

A pályázati határidőig beérkező támogatási igényeket ezután feldolgozzuk és az E.ON támogatási stratégiája által támogatható célokat megfogalmazó pályázatokat tovább küldjük az E.ON Adományozási Bizottságának, akik meghozzák az adott időszaki támogatásra vonatkozó döntést.

Kérjük, hogy a pályázat beadásakor vegyék figyelembe, hogy a pályázati határidőt követően 6-7 hét szükséges a teljes körű bírálatra, a támogatandó projektek kiválasztására. Ezért olyan témákkal pályázzanak, melyek megvalósulása a fenti pályázati időszakot követően lesz esedékes, ezek támogatási elbírálása valósul csak meg, visszamenőleg nem biztosítunk támogatást.

Az egy projektre eső támogatási összeg felső határa 1 000 000 Ft, melyet a beadott pályázatnál kérjük vegyenek figyelembe. Előfordulhat, hogy nem a teljes pályázati összeget, hanem annak egy részösszegét ítéli oda az Adományozási Bizottság, meghatározott célú felhasználásra.

Újrapályázó jelentkező esetén a támogatás folytonossága nem biztosított, minden esetben önállóan kerül megítélésre a beküldött pályázat.
https://www.eon.hu/hu/rolunk/tarsadalmi-szerepvallalas/tarsadalom/szponzoracio/partnersegek--palyazatok.html

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem