Van 30 másodperced a történelemre?

Határidő
Érvényes
Pályázhat
középiskolák 7-13., illetve az általános iskolák 7-8. évfolyamán tanuló diákjai

Van 30 másodperced a történelemre?


A Múlt-kor történelmi magazin videópályázatot hirdet a középiskolák 7-13., illetve az általános iskolák 7-8. évfolyamán tanuló diákjai számára.

Kedves Diákok!
A pályázat feltételeként három darab (20, 30 és 40 másodperc terjedelmű) történelmi témájú TikTok-videó elkészítését kérjük Tőletek, amelyeket szerkesztőségünk e-mailcímére várunk.

Elsősorban olyan "Tudtad-e...?" típusú videókra vagyunk kíváncsiak, amelyekben egy-egy ismert, vagy épp kevésbé ismert történelmi pillanat, csata vagy fontos esemény kerül bemutatásra általatok, a ti tálalásotokban, úgy, ahogy ti látjátok ma a világot és benne a történelmet.
A szerkesztőségünknek küldött levélben a videó mellett tüntessétek fel a neveteket, születési éveteket és iskolátok pontos nevét, címét is, valamint egy olyan mobilszámot, amin elérünk (ez lehet szülőé is)!

Az elkészült TikTok-videókban leginkább rátok vagyunk kíváncsiak, nem pedig tanáraitok, szüleitek kreativitására, ezért munkáitokat egyénileg, szülői és tanári segítség nélkül készítsétek el!

A Múlt-kor szerkesztősége által zsűrizett pályázatok közül az első három helyezett készítője pénzjutalomban részesül az alábbiak szerint:
- első hely: 100 000 forint
- második hely: 25 000 forint
- harmadik hely: 10 000 forint
- közösségi média közönségdíjas: 50 000 forint

A nyertes pályázat készítője emellett lehetőséget kap arra, hogy havi 50 000 forint tanulmányi támogatásért cserébe heti három darab történelmi témájú TikTok-videót készítsen számunkra 6 hónapon keresztül.

Ennek részleteit már a nyertessel egyeztetjük személyesen.

A pályázók a videóanyag beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a Múlt-kor szerkesztősége azokat az online felületein szabadon felhasználhassa.
A pályázatban való részvétel nem jelenti automatikusan a Múlt-kor felületein történő megjelenést!

A videók beküldési határideje: 2023. március 17.

Szerkesztőségünk email-címe, amire az elkészült mesterműveket várjuk: editors@mult-kor.hu
A beküldött leveleket "TikTok-pályázat" tárggyal lássátok el!
https://mult-kor.hu/tiktok

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem