Van egy hely... pillanatkép Kelenföldről

Határidő
Érvényes
Pályázhat
bárki

Van egy hely... pillanatkép Kelenföldről


FOTÓPÁLYÁZAT - KELENFÖLD VÁROSKÖZPONT

A PLAY/ACT CSAPATA FOTÓPÁLYÁZATOT HIRDET VAN EGY HELY… PILLANATKÉP KELENFÖLDRŐL CÍMMEL, A HELY ÉRTÉKEINEK FELKUTATÁSÁRA ÉS MINÉL TÖBB ÉRDEKLŐDŐ BEVONÁSÁRA. A KELENFÖLDI VÁROSKÖZPONTBAN SOKAK MÚLTJA, JELENE ÉS JÖVŐJE ÖSSZEFONÓDIK. A VÁROSKÖZPONTRÓL MINDENKINEK VAN EGY JÓ TÖRTÉNETE, EMLÉKE. MOST ITT A LEHETŐSÉG A MEGOSZTÁSRA!
A fotópályázat technikai okok miatt újratervezésre szorult, de boldogan jelentjük a jó hírt, megegyeztünk a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósággal, és immár bárki készíthet fényképet a Városközpont területén és küldheti be a pályázatra. ÚJ HATÁRIDŐ: március 31. éjfél.

VAN EGY JÓ TÖRTÉNETED, FOTÓD A KELENFÖLDI VÁROSKÖZPONTRÓL? OSZD MEG VELÜNK!
A PLAY/ACT csapata fotópályázatot hirdet Van egy hely…
- Pillanatkép Kelenföldről címmel, a hely értékeinek felkutatására és minél több érdeklődő bevonására.
Van egy hely a Kelenföldi Városközpontban, amiről eszedbe jut a múlt? Egy hely, ami kedves a szívednek? Egy hely, ahol minden nap várod a buszt? Amit látsz az ablakodból? Ahol vásárolsz a piacon? Szerinted mi a Kelenföldi Városközpont igazi arca? Fotózd le, meséld el, oszd meg velünk! TÉMA: A Kelenföldi Városközponthoz kapcsolódó fénykép és kísérő szöveg. A fénykép lehet archív vagy akár frissen, telefonnal készített, bármilyen utómunka megengedett. A pályázaton bárki részt vehet, akár több pályaművel is!

KÉP ÉS SZÖVEG HOSSZA:
- Kép mérete: maximum 10 MB képenként
- Képarány: 1:1 / 5:4 / 4:3 / 3:2 / 5:3 / 16:9 / 3:1 (álló vagy fekvő)
- Kísérő szöveg: min. 200 - max. 1500 karakter hosszúságú (szóközzel) szöveg.
A pályázat díjazottjai helyi üzleteknél, vendéglátóhelyeknél felhasználható kuponokban részesülnek.
Április végén fotókiállítást szervezünk a beküldött képekből és történetekből a Kelenföldi Városközpontban.
A pályázattal kapcsolatban kérdéseket playact@kek.org.hu címre, "FOTÓ" tárggyal írt e-mailben várjuk.
- Jelentkezési határidő: 2023. március 31. hétfő éjfél.

Mit kell tudni a PLAY/ACT-ről?
A Kelenföldi Városközpont épülete sok minden csak nem semleges: kinek egy kék vasszerkezet, kinek legkedvesebb gyerekkori emlékeinek helyszíne, kinek lepukkantság, kinek nosztalgia. A megosztó modernista építményt próbálták már lebontani, elcserélni, újratervezni, szerveztek érte mozgalmat, és szidták már kommentekben közösségi oldalakon. A KÉK - Kortárs Építészeti Központ PLAY/ACT projektjének keretei között arra vállalkozunk, hogy összefogjuk ezeket az emlékeket, véleményeket és törekvéseket, hogy a helyiek bevonásával újragondoljuk a kelenföldi városközpont lehetőségeit és jövőjét.
http://kek.org.hu/esemeny/fotopalyazat-kelenfold-varoskozpont/🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem