Pályázatok keresése

Intézmények
Összetett kereső

Fenntartható vízgazdálkodás infrastrukturális feltételeinek javítása / KEHOP-1.3.0-15

A Felhívás célja az éghajlatváltozás felszíni és felszín alatti vizekre gyakorolt káros hatásainak mérséklése érdekében a vízgazdálkodás helyzetének javítása, a vízhiányos időszakokban jelentkező vízigények kielégítésének elősegítése, valamint a természetes vízkészletek hasznosíthatóságának növelése.

Érvényes

Országos Sítanpálya-építési Program 2024

A Program célja: hogy olyan magyarországi településeken, melyekben még nem található műanyag borítású üzemelő sítanpálya, megfelelő szakmai szempontok szerint tervezett, és megfelelő szaktudással üzemeltetett sítanpályák létesüljenek.

Érvényes

Országos Mászóterem-építési Program 2024

A Program célja: A Magyarországon egyre növekvő népszerűségnek örvendő, olimpiai sportággá fejlődött falmászás szabadidősport és versenysport igényeit egyaránt figyelembe véve, sportmászást támogató, megfelelő sportszakmai szempontok szerint tervezett és kivitelezett, új beltéri mesterséges mászótermek építése 10.000 fő vagy afeletti lakosságszámú magyarországi településeken.

Érvényes

Országos Bringapark Program

A Program célja: a tartalmas és egészséges szabadidő-eltöltési lehetőségek segítése Magyarországon új bringaparkok kialakításával, vagy már meglévő bringapark (kivéve a fenntartási időszakban lévő, korábbi támogatásból megvalósult fejlesztés) felújításának támogatásával. A mozgásgazdag, egészséges életmód népszerűsítése.

Érvényes

Országos Futópálya-építési Program 2024

A Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára (a továbbiakban: Támogató) 2024. évre is kiírja az Országos Futópálya-építési Programot (a továbbiakban: Program). A Program célja az 5000 fő és afeletti lakosságszámú településeken 600 és 800 méter közötti, 800 és 1000 méter közötti, vagy legalább 1000 méter hosszúságú rekortán borítású futópálya kialakítása.

Érvényes

Korszerű, digitális tűzvédelmi nyilvántartás oktatási intézmények részére

A pályázat célja: olyan oktatási intézmények támogatása, melyek elkötelezettek a korszerű, digitális és papírmentes megoldások iránt, és szeretnék tűzvédelmi eszköznyilvántartásaikat a fiREG rendszerével egyszerűsíteni és modernizálni.

Érvényes

Európai nyilvánosság: egy új online médiaajánlat fiatal európaiaknak

Az Európai Bizottság pályázatot hirdet A European public sphere: a new online media offer for young Europeans (Európai nyilvánosság: egy új online médiaajánlat fiatal európaiaknak) címmel. A pályázat keretében olyan napi, elgondolkodtató és megbízható tartalmak gyártását támogatják, amelyek európai ügyekről tájékoztatják az európai fiatalokat. A pályázaton hírmédia szervezetek, valamint nonprofit, köztük ifjúsági szervezetek vehetnek részt.

Érvényes

Díjmentes weboldal készítés, igény szerint többnyelvű tartalommal és webáruházként is működtethető kivitelben

A Jelado Internet szolgáltatásának célja, hogy azok a megrendelők is saját, önállóan, (laikus által is) könnyedén, tetszőlegesen szerkeszthető, korlátlanul bővíthető, korszerű, professzionális weboldallal jelenhessenek meg az interneten, akik nem tudnak, vagy nem szándékoznak piaci áron megfinanszírozni saját weboldalt.

Érvényes

Országos Görpark Program 2024

A Program célja: Az olimpiai sportággá fejlődött gördeszkázás és a gyorsasági görkorcsolya sportágak szabadidősport és versenysport igényeit egyaránt figyelembe véve, megfelelő méretű, sportszakmai szempontok szerint tervezett és kivitelezett létesítmények kerüljenek kialakításra magyarországi településeken.

Érvényes

Egyedi támogatási kérelmek

 MOL-Új Európa Alapítvány a kiírt szakmai pályázatai mellett fogad egyedi támogatási kérelmeket is. A kérelmek benyújtásának feltétele az alábbiakban felsorolt dokumentumok hiánytalan kitöltése és megküldése aláírva, szkennelve az info@molujeuropaalapitvany.hu e-mail címre.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem