Pályázatok keresése

Intézmények
Összetett kereső

Felczak-lemezek junior

A pályázat célja, hogy támogassa a magyar-lengyel tematikájú vagy magyar és lengyel zenei összefogásban megvalósuló zenei albumok kiadását, ezáltal is inspirálva és erősítve a kétoldalú kulturális kapcsolatokat, kiszélesítve a két ország közötti zenei együttműködések körét. A lemezek megszületésével egyúttal magyar-lengyel színpadi produkciókat is támogatunk, amelyeket a támogatottak hosszú távon repertoárjukon tudnak tartani.

Érvényes

Tengerszem

A pályázat célja, hogy támogatást nyújtson lengyel-magyar vagy lengyel tematikájú kötetek magyar nyelven történő kiadásához, ezáltal is elősegítve a lengyel kultúrát közvetítő tudományos, ismeretterjesztő és szépirodalmi művek magyarországi megjelenését és népszerűsítését. (A lengyel-magyar vagy lengyel vonatkozású gyermek és ifjúsági könyvek magyar nyelven történő kiadásának támogatására a Varázsceruza elnevezésű pályázatunk keretében van mód.)

Érvényes

Felczak-lemezek prémium

A pályázat célja, hogy támogassa a magyar-lengyel tematikájú vagy magyar és lengyel zenei összefogásban megvalósuló zenei albumok kiadását, ezáltal is inspirálva és erősítve a kétoldalú kulturális kapcsolatokat, kiszélesítve a két ország közötti zenei együttműködések körét. A lemezek megszületésével egyúttal magyar-lengyel színpadi produkciókat is támogatunk, amelyeket a támogatottak hosszú távon repertoárjukon tudnak tartani.

Érvényes
Kategória
Művészet

Az erdőpotenciál abiotikus vagy biotikus károkozást követő helyreállítása / KAP - RD41-2-24

A gyors ütemben változó klimatikus adottságok és az ezzel összefüggő környezeti hatások miatt az erdőállományok komoly kihívásokkal néznek szembe. Az éghajlatváltozás sebessége meghaladja azt a mértéket, amelyhez a fafajok természetes folyamatok révén alkalmazkodni képesek, így aktív beavatkozások szükségesek. Az erdőállományok egészségi állapotát és ökoszisztéma szolgáltató képességét leginkább befolyásoló tényezők és az azokra adható fejlesztéspolitikai válaszok a következők: a fokozódó és egyre szélsőségesebbé váló abiotikus környezeti károsító körülmények és események (mint pl. vízhiány és aszály következtében kialakuló erdő- és vegetációtüzek, fagykárok és viharkárok) továbbá új biotikus kórokozók és károkozók elterjedésének ellensúlyozása azok ellenállóbb irányú helyreállításával.

Érvényes
Kategória
Mezőgazdaság

LEADER Helyi Akciócsoportok támogatása / KAP-RD57-24

A felhívás a vidéki térségek és közösségek területileg kiegyensúlyozott fejlesztésében jelentős szerepet vállaló, a vidéki térségekben működő HACS-ok számára biztosít támogatást az IH által véglegesen jóváhagyott HFS-eik végrehajtása, irányítása és értékelése céljából. Jelen felhívás keretében kerülnek meghatározásra a HACS-csal szembeni elvárások és a HACS feladatai a KAP ST időszakában, továbbá a támogatási kérelem alapján létrejött támogatási okiratban kerülnek rögzítésre a HACS működési és fejlesztési forrásai.

Érvényes

Díjmentes weboldal készítés, igény szerint többnyelvű tartalommal és webáruházként is működtethető kivitelben

A Jelado Internet szolgáltatásának célja, hogy azok a megrendelők is saját, önállóan, (laikus által is) könnyedén, tetszőlegesen szerkeszthető, korlátlanul bővíthető, korszerű, professzionális weboldallal jelenhessenek meg az interneten, akik nem tudnak, vagy nem szándékoznak piaci áron megfinanszírozni saját weboldalt.

Érvényes

"Örökség serleg" elismerés

A Falvak Kultúrájáért Alapítvány együttműködve a Magyarország Felfedezői Szövetséggel 2005-ben Örökség serleg elismerést alapított, melynek célja a Kárpát-medence kulturális örökségének ápolása érdekében tevékenykedő, példamutató ifjúsági közösségek színvonalas elismerése.

Érvényes

Richter Témapályázat 2024

A pályázat célja a Társaság stratégiai irányaihoz, belső K+F+I tevékenységéhez kapcsolódó, nemzetközi színvonalú innovációk támogatása, a pályázókkal kölcsönös előnyöket kínáló kommunikáció kialakítása és a kutatási eredmények gyakorlati megvalósításának elősegítése.

Érvényes

Pályázat színházlátogatáshoz kapcsolódó ingyenes színházi nevelési foglalkozásokra

Pályázat célja: Ingyenes előkészítő és feldolgozó foglalkozások igénylése a Szkéné Színház előadásainak megtekintéséhez kapcsolva. A foglalkozások díjmentesek, az előadásokra kedvezményes jegy váltható. Kedvezmények: diákjegyek (25%-os kedvezmény a teljes jegyárból), 20 fő fölötti csoport esetén a kísérő pedagógus számára 1 darab 200 Ft-os tiszteletjegy, kisebb, de 10 fő fölötti csoport esetén a kísérő pedagógus számára 1 darab félárú szakmai jegy. Ifjúsági bérlet: 8000 Ft, mely 3 - a kínálatból - szabadon választott előadás megtekintését foglalja magába.

Érvényes

Erasmus+ program / EAC/A07/2023

E pályázati felhívás alapja az "Erasmus+" elnevezésű uniós oktatási, képzési, ifjúsági és sportprogram létrehozásáról szóló, 2021. május 20-i (EU) 2021/817 európai parlamenti és tanácsi rendelet (a továbbiakban: Erasmus+ rendelet), valamint az Erasmus+ 2024. évi éves munkaprogramja (C(2023)6157). Az Erasmus+ program a 2021 és 2027 közötti időszakra vonatkozik.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem