Pályázatok keresése

Önkormányzatok
Összetett kereső

Kultúra Lovagja cím

A magyar államalapítás millenniuma alkalmából a kulturális örökség megőrzése, felkutatása, ápolása, népszerűsítése, alkotó fejlesztése, az egyenrangú kultúrák nemzetközi együttműködésének elősegítése érdekében huzamos időn át kifejtett önzetlen tevékenység elismerésére a Falvak Kultúrájáért Alapítvány 1998-ban Magyar Kultúra Lovagja címet alapított.

Érvényes

Kerékpárral 7 határon át / KP7H-2023

A "Kerékpárral 7 határon át" programsorozat céljai a motorizált közlekedés részarányának csökkentése, egyúttal a nem motorizált közlekedési módok támogatása, továbbá a környezetbarát, egészséges és biztonságos kerékpározás népszerúsítése, a szabadidő hasznos eltöltésének elősegítése, valamint a határ-menti együttmúködés keretében a szomszédos országokkal (Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Ausztria) - beleértve azok magyarlakta térségeivel fenntartott kulturális, társadalmi és idegenforgalmi kapcsolatok erősítése. A célok megvalósítása érdekében az országhatáron átnyúló kerékpáros túraprogramok kidolgozásával lehet pályázni.

Érvényes
Kategória
Kapcsolatok

Díjmentes weboldal készítés, igény szerint többnyelvű tartalommal és webáruházként is működtethető kivitelben

A Jelado Internet szolgáltatásának célja, hogy azok a megrendelők is saját, önállóan, (laikus által is) könnyedén, tetszőlegesen szerkeszthető, korlátlanul bővíthető, korszerű, professzionális weboldallal jelenhessenek meg az interneten, akik nem tudnak, vagy nem szándékoznak piaci áron megfinanszírozni saját weboldalt.

Érvényes

A kéményseprő-ipari közszolgáltatás helyi önkormányzat általi ellátásának támogatása

A kéményseprő-ipari közszolgáltatást 2016. július 1-től továbbra is ellátó helyi önkormányzat esetében a Kstv. 10. § (5) bekezdésben előírt térítésmentes ellátáshoz a Kstv. 10. § (10) bekezdés alapján 2023. évre vonatkozóan igényelhető összeg biztosítása előfinanszírozás keretében, valamint a 2022. évi beszámoló ellenőrzését követően fennálló, a 2022. évben támogatási előleggel nem fedezett igényrész biztosítása vissza nem térítendő támogatás formájában a közszolgáltatónak az ellátásért felelős önkormányzaton keresztül.

Érvényes
Pályázhat
Önkormányzatok

Informatika a köz szolgálatában 2023

A pályázat célja: Lehetőséget teremteni a közt szolgáló szervezetek és az általuk fenntartott intézmények számára, számítógéppark-juk bővítésére ASP, E-recept, E-napló kompatibilis asztali számítógépeket tartalmazó számítógépes szolgáltatáscsomagok által, illetve segíteni a meglévő géppark fejlesztését SSD meghajtót (gyorsabb indítást és működést biztosító eszközt) és akár 16GB memóriájú, több monitort is kezelni képes számítógépekre, akár 3 év teljes körű garanciával.

Érvényes

Helyi fejlesztések támogatása / VP6-19.2.1.-86-7-21

A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a vidéki térségek településein az infrastruktúra és az alapvető szolgáltatások fejlesztését, a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének javítását, a helyi gazdaságfejlesztés támogatását és a munkahelyteremtést- A cél elérését a Kormány a(z) Tisza-Tarna-Rima-Mente Fejlesztéséért Közhasznú Egyesület az általa meghatározott szervezetek együttműködésével tervezi megvalósítani a jelen felhívásban foglalt feltételek mentén.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem