Pályázatok keresése

Önkormányzatok
Összetett kereső

Halmos Béla Program Kollégium nyílt pályázata

A Halmos Béla Program célja a népzenei utánpótlás támogatása, színvonalas népzenei és világzenei produkciók fellépési lehetőségeinek, bel- és külföldi népszerűsítésének, a Kárpát-medencei és moldvai magyarság, valamint a velük együtt élő nemzetiségek népzenei világát jellemző kulturális sokszínűség bemutatásának elősegítése. A Program lehetőséget kíván adni, hogy a tartalmas, értékes népzenei és a népzenei hagyomány mély ismeretén alapuló világzenei szólisták és együttesek produkciói eljussanak a szélesebb közönséghez. Azon alkotókat és előadóművészeket kívánja támogatni, akik a legjelentősebb eséllyel bírnak színes zenei kultúránk nemzetközi jelenlétének megerősítésében, a magyar modell terjesztésében

Érvényes

Díjmentes weboldal készítés, igény szerint többnyelvű tartalommal és webáruházként is működtethető kivitelben

A Jelado Internet szolgáltatásának célja, hogy azok a megrendelők is saját, önállóan, (laikus által is) könnyedén, tetszőlegesen szerkeszthető, korlátlanul bővíthető, korszerű, professzionális weboldallal jelenhessenek meg az interneten, akik nem tudnak, vagy nem szándékoznak piaci áron megfinanszírozni saját weboldalt.

Érvényes

Pályázati felhívás települési újságok digitalizálására

Összegyűjteni és megőrizni az egyes települések által kiadott újságokat a kezdetektől egészen mostanáig. Itt nem kizárólag a rendszerváltozás utáni lapok jöhetnek szóba, hanem időkorlát nélkül visszamenőleg minden lap minden fellelhető lapszáma.

Érvényes

Közvetlen irányítású uniós programok keretében megvalósuló projektek ÖNERŐKÖLTSÉGÉNEK hazai forrásból történő támogatásához / KÁF-1-2023

A közvetlen uniós forrásokból való magyar részesedés növelése érdekében a magyar pályázók támogatása. A Felhívás lehetőséget nyújt az Európai Bizottság felé a 2014-2020 programozási időszakra már benyújtott, de még el nem bírált és a 2021-2027 programozási időszakra benyújtott és benyújtandó pályázatok önerő támogatásának hazai forrásból történő hozzájárulására.

Érvényes

Kultúra Lovagja cím

A magyar államalapítás millenniuma alkalmából a kulturális örökség megőrzése, felkutatása, ápolása, népszerűsítése, alkotó fejlesztése, az egyenrangú kultúrák nemzetközi együttműködésének elősegítése érdekében huzamos időn át kifejtett önzetlen tevékenység elismerésére a Falvak Kultúrájáért Alapítvány 1998-ban Magyar Kultúra Lovagja címet alapított.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem