Pályázatok keresése

Társadalmi szervezetek és alapítványok
Összetett kereső

HU-RIZONT nemzetközi kiválósági kutatási együttműködési program / 2024-1.2.3-HU-RIZONT

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja, hogy támogatást biztosítson magyar felsőoktatási intézmények vezetésével nemzetközi együttműködésben megvalósuló projektekre, melyek a Neumann János Program (NJP) fókuszterületeihez illeszkedően, a magyar és a nemzetközi közösség számára releváns és aktuális kihívásokra keresnek innovatív megoldásokat.

Érvényes

A tartósan álláskeresők komplex felmérésének és fejlesztésének támogatásával kiegészülő munkakipróbálási pilot program / TARTÓS/2024

"A tartósan álláskeresők komplex felmérésének és fejlesztésének támogatásával kiegészülő munkakipróbálási pilot program" (a továbbiakban: program) átfogó célja: - a magyarországi munkaerőhiány enyhítése, a foglalkoztatás növelése, - a munkaerőpiaci tartalékok kiaknázása, ezzel hozzájárulva Magyarország versenyképességének növeléséhez, - a hosszú ideje nem dolgozó, tartós álláskeresők visszaintegrálása a munkaerőpiacra, részükre segítség nyújtása munkába állásuk érdekében.

Érvényes

A tartós munkanélküliség elleni küzdelem innovatív megközelítése / ESF-SI-2024-LTU-01

A jelen pályázati felhívás célja a pályázók ösztönzése a tartósan munkanélküliek munkaerő-piaci integrációját és társadalmi befogadását és visszafogadását elősegítő, bizonyított és ígéretes társadalmi innovációk átvétele vagy kiterjesztése érdekében.

Érvényes

Europa Nostra Fenntartható Kulturális Turisztikai Célpontok Díja 2024

Az Europa Nostra, a European Cultural Tourism Network (Európai Kulturális Turisztikai Hálózat, ECTN), a European Travel Commission (Európai Utazási Bizottság, ETC) és a NECSTour (Európai régiók hálózata a versenyképes és fenntartható idegenforgalomért) pályázatot hirdet a Fenntartható Kulturális Turisztikai Célpontok Díja 2024 odaítélésére. A 2024-es díj témája: európai együttműködés az okos és fenntartható kulturális turisztikai célpontokért.

Érvényes

Euroguidance pályatanácsadói díj 2024

A magyarországi központ ötödik alkalommal hirdeti meg a Euroguidance Pályatanácsadói Díj pályázatot. A díj célja a magyarországi életpálya-tanácsadás jó gyakorlatainak összegyűjtése, továbbá kommunikációs platform biztosítása a pályázatok népszerűsítésére.

Érvényes

Vallásos alkotó közösségek, zenei együttesek és zenészek (mint alkotók) támogatása

A Program célja a hazai vallásos könnyűzenei kultúra magasabb szintre emelése, széleskörű társadalmi megismertetése, a vallási közösségek megerősítése, megújítása. Átfogó és általános célja, hogy a vallásos könnyűzene segítségével kifejtett hatás által a magyarországi vallásos közösségeket aktivizálja, széles körben mintát adva a megújuláshoz, segítve a különféle hívő közösségeket, hogy hitükben megerősödjenek, és küldetésüket hatékonyabban tölthessék be.

Érvényes

Új Nap - Új Remények

Az Új Nap - Új Remények egy közösségi/követes adománygyűjtő kampány, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői azok az adománygyűjtő követek, akik az eseményen való részvételükkel egy-egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Érvényes

Civilnegyed 2024

Pályázati felhívás kulturális és civil szervezeteknek, alkotóknak, szakmai közösségeknek Idén első alkalommal nyílt pályázaton keresztül is keressük a Bartók Feszt’ civilnegyedének programjait, hogy a fesztivál még hitelesebb képet adhasson a Bartók-negyed és Budapest innovatív kezdeményezéseiről.

Érvényes

Európai Örökség cím

Az Európai Örökség cím általános célkitűzése, hogy az európai polgárokban, különösen a fiatalokban, az európai történelem és kulturális örökség közös értékeire és elemeire alapozva megerősítse az Európai Unióhoz való tartozás érzését, megszilárdítsa a nemzeti és regionális sokszínűség elismerését és élénkítse a kultúrák közötti párbeszédet.

Érvényes

Szépirodalom Kollégiuma nyílt pályázata

A Szépirodalom Kollégiuma pályázatot hirdet nagy hagyománnyal rendelkező, vagy innovatív, irodalmi és irodalom-értelmező (kritikai vagy irodalomtörténeti) kulturális értékkel bíró országos, vagy fontos regionális szereppel rendelkező magyarországi kiadású és határon túli magyar nyelvű szépirodalmi sajtótermékek támogatására.

Érvényes

Alacsonyküszőbű és ártalomcsökkentő programok megvalósítása Budapesten 2024

A Fővárosi Szociális Közalapítvány Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából pályázati felhívást tesz közzé, amely a Fővárosi Drogstratégiával összhangban támogatást forrást kíván biztosítani olyan fővárosi ártalomcsökkentő szervezetek számára, amelyek vállalják biztosítják a leginkább marginalizált szerhasználói csoportok elérését, segítését és összekapcsolását az ellátórendszerrel.

Érvényes

Horizont Európa keretprogram II. pillér partnerkereső rendezvényein való részvétel támogatása

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) az NCP_WIDERA.NET projekt kedvezményezettjeként, a projekt forrásának terhére felhívást tesz közzé a Horizont Európa K+I keretprogram partnerkereső rendezvényein való részvétel támogatására.

Érvényes

Díjmentes weboldal készítés, igény szerint többnyelvű tartalommal és webáruházként is működtethető kivitelben

A Jelado Internet szolgáltatásának célja, hogy azok a megrendelők is saját, önállóan, (laikus által is) könnyedén, tetszőlegesen szerkeszthető, korlátlanul bővíthető, korszerű, professzionális weboldallal jelenhessenek meg az interneten, akik nem tudnak, vagy nem szándékoznak piaci áron megfinanszírozni saját weboldalt.

Érvényes

Tegyünk együtt egy zöldebb, digitális jövőért!

A pályázat célja: A GRESODI (GREen (zöld), SOcial (társadalmi) és DIgital (digitális)) projekt célja az olyan társadalmi vállalkozások ösztönzése, felkutatása és mentorálása különböző célterületeken Magyarországon, Ausztriában és Spanyolországban, amelyek zöld és digitális innovációval járulnak hozzá a vidéki gazdaság felélénkítéséhez, biztosítva a fenntartható növekedést és a társadalmi befogadást.

Érvényes
Kategória
Közművelődés
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem