Pályázatok keresése

Társadalmi szervezetek és alapítványok
Összetett kereső

Helyi gazdaságélénkítés támogatása / VP6-19.2.1.-95-7-20

Az intézkedés célja olyan vállalkozások támogatása, amelyek a térségi gazdasági potenciál növekedéséhez járulnak hozzá, új szolgáltatások bevezetésével, vagy a meglévő szolgáltatásaik költséghatékonnyá tételével, színvonalának emelésével.

Érvényes

A közrendet, közlekedés- és közbiztonságot leginkább javító, helyi programok és fejlesztések / VP6-19.2.1.-61-4/1-21

A közbiztonság és az életminőség színvonala szerves kapcsolatot alkot. Fontos, hogy a térségünkben élők biztonságban érezhessék magukat. A bűncselekmények megelőzése érdekében fontos az olyan személyi és tárgyi feltételek biztosítása, amelyek hozzájárulnak a közrend biztosításához, a lakossági biztonságérzet javításához.

Érvényes

Innovative Tools and Business Models

A felhívás célja az innovatív eszközök és üzleti modellek fejlesztésének és/vagy terjesztésének ösztönzése, annak érdekében, hogy növeljék az európai audiovizuális alkotások láthatóságát, elérhetőségét, sokszínűségét, közönségét és/vagy az európai audiovizuális ipar versenyképességét.

Érvényes

Komplex vállalkozásfejlesztés / VP6-19.2.1.-92-1.4-19

A helyi gazdaság fejlesztése fő célja stratégiánknak, emellett cél a helyi vállalkozások jövedelemszerző képességének fokozása, ezáltal a társadalmi elégedettség emelése és a gazdasági élet fellendítése. A gazdaságfejlesztés révén már meglévő vállalkozások aktivizálódhatnak, valamint újak alakulhatnak, melyeknek gazdaságélénkítő hatása van.

Érvényes

SozialMarie - Prize for Social Innovation

A SozialMarie - Prize for Social Innovation - idén 19. alkalommal kerül meghirdetésre: kipróbált, bevált, hatékony társadalmi innovációkat keresünk Közép- és Kelet-Európa minden szektorából.

Érvényes

7000 db HP laptop pályázati úton történő kiosztása

A HP Inc. 7000 db laptopot adományoz a háborús agresszió elől menekülő gyermekek és családjaik, valamint az őket támogató szervezetek, oktatási intézmények számára. Az eszközöket a Nemzetközi Lépésről Lépésre Egyesületen keresztül a Business Coalition for Education adományozza, melynek a HP Inc. is a tagja.

Érvényes

Richter Anna Díj - 2022

A Richter Anna Díj célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatosság, a társadalmi jóllét fontosságára, inspirálja az egészségügy, oktatás, kutatás, gyógyszerészet területein dolgozó szakembereket, és a legjobb ötleteik - melyek munkakörülményeiket javítják - kivitelezéséhez anyagi támogatást nyújtson, megmutassa azokat a nagyközönségnek, sajtónyilvánosságot biztosítson, és segítse megvalósulásukat.

Érvényes
Kategória
DíjEgészségügy

A Horizont Európa Digitális Kulcstechnológiák (KDT) partnerségbe való bekapcsolódás támogatása / 2022-1.2.8-KDT

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja, hogy a magyar pályázók bekapcsolódhassanak az Európai Unió Horizont Európa programja keretében a Digitális Kulcstechnológiák partnerség (Key Digital Technologies – KDT) KDT Közös Vállalkozás által menedzselt pályázataiba.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem