Pályázatok keresése

Társadalmi szervezetek és alapítványok
Összetett kereső

Tanulmányi és művészeti versenyek megrendezésének támogatása / NTP-TMV-23

A Kulturális és Innovációs Minisztérium (a továbbiakban: Támogató) megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő (a továbbiakban: NKTK) a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2023-2024. évi cselekvési programja alapján nyílt pályázatot hirdet a tanulmányi és művészeti versenyek megrendezésének támogatására.

Érvényes
Kategória
Oktatás

Tehetségsegítő szervezetek támogatása / NTP-HTTSZ-23

A Kulturális és Innovációs Minisztérium (a továbbiakban: Támogató) megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő (a továbbiakban: NKTK) a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2023-2024. évi cselekvési programja alapján nyílt pályázatot hirdet a tehetségsegítő szervezetek támogatására.

Érvényes
Kategória
Oktatás

Európai Parlament Kommunikációs Főigazgatósága pályázatai

A kommunikáció területén megvalósuló projektek támogatására hirdet pályázatokat az Európai Parlament Kommunikációs Főigazgatósága. A pályázatok célja, hogy felhívják a közvélemény figyelmét az Európai Parlament demokrácia megteremtésében betöltött szerepére, valamint növeljék a részvételt a 2024-es európai parlamenti választásokon.

Érvényes

6. Tantermi Színházi Projekt

A pályázat célja: Olyan magas színvonalú előadások vidéki továbbjátszásának támogatása, amelyek bemutatásának természetes közege az iskola (illeszkednek az osztálytermek adottságaihoz és a tanítási rendbe). A produkciókkal szemben elvárás, hogy középiskolás diákokat (13-18 éveseket) megszólító témákat kifejezetten osztálytermi körülményekre szabott formában dolgozzanak fel.

Érvényes

Nemzetközileg kiemelkedő külföldi kutatók 3-6 hónap időtartamú meghívása magyarországi kutatásra

A Magyar Tudományos Akadémia a magyar kutatócsoportok nemzetközi versenyképességének erősítése érdekében pályázati felhívást tesz közzé világviszonylatban kiemelkedő teljesítményű külföldi kutatók meghívása céljából a Magyar Kutatási Hálózathoz tartozó kutatóhelyeken, hazai felsőoktatási intézményekben, valamint - alapító dokumentuma alapján az abban meghatározott területen - kutatási tevékenységet végző magyarországi közgyűjteményekben vagy közintézményekben (a továbbiakban együttesen: kutatóhely) működő kutatócsoportokkal végzendő közös kutatási munkára, bármely tudományterületen, 3-tól 6 hónapig terjedő időtartamra.

Érvényes

Önkéntességért díj

2009-ben azzal a céllal hoztuk létre ezt a díjat, hogy növeljük az önkéntesség társadalmi ismertségét és elismertségét. 15 év távlatából elmondhatjuk, hogy ma már az önkéntesség a nonprofit szféra minden területén jelen van, és egyre több azon magánszemélyek száma, akik alkalmanként vagy rendszeresen végeznek önkéntes tevékenységet.

Érvényes
Kategória
Díj

Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégium nyílt pályázata

Pályázati cél: A Hangfoglaló Program keretén belül, a magyar élőzene nemzetközi érvényesülése érdekében könnyű-, jazz és világzenei műfajba besorolható, élőzenét szolgáltató együttesek, előadóművészek külföldön történő élőzenei felléptetésének, nemzetközi PR-kampányának, stratégiai alapon tervezett sajtójelenlétének, nemzetközi szakmai együttműködéseinek támogatása (vendégszereplés, koncert, koncertsorozat, turné, marketingkampány, szakmai eseményekre előre gyártott videóanyagok készítése, dal- és lemezkészítés nemzetközi producerrel).

Érvényes

Halmos Béla Program Kollégium nyílt pályázata

A Halmos Béla Program célja a népzenei utánpótlás támogatása, színvonalas népzenei és világzenei produkciók fellépési lehetőségeinek, bel- és külföldi népszerűsítésének, a Kárpát-medencei és moldvai magyarság, valamint a velük együtt élő nemzetiségek népzenei világát jellemző kulturális sokszínűség bemutatásának elősegítése. A Program lehetőséget kíván adni, hogy a tartalmas, értékes népzenei és a népzenei hagyomány mély ismeretén alapuló világzenei szólisták és együttesek produkciói eljussanak a szélesebb közönséghez. Azon alkotókat és előadóművészeket kívánja támogatni, akik a legjelentősebb eséllyel bírnak színes zenei kultúránk nemzetközi jelenlétének megerősítésében, a magyar modell terjesztésében

Érvényes

Katalizátor 2023 - fejlesztő

Az Emberség Erejével Alapítvány az Európai Unió Alapjogi Chartájában megfogalmazott alapjogok, a közösség, a nyitottság, a szabadság, az egyenlőség, a szolidaritás, a cselekvés, a részvételiség, az állampolgári jogok és az emberi méltóság szellemében teszi közzé vidéki civil szervezetek részére az Erősödő Civil Közösségek Katalizátor elnevezésű alprogramját az Európai Uniós értékek erősítése céljából.

Érvényes

Katalizátor 2023 - finanszírozó

Az Emberség Erejével Alapítvány az Európai Unió Alapjogi Chartájában megfogalmazott alapjogok, a közösség, a nyitottság, a szabadság, az egyenlőség, a szolidaritás, a cselekvés, a részvételiség, az állampolgári jogok és az emberi méltóság szellemében teszi közzé vidéki civil szervezetek részére az Erősödő Civil Közösségek Katalizátor elnevezésű alprogramját az Európai Uniós értékek erősítése céljából.

Érvényes

Díjmentes weboldal készítés, igény szerint többnyelvű tartalommal és webáruházként is működtethető kivitelben

A Jelado Internet szolgáltatásának célja, hogy azok a megrendelők is saját, önállóan, (laikus által is) könnyedén, tetszőlegesen szerkeszthető, korlátlanul bővíthető, korszerű, professzionális weboldallal jelenhessenek meg az interneten, akik nem tudnak, vagy nem szándékoznak piaci áron megfinanszírozni saját weboldalt.

Érvényes

A Városi Civil Alap keretében civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása / VCA-KP-1-2024

A Miniszterelnökséget vezető miniszter pályázatot hirdet a Városi Civil Alap keretében a civil közösségi tevékenységek és azok végzéséhez szükséges feltételek támogatására.

Érvényes

Kulturális Fesztiválok Kollégiuma nyílt pályázata

Pályázati cél: az Európai Bizottság Kreatív Európa (2014-2020) program Kultúra alprogramjának "Európai együttműködési projektek" területe keretében megítélt támogatásról szóló hatályosított szerződésben előírt szükséges önrész meghatározott hányadának biztosítása.

Érvényes

Digital Health Summit díj 2023

2023-ban a Digital Health Summit meghirdeti a Digital Health Summit díjat a magyar egészségügyi szektor leginnovatívabb digitális megoldásainak elismerésére. A kitüntetés célja, hogy mind a szakma, mind a nagyközönség számára bemutassa a hazai digitális egészségügyi megoldásokat, és támogassa azok előrehaladását és terjedését.

Érvényes
Kategória
DíjInformatika

Európai Unió Kulturális Öröksége Díjak / Europa Nostra Díjak

Az Európai Unió és az Europa Nostra pályázatot hirdet a 2024-es Európai Unió Kulturális Öröksége Díjak / Europa Nostra Díjak odaítélésére. Az elismerésekre tárgyi, szellemi és a digitális örökséghez kapcsolódó projektekkel lehet pályázni.

Érvényes
Kategória
Díj

’Az Év Honlapja’ pályázat

Augusztus 14-én immár 22. alkalommal indul útjára Magyarország legnagyobb digitális marketingkommunikációs pályázata. ’Az Év Honlapja’ izgalmas lehetőséget kínál mindazoknak, akik az elmúlt időszakban a legújabb honlapokat, applikációkat, digitális és technológiai megoldásokat hozták létre. Ha büszkén állsz egy újító szellemiségű honlap vagy applikáció mögött, akkor ez a lehetőség neked szól!

Érvényes

Terézvárosi kulturális pályázatok önkormányzati támogatása

A terézvárosi önkormányzat pályázatot hirdet olyan Terézváros közigazgatási területén legalább 90 napja bejegyzett székhellyel - országos vagy regionális szervezet esetén önálló terézvárosi szervezeti egységgel - rendelkező, tevékenységüket részben vagy egészben a VI. kerületben kifejtő - alapítványoknak  és egyesületeknek, amelyek létesítő okiratában szerepel a kulturális alaptevékenység, valamint - gazdasági társaságoknak és egyéni cégeknek, amelyek létesítő okiratában kulturális, vagy azt támogató, kiegészítő tevékenység szerepel.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem