Pályázatok keresése

Társadalmi szervezetek és alapítványok
Összetett kereső

PROPOSALS - HUSK-2401

The Hungarian Ministry of Foreign Affairs and Trade acting as the Managing Authority and the Ministry of Investments, Regional Development and Informatization of the Slovak Republic acting as the National Authority are announcing a Call for proposals within the Interreg Hungary-Slovakia Programme.

Érvényes

SZMT Social Impact Program

A Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága (SzMT) által létrehozott a Social Impact Program célja, hogy a civil (nonprofit) szektor számára is elérhetővé váljon professzionális szervezetfejlesztési projektben való részvétel. A projektek pro bono formában, junior és szenior tanácsadók közreműködésével valósulnak meg, akik felmérik a szervezet igényeit, diagnózist állítanak fel és mindezekre építve legalább egy szervezetfejlesztési beavatkozást valósítanak meg.

Érvényes

Állattartó telepek fejlesztésének támogatása / KAP-RD01a-RD01c-RD01d-RD01e-1-24

A felhívás alapjául a KAP ST RD01a_E01_FRM_73 kódszámú, Mezőgazdasági üzemek fejlesztése című, a RD01c_E01_FRM_73 kódszámú, Mezőgazdasági üzemek zöld beruházásainak támogatása című, az RD01d_E01_FRM_73 kódszámú, Mezőgazdasági üzemek fejlesztése az ammónia-kibocsátás csökkentés érdekében című, illetve RD01e_E01_FRM_73 kódszámú Állattartó telepek járványvédelmi beruházásainak támogatása, sertéságazat esetén a farokkurtítás visszaszorításával című beavatkozásai szolgálnak.

Érvényes
Kategória
Mezőgazdaság

Kertészeti üvegházakhoz, hűtőházakhoz kapcsolódó, és post-harvest fejlesztések támogatása / KAP-RD01a-RD01c-1-24

A felhívás alapjául a KAP ST RD01a_E01_FRM_73 kódszámú, Mezőgazdasági üzemek fejlesztése című, valamint az RD01c_E01_FRM_73 kódszámú, Mezőgazdasági üzemek zöld beruházásainak támogatása című beavatkozásai szolgálnak.

Érvényes
Kategória
Mezőgazdaság

Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatás civil szervezetek részére 2024 / NEAN-KP-1-2024

A pályázat célja a civil szervezetek működésének támogatása; a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának, a nemzeti összetartozás erősítésének, valamint a közjó kiteljesedésében vállalt szerepük segítése érdekében.

Érvényes

Pályázat 500 000 Ft értékű mobil- és számítástechnikai eszköz csomag elnyerésére

Pályázatot hirdetünk a CASE Összefogás a Társadalmi Vállalkozások Fejlődéséért Egyesület által felajánlott 500 000 Ft értékű mobil- és számítástechnikai eszköz csomag elnyerésére.

Érvényes

RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központ 2025. évi programjai

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat nyílt pályázatot hirdet a kerületi civil, egyházi, társadalmi szervezetek és nemzetiségi önkormányzatok közösségépítő tevékenységének támogatásaként a RaM helyiségeinek közcélú, közösségi térként való hasznosítására.

Érvényes

Pályázat a Horizont Európa európai partnerségek közös nemzetközi pályázati felhívásaiban sikeresen szereplő magyar szervezetek támogatására / 1.2.1-HE_PARTNERSÉG

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja, hogy az EU Horizont Európa kutatási és innovációs keretprogram által társfinanszírozott és az NKFI Hivatal részvételével zajló európai partnerségek közös nemzetközi pályázati felhívásaiban sikeresen szereplő magyar szervezetek számára a hazai finanszírozási keretet biztosítsa.

Érvényes

Pályázat az ERA-NET COFUND, EJP COFUND és egyéb multilaterális programok közös nemzetközi pályázati felhívásaiban sikeresen szereplő magyar szervezetek támogatására / 2024-1.2.2-ERA_NET

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja, hogy az EU Horizont 2020 kutatási és innovációs keretprogram által társfinanszírozott és az NKFI Hivatal részvételével zajló ERA-NET COFUND, illetve European Joint Programme COFUND (EJP COFUND) programok, illetve ezen programok működési mechanizmusát követő egyéb multilaterális programok közös nemzetközi pályázati felhívásaiban sikeresen szereplő magyar szervezetek számára a hazai finanszírozási keretet biztosítsa.

Érvényes

Nyári diákmunka 2024

A teljes foglalkoztatottság elérése, valamint a fiatalkori inaktivitás csökkentése, a korai munkatapasztalat- és munkajövedelem-szerzés elősegítése érdekében a Kormány 2024. június 17-től ismételten meghirdeti a ,,Nyári diákmunka 2024." munkaerőpiaci programot, amelynek keretében bértámogatást nyújt a hirdetményben megjelölt feltételeknek megfelelő munkáltatók részére a 16-25 éves, nappali tagozaton tanuló diákok és egyetemi hallgatók nyári foglalkoztatásához.

Érvényes
Kategória
Foglalkoztatás

Effekt 2030

Idén is versenybe szállhatnak a hazai vállalatok az Effekt 2030 - Az ESG megoldások díjáért. A rangos szakmai elismerést olyan példamutató környezeti, társadalmi és vállalatirányítási programokkal nyerhetik el a pályázó cégek, melyek valódi pozitív hatást eredményeznek és hosszabb távon is értéket teremtenek az adott szervezet érintettjei, környezete és az ott élő közösségek számára.

Érvényes

KKV Fókuszterületi Innovációs Program / 2024-1.1.1-KKV_FÓKUSZ

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja olyan, érdemi és számszerűsíthető gazdasági hatást kiváltó, az inkrementális fejlesztésen túlmutató kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása, amelyek piacképes terméket, technológiát, vagy szolgáltatást eredményeznek, amelyek piacra vitele hozzájárul a vállalat hazai és nemzetközi versenyképességének erősítéséhez.

Érvényes

LIFE Program

Az Európai Unió LIFE Programjának (*a programról további részletek alább) 2024-es pályázati csomagja április 18-án került meghirdetésre összesen 571 millió EUR keretösszegben, amelyekre a pályázatok benyújtási határideje szeptember közepére tehető. Az újonnan megjelent 32 pályázati felhívás sokféle témában és projekt típus számára kínál lehetőséget.

Érvényes
Kategória
Közművelődés

Az NKFI Hivatal pályázati felhívása a Horizont Európa keretprogram II. pillér partnerkereső rendezvényein való részvétel támogatása / WIDERA Travel Grants

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) az NCP_WIDERA.NET projekt kedvezményezettjeként, a projekt forrásának terhére felhívást tesz közzé a Horizont Európa K+I keretprogram partnerkereső rendezvényein való részvétel támogatására.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem