Pályázatok keresése

Intézmények
Összetett kereső

PROPOSALS - HUSK-2401

The Hungarian Ministry of Foreign Affairs and Trade acting as the Managing Authority and the Ministry of Investments, Regional Development and Informatization of the Slovak Republic acting as the National Authority are announcing a Call for proposals within the Interreg Hungary-Slovakia Programme.

Érvényes

Kincses kultúróvoda 2024

A Támogató kiemelt célja, hogy az óvodai és kulturális területen meglévő értékeket elismerje, és az óvodai és a kulturális intézményrendszer együttműködését erősítse. A múzeumoknak, könyvtáraknak, közművelődési és művészeti intézményeknek kiemelt szerepe van a gyermekek személyiségformálásában, identitásuk erősítésében, képességeik kibontakoztatásában, erkölcsi és érzelmi fejlődésük ösztönzésében.

Érvényes
Pályázhat
Intézmények

CEEPUS koordinációs találkozók

A Tempus Közalapítvány a CEEPUS program keretében pályázatot hirdet a 2024/2025-ös tanévben nyertes, tartaléklistás, elutasított vagy pályázat benyújtását megkezdett CEEPUS hálózatok magyarországi partneregységei számára 2024. szeptember 1. és 2025. augusztus 31. között megrendezendő koordinációs találkozók szervezésére és megvalósítására.

Érvényes
Kategória
Kapcsolatok
Pályázhat
Intézmények

CEEPUS speciális kurzusok

A Tempus Közalapítvány a CEEPUS program keretében pályázatot hirdet a 2024/2025-ös tanévben nyertes vagy tartaléklistás CEEPUS hálózatok magyarországi partneregységei számára 2024. szeptember 1. és 2025. augusztus 31. között megvalósítható speciális kurzusok (nyári egyetemek, intenzív programok) szervezésére és megvalósítására.

Érvényes
Pályázhat
Intézmények

Pályázat 500 000 Ft értékű mobil- és számítástechnikai eszköz csomag elnyerésére

Pályázatot hirdetünk a CASE Összefogás a Társadalmi Vállalkozások Fejlődéséért Egyesület által felajánlott 500 000 Ft értékű mobil- és számítástechnikai eszköz csomag elnyerésére.

Érvényes

RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központ 2025. évi programjai

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat nyílt pályázatot hirdet a kerületi civil, egyházi, társadalmi szervezetek és nemzetiségi önkormányzatok közösségépítő tevékenységének támogatásaként a RaM helyiségeinek közcélú, közösségi térként való hasznosítására.

Érvényes

Az EUREKA programban való magyar részvétel támogatása / 2024-1.2.6-EUREKA

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja a vállalkozói szféra, különösen a kis- és középvállalkozások nemzetközi kutatás-fejlesztési együttműködését elősegítő EUREKA programban való magyar részvétel támogatása.

Érvényes

Az Európai Unió Horizont Európa programjában, valamint egyéb közös EU-s programokban való magyar részvétel ösztönzése / 2021-1.2.3-EU_KP

A Kulturális és Innovációs Minisztérium által a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, mint kezelő szerv (továbbiakban: NKFI Hivatal vagy Kezelő szerv) útján a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból (a továbbiakban: NKFI Alap) meghirdetett Felhívás célja, hogy kiszámítható forrást biztosítson a magyar gazdaság innovációjának ösztönzésére, és lehetővé tegye a gazdaság és a társadalmi élet területein hasznosuló kutatás-fejlesztés erősítését, a hazai és külföldi kutatási eredmények hasznosítását, az innovációs infrastruktúra és annak körébe tartozó szolgáltató tevékenységek fejlesztését.

Érvényes

Pályázat a Horizont Európa európai partnerségek közös nemzetközi pályázati felhívásaiban sikeresen szereplő magyar szervezetek támogatására / 1.2.1-HE_PARTNERSÉG

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja, hogy az EU Horizont Európa kutatási és innovációs keretprogram által társfinanszírozott és az NKFI Hivatal részvételével zajló európai partnerségek közös nemzetközi pályázati felhívásaiban sikeresen szereplő magyar szervezetek számára a hazai finanszírozási keretet biztosítsa.

Érvényes

Pályázat az ERA-NET COFUND, EJP COFUND és egyéb multilaterális programok közös nemzetközi pályázati felhívásaiban sikeresen szereplő magyar szervezetek támogatására / 2024-1.2.2-ERA_NET

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja, hogy az EU Horizont 2020 kutatási és innovációs keretprogram által társfinanszírozott és az NKFI Hivatal részvételével zajló ERA-NET COFUND, illetve European Joint Programme COFUND (EJP COFUND) programok, illetve ezen programok működési mechanizmusát követő egyéb multilaterális programok közös nemzetközi pályázati felhívásaiban sikeresen szereplő magyar szervezetek számára a hazai finanszírozási keretet biztosítsa.

Érvényes

KKV Fókuszterületi Innovációs Program / 2024-1.1.1-KKV_FÓKUSZ

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja olyan, érdemi és számszerűsíthető gazdasági hatást kiváltó, az inkrementális fejlesztésen túlmutató kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása, amelyek piacképes terméket, technológiát, vagy szolgáltatást eredményeznek, amelyek piacra vitele hozzájárul a vállalat hazai és nemzetközi versenyképességének erősítéséhez.

Érvényes

Research Grant Hungary kutatási pályázat / RGH_S_24, RGH_L_24

A Research Grant Hungary (RGH_24) olyan új pályázati program, amely legfeljebb öt évre kiemelt támogatással ösztönzi a legdinamikusabb alkotási szakaszban lévő, kiváló, a nemzetközi tudományos világ élmezőnyébe tartozó külföldi, illetve külföldön élő és alkotó kutatókat, akik szakterületük formálóiként, iskolateremtő vezető kutatóként ígéretes kutatási projektjeik megvalósításával hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarország a térség kutatás-fejlesztési és innovációs központjává fejlődjön.

Érvényes

EXCELLENCE kutatási pályázat / EXCELLENCE_24

Az EXCELLENCE pályázati alprogram célja, hogy az Európai Kutatási Tanács (ERC) által meghirdetésre kerülő támogatási programokban való sikeres részvételre nyújtson felkészülési lehetőséget olyan kutatók számára, akik a nemzetközi tudományos világ élmezőnyébe tartozásukat a közelmúltban elért jelentős nemzetközi pályázati eredménnyel bizonyították.

Érvényes

LIFE Program

Az Európai Unió LIFE Programjának (*a programról további részletek alább) 2024-es pályázati csomagja április 18-án került meghirdetésre összesen 571 millió EUR keretösszegben, amelyekre a pályázatok benyújtási határideje szeptember közepére tehető. Az újonnan megjelent 32 pályázati felhívás sokféle témában és projekt típus számára kínál lehetőséget.

Érvényes
Kategória
Közművelődés
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem