Pályázatok keresése

Díj
Összetett kereső

Európa Zöld Városa Díj - 2022

Díjnyertes projektek, amelyek lehetővé teszik, hogy a zöld pozitív hatással legyen a városi jóllétre A "Több zöld várost Európának" elnevezésű kampány egyik fénypontja az Európa Zöld Városa díj átadása. Minden évben a kampányban résztvevő 13 ország küld egy-egy olyan jelöltet, aki megvalósított egy inspiráló városi zöld projektet. Egy nemzetközi díjátadó ünnepségen díjazzák a legjobb pályázatot. A verseny 2020-ban kezdődött, elsőnek Hollandia vállalta a díjátadó megrendezését. 2021-ben Belgium volt a házigazda, 2022-ben pedig a franciáké lesz ez a szerep (Párizsban lesz a díjátadó ünnepség.)

Érvényes
Kategória
Díj

Modem-díj

2018 után újra meghirdetjük a MODEM-díjat, amelyet egy pályakezdő magyar alkotó nyerhet el. Ha magyarországi felsőoktatási intézményben szerezted művészeti diplomádat 2017. és 2022. között vagy idén fejezed be a tanulmányaidat, továbbá vállalod, hogy együttműködsz a MODEM-mel, betartod a határidőket és elfogadod a szakmai zsűri döntését, akkor küldd be pályázatod.

Érvényes
Kategória
DíjMűvészet

BCSDH Fenntartható jövőért díj 2022

A jelenlegi helyzet komoly kihívások elé állítja az üzleti szereplőket. Ez még inkább a gyors cselekvésre, a rendszereink fenntarthatóbbá történő átalakítására kell, hogy ösztönözzön bennünket. A Fenntartható jövőért díjat ebben az évben azokra a területekre összpontosítva hirdetjük meg, ahol a rendszerek átalakítására a legnagyobb hatása van a vállalatoknak.

Érvényes
Kategória
Díj
Pályázhat
Vállalkozások

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Kulturált Települési Környezet Díj adományozása tárgyában

Pest Megye Önkormányzata nagyra becsüli a megyei települések környezetfejlesztési aktivitását, az épített és a természetes környezet minőségének javítására, a települések történeti, településszerkezeti, építészeti értékeinek, karakterének megőrzésére tett erőfeszítéseit, környezetfejlesztési tevékenységét. Fentiek elismerésére 2022-ben is meghirdetésre kerül a "Kulturált Települési Környezet Díj" című pályázat.

Érvényes

"Az Év tájháza" cím elnyerésére

A Magyarországi Tájházak Szövetsége - alapítóinak szándékát szem előtt tartva - a kárpát-medencei tájház-mozgalom népszerűsítése, értékeinek szélesebb körű megismertetése és a gyűjteményeket létrehozó, ápoló, gyarapító személyek áldozatos tevékenységének elismertetése érdekében meghirdeti pályázatát az "Év Tájháza" cím elnyerésére.

Érvényes
Kategória
Díj

2022. évi agrárkutatási díj a kiválóságtámogatásra

A Janelly agrárkutatási díj célja: A Janelly agrárkutatási díjak célja fiatal magyar szakemberek támogatása az agrártudományok és élelmiszertudományok terén. A díjak évente kerülnek odaítélésre. Az agrártudományok és élelmiszertudományok sokrétűségére való tekintettel évről évre egy meghatározott szűkebb szakterületről várjuk a pályázatok beérkezését.

Érvényes
Kategória
Díj

Effekt 2030 - A közösségi befektetések díja

Az Effekteam Egyesület 2022-ben is meghirdeti az Effekt 2030 - A közösségi befektetések díját. A díj célja, hogy a vállalatok példaértékű, hatékony környezeti és társadalmi befektetési programjainak bemutatásával és a lehető legszélesebb körű publikálásával hozzájáruljon a nagyvállalati, a kkv és a startup szektor társadalmi szerepvállalásának, fenntarthatósági kezdeményezéseinek erősítéséhez, továbbá a vállalati döntéshozók ilyen irányú szakmai munkájának inspirálásához, személyes szerepvállalásuk növeléséhez.

Érvényes
Kategória
DíjMinden más

Humanitárius segítségnyújtás Minőségi Címkéje - Teljes eljárás

A Humanitárius Segély Önkéntesség Minőségi Címkéje tanúsítja, hogy egy szervezet képes magas színvonalú szolidaritási tevékenységet folytatni, összhangban az "Európai Önkéntes Humanitárius Segítségnyújtási Testület" akció elveivel, céljaival és követelményeivel. A minőségi címke megszerzése előfeltétele annak, hogy csak a humanitárius segítségnyújtási műveleteket támogató önkéntes tevékenységekben vegyen részt.

Érvényes
Kategória
Díj

Év projektmenedzsment diplomamunkája díj

Projektmenedzsment témában készített diplomamunkákon keresztül - a fiatal szakemberek és munkájuk bemutatása a projektmenedzsment szakma számára - a fiatal szakemberek szakmai előmenetelének elősegítése - a projektmenedzsment szakma számára utánpótlás biztosítása - a projektmenedzsment kultúra fejlesztése

Érvényes

Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság díj

A PMI Budapest Tagozata 2021-ben úgy határozott, hogy a nemzetközi hagyományokat követve Magyarországon is megalapítja a PMI Budapest "Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díjat" azoknak a szakembereknek az elismerésére, akik figyelemre méltó teljesítményükkel, és a szakmához való hozzájárulásukkal maradandót alkottak a projektvezetés, a technikai projektmenedzsment, valamint a stratégiai és üzleti projektmenedzsment területén.

Érvényes
Kategória
DíjOktatás

Fiatal Projektmenedzsment Szakember Díj

A PMI Budapest Tagozata 2021-ben úgy határozott, hogy a nemzetközi hagyományokat követve Magyarországon is megalapítja a PMI Budapest "Fiatal Projektmenedzsment Szakember Díjat" azoknak a fiatal szakembereknek az elismerésére, akik munkájukkal jelentős mértékben hozzájárultak a projektmenedzsment szakma fejlesztéséhez, alkalmazva a projektmenedzsment gyakorlatát megfelelve ezzel a PMI standardoknak.

Érvényes
Kategória
DíjOktatás

Az év információvédelmi dolgozata - 2022

A pályázat célja, hogy népszerűsítsük az egyre elterjedő nemzetközi gyakorlatot, és támogassuk az információ- és adatvédelem kultúrájának kialakítását azoknak a diploma,- és szakdolgozatoknak, valamint tanulmányoknak díjazásával, amelyek alkotói a tématerületükön kiemelkedőt alkottak.

Érvényes

Felső-Tisza Völgye Minőségi Védjegy elnyerése

Alapítók céljai: A helyi termékek és szolgáltatások elismerésével, országos és nemzetközi népszerűsítésével a hátrányos helyzetű térség életminősége fejlődésének, valamint az integrált négyeshatár-menti együttműködés elősegítése.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem