Pályázatok keresése

Díj
Összetett kereső

Káplár László Jó Ember Díj

Káplár László, a 2003-ban ötvenévesen eltávozott újságíró kolléga, a volt MTI-s, a jó ember, a jó barát nevének és az általa képviselt értékrendnek a megőrzésére jött létre a Káplár László Emlékére Kulturális Alapítvány. A kulturális teljesítmények díjazására az alapítvány a névadó személye előtt tisztelegve 2005-ben létrehozta a Káplár László Jó Ember Díjat.

Érvényes
Kategória
Díj

Magyar Ipari Célgép Nagydíj

Harmadik alkalommal nyitotta meg nevezési felületét az ország legnagyobb ipari célgép versenye, amelyre az egyszerű géptől a korszerű technológiákon át az Ipar 4.0 szempontjainak megfelelő célgépekkel újra várják a pályaműveket. Szakmai zsűri értékelése alapján a meghirdetett 6 kategória első helyezettjeit a Gépész Szalonban hirdetik majd ki 2023. június 28-án, a Magyar Ipari Célgép Nagydíj díjátadóján.

Érvényes

Év szállodája 2022

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a kiemelkedő szolgáltatások és piaci teljesítmények közötti összefüggések bemutatása, a minőségi szolgáltatások előtérbe állítása, a munkaerő megtartása, motiválása, a korszerű technológiák alkalmazása, a "best practice" módszerek terjesztése céljából meghirdeti az "ÉV SZÁLLODÁJA 2022" pályázatot.

Érvényes
Kategória
Díj
Pályázhat
Intézmények

Díszpolgári cím, Pro Urbe, Mecánás és Sajtódíj

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése a hagyományokhoz híven - és 53/1997. (XII. 20.) Kr. rendelete alapján - április 11-e, a város napja alkalmából díszpolgári címet, Pro Urbe, mecénás és sajtódíjat adományoz.

Érvényes
Kategória
Díj

Szakképzési kiválósági központok

A szakképzési kiválósági központokról szóló kezdeményezés támogatja a szakképzési kiválóság alulról felfelé építkező megközelítését, amelyben a helyi érdekelt felek széles köre vesz részt. Lehetővé teszi a szakképzést nyújtó intézmények számára, hogy gyorsan hozzáigazítsák a készségkínálatot a változó gazdasági és társadalmi igényekhez, például a digitális és zöld átálláshoz is. Az SzKK-k az adott helyi viszonyok között működnek, és az innovációt, a regionális fejlesztést és a társadalmi befogadást szolgáló készség-ökoszisztémák gerincét alkotják, miközben nemzetközi együttműködési hálózatokon keresztül együtt dolgoznak más országok SzKK-ival.

Érvényes
Kategória
DíjOktatás
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem