Pályázatok keresése

Egészségügy
Összetett kereső

Személygépkocsi beszerzés támogatása kerekesszékkel közlekedő személyek részére 2023 / AUTÓPLUSZ2023

A pályázati program célja az aktív kerekesszéket, elektromos kerekesszéket, és elektromos mopedet használó súlyosan mozgáskorlátozott személyek önálló életvitelének támogatása, közlekedési lehetőségeik javítása egy állapotuknak megfelelő gépjármű beszerzésének támogatásával.

Érvényes

A gyógyítást, gondozást vagy rehabilitációt szolgáló eszköz, gép vagy berendezés megvásárlásához nyújtandó támogatás igénylése

A "VICTORIA A GYERMEKEKÉRT" Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célja: A köz érdekében álló gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények - beleértve a fogyatékos gyermekek gondozására szakosodott intézményeket is - segítése, anyagi támogatása, infrastruktúrájuk fejlesztése.

Érvényes
Pályázhat
Intézmények

Felnőtt Autista Szabadidős és Kulturális Központ létrehozása

A fővárosi közösségi költségvetés (korábbi nevén: részvételi költségvetés) keretében az Egész Budapest kategóriában nyertes "Felnőtt Autista Szabadidős és Kulturális Központ" elnevezésű ötlet (továbbiakban: Projekt) megvalósítására adtak megbízást a budapesti polgárok. Az ötlet megvalósítása során a Fővárosi Önkormányzat arra törekszik, hogy annak a lehető legnagyobb hozzáadott értéke legyen a város lakói és az érintett célcsoport számára, vagyis olyan közösségi teret hozzon létre, amely hiánypótló szolgáltatásokat nyújt az autista fiatalok és felnőttek számára, ahol "élethosszig tartó támogatásra és közösségekre találhatnak."

Érvényes

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság fotó- és videópályázata gyógyszerészhallgatóknak és doktoranduszoknak

A centenárium alkalmából az MGYT fotó- és videópályázatot ír ki gyógyszerészhallgatók és doktoranduszok számára. A pályázat témája a gyógyszerészi hivatás, a különböző gyógyszerészi tevékenységek bemutatása fényképeken vagy rövid videókon. A pályázat célja, hogy bemutassa a gyógyszerészet sokszínűségét.

Érvényes

Pályázat a tartósan betöltetlen háziorvosi és fogorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására

A legalább 12 hónapja betöltetlen háziorvosi és fogorvosi körzeteket betöltő háziorvosok és fogorvosok letelepedésének támogatása, ezáltal az ott élő lakosság folyamatos háziorvosi és fogorvosi ellátásának biztosítása, az alapellátás (háziorvosi és fogorvosi ellátás) magasabb színvonalon és minőségen történő végzése érdekében.

Érvényes

Pályázat háziorvosi praxisjog vásárlásának támogatására

Praxisjoggal nem rendelkező háziorvosok részére a praxisjog megvásárlásához vissza nem térítendő támogatás nyújtása a háziorvosi életpályán való elinduláshoz/újrainduláshoz. A praxisjogukat értékesíteni kívánó háziorvosok pótlása, annak érdekében, hogy a betöltetlen szolgálatok száma csökkenjen, illetve ne növekedjen, a lakosság folyamatos háziorvosi ellátása biztosított legyen, így a háziorvosi ellátás magasabb színvonalon működjön.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem