Pályázatok keresése

Összetett kereső

TKP 2020: szabadalomvásárlásra hirdet pályázatot az NKE

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) rektora Tématerületi Kiválósági Program 2020 keretébenpályázatot hirdet szabadalmi oltalom alatt álló műszaki megoldások, illetve a jövőben iparjogvédelmi oltalomban részesíthető alkotások megvásárlására. A pályázat célja az NKE alaptevékenységéhez köthető szellemi alkotótevékenység ösztönzése, az innovációs produktivitás növelése, továbbá az elért tudományos és technológiai eredmények társadalmi és gazdasági hasznosítása.

Érvényes

Tématerületi Kiválósági Program 2020

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) rektora a Tématerületi Kiválósági Program 2020 keretében pályázatot hirdet szabadalmi oltalom alatt álló műszaki megoldások, illetve a jövőben iparjogvédelmi oltalomban részesíthető alkotások megvásárlására. A pályázat célja az NKE alaptevékenységéhez köthető szellemi alkotótevékenység ösztönzése, az innovációs produktivitás növelése, továbbá az elért tudományos és technológiai eredmények társadalmi és gazdasági hasznosítása.

Érvényes

Effekt 2030 - A közösségi befektetések díja

Az Effekteam Egyesület 2022-ben is meghirdeti az Effekt 2030 - A közösségi befektetések díját. A díj célja, hogy a vállalatok példaértékű, hatékony környezeti és társadalmi befektetési programjainak bemutatásával és a lehető legszélesebb körű publikálásával hozzájáruljon a nagyvállalati, a kkv és a startup szektor társadalmi szerepvállalásának, fenntarthatósági kezdeményezéseinek erősítéséhez, továbbá a vállalati döntéshozók ilyen irányú szakmai munkájának inspirálásához, személyes szerepvállalásuk növeléséhez.

Érvényes
Kategória
DíjMinden más
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem