Pályázatok keresése

Ösztöndíj
Összetett kereső

Felsőoktatási Innovációs Ösztöndíj

A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány (a továbbiakban: KMTA) célja, hogy támogassa a hazai innovációs területen való elindulást, majd pályán tartást, valamint a nemzetközi szinten is kiváló tapasztalt kutatók és alkotók kutatómunkáját és innovációját. A program 2024. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázata a felsőoktatásban részt vevő hallgatói, alkalmazott kutatói kiválóságot támogatják olyan - alapképzésben vagy mesterképzésben részt vevő - hallgatók ösztönzésével, akik eredményes innovációval kapcsolatos kutatási tevékenységet folytatnak, vagy a jövőben ezzel szeretnének foglalkozni.

Érvényes

Közoktatási Innovációs Ösztöndíj

A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány (a továbbiakban: KMTA) célja, hogy támogassa a hazai innovációs területen való elindulást, pályán tartást. A 2024. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázat a közoktatásban résztvevő kiválóságokat támogatja olyan diákok ösztönzésével, akik eredményes, innovációval kapcsolatos kutatási tevékenységet folytatnak és a jövőben ezzel szeretnének foglalkozni. A kiírt Közoktatási Innovációs Ösztöndíj (a továbbiakban: ösztöndíj, ösztöndíjpályázat) célja a közoktatásban tanuló diákok kutatási és innovációs tevékenységének és szakmai fejlődésének támogatása, amelynek eredménye startup formájában valósul meg.

Érvényes

Budapest Ösztöndíjprogram 2024/2025

a) a pályázatot elnyerő, felsőoktatási képzésben részt vevő ösztöndíjas betekintést nyerjen a Fővárosi Önkormányzat, az annak irányítása alá tartozó költségvetési szervek, illetve a Fővárosi Önkormányzat közfeladatot ellátó, közszolgáltatást végző gazdasági társaságai (a továbbiakban: fogadó szervezetek) tevékenységébe, megismerhesse a helyi közigazgatás és a közszolgáltatások rendszerét; b) hozzájáruljon a felsőoktatásban megszerzett elméleti tudás gyakorlatban történő alkalmazásához és c) hozzájáruljon a fogadó szervezetek szakember-utánpótlásának biztosításához.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem