Pályázatok keresése

Településfejlesztés
Összetett kereső

Karácsonyi fénydekoráció élménypontok ingyenes bérbeadása karácsonyi időszakra Támogatási Program - 100% vissza nem térítendő támogatás / ÖCIL 1.22.1

A Glansya Kft. karácsonyi fénydekoráció témakörében pályázati kiírást tesz közzé, melynek célja magyarországi közterületeken adventi/karácsonyi közösségi, ingyenes programokhoz kapcsolódó világító élménypontok létesítése és működtetése térítésmentesen. Olyan programhelyszínek és találkozási pontok kialakításának lehetőségét szeretnénk biztosítani a pályázóknak, amelyek az adott település közösségi életének kiemelkedő pontjává válhat, emelheti a közösségi "flow" érzés és lokális összetartozás erejét. Az ünnepi időszakban hozzájárulhat a párbeszéd és megbékélés tradicionális létrejöttéhez, a napjainkban oly annyira jellemző megosztottság csökkentéséhez.

Érvényes

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Kulturált Települési Környezet Díj adományozása tárgyában

Pest Megye Önkormányzata nagyra becsüli a megyei települések környezetfejlesztési aktivitását, az épített és a természetes környezet minőségének javítására, a települések történeti, településszerkezeti, építészeti értékeinek, karakterének megőrzésére tett erőfeszítéseit, környezetfejlesztési tevékenységét. Fentiek elismerésére 2022-ben is meghirdetésre kerül a "Kulturált Települési Környezet Díj" című pályázat.

Érvényes

Külterületi helyi közutak fejlesztése / VP6-7.2.1.1-21

A felhívás célja önkormányzati tulajdonú, vagy önkormányzati vagyonkezelésben levő külterületi helyi közutak fejlesztése. A fejlesztés közvetlenül járul hozzá a vidéki térségekben élők életminőségének javításához, az alapvető szolgáltatások elérhetőbbé tételéhez, illetve megteremtéséhez, a földrajzi mobilitáshoz, mindezen keresztül pedig a térség gazdaságának fellendítéséhez.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem