Pályázatok keresése

Településfejlesztés
Összetett kereső

Díjmentes weboldal készítés, igény szerint többnyelvű tartalommal és webáruházként is működtethető kivitelben

A Jelado Internet szolgáltatásának célja, hogy azok a megrendelők is saját, önállóan, (laikus által is) könnyedén, tetszőlegesen szerkeszthető, korlátlanul bővíthető, korszerű, professzionális weboldallal jelenhessenek meg az interneten, akik nem tudnak, vagy nem szándékoznak piaci áron megfinanszírozni saját weboldalt.

Érvényes

A Városi Civil Alap keretében civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása / VCA-KP-1-2024

A Miniszterelnökséget vezető miniszter pályázatot hirdet a Városi Civil Alap keretében a civil közösségi tevékenységek és azok végzéséhez szükséges feltételek támogatására.

Érvényes

Terézvárosi kulturális pályázatok önkormányzati támogatása

A terézvárosi önkormányzat pályázatot hirdet olyan Terézváros közigazgatási területén legalább 90 napja bejegyzett székhellyel - országos vagy regionális szervezet esetén önálló terézvárosi szervezeti egységgel - rendelkező, tevékenységüket részben vagy egészben a VI. kerületben kifejtő - alapítványoknak  és egyesületeknek, amelyek létesítő okiratában szerepel a kulturális alaptevékenység, valamint - gazdasági társaságoknak és egyéni cégeknek, amelyek létesítő okiratában kulturális, vagy azt támogató, kiegészítő tevékenység szerepel.

Érvényes

Közös értékeink program - Európa támogat!

Kampányok, közös mozgósító és érdekérvényesítő fellépések (alkalmi koalíciók) szervezésének és lebonyolításának támogatása Magyarországon, a Közös Értékeink Program általános céljainak megfelelő területeken felmerülő aktuális ügy, társadalmi probléma megoldása érdekében.

Érvényes

Pro Filii Alapítvány pályázatot hirdet civil és nonprofit szervezetek számára

A Pro Filii Alapítvány pályázatot hirdet civil és nonprofit szervezetek, valamint magánszemélyek számára olyan közösségi célokat szolgáló, közérdekű, vagy humánus okokból megvalósítandó tevékenységek, civil kezdeményezések támogatására.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem