Pályázatok keresése

Díj
Összetett kereső

Kultúra Lovagja cím

A magyar államalapítás millenniuma alkalmából a kulturális örökség megőrzése, felkutatása, ápolása, népszerűsítése, alkotó fejlesztése, az egyenrangú kultúrák nemzetközi együttműködésének elősegítése érdekében huzamos időn át kifejtett önzetlen tevékenység elismerésére a Falvak Kultúrájáért Alapítvány 1998-ban Magyar Kultúra Lovagja címet alapított.

Érvényes

Siemens Media Award 2023

Újraindítja médiadíját a Siemens, amellyel a technológia területén kimagasló minőségű munkát végző újságírókat és tartalomkészítőket kívánja elismerni. A Siemens Media Award 2023 regionális sajtópályázatra Közép- és Kelet-Európa hét országában (Ausztria, Horvátország, Magyarország, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) nevezhetnek újságírók, valamint a közösségi média- és más felületek tartalomkészítői is.

Érvényes

Nephrologiáért díj

A 33 éves Magyar Vese-Alapítvány, alapításának 21. évfordulója alkalmával, 2007-ben, elismerési lehetőségeinek teljessé tételére létrehozta a "Nephrologiáért" díjat, hogy ezzel tüntethesse ki azokat a 45 évesnél idősebb magyar szakembereket, akik életük folyamán elkötelezetten és kiemelten eredményesen dolgoztak a vesegyógyászatért.

Érvényes
Kategória
DíjEgészségügy

Hársing László és Taraba István díj

A Magyar Vese-Alapítvány 1999-ben két tudományos díjat alapított nephrologiával foglalkozó fiatal szakemberek számára: a Hársing László díjat elméleti, a Taraba István díjat klinikai nephrologiai oktató, kutató vagy betegellátó tevékenység elismerésére. Az Alapítvány ezennel huszonegyedik alkalommal hirdet nyilvános pályázatot, amelyre pályázatot nyújthat be minden hazai, a beadáskor 45 éves kornál fiatalabb szakember.

Érvényes
Kategória
DíjEgészségügy

Kemény Bertalan Falufejlesztési díj

A díj alapításának célja, hogy erkölcsi elismerése legyen mindazon természetes személyeknek, országhatáron belül, illetve a Kárpát-medence területén, akik falugondnoki feladatukat 600 fő alatti lélekszámú településen és/vagy tanyás térségben legalább 5 éve, kiemelkedő színvonalon végzik, valamint a vidék és falufejlesztés elkötelezettjeként, a vidék és falufejlesztés tekintetében, szűkebb környezetükben, vagy országos szinten kiemelkedő eredményeket értek el.

Érvényes
Kategória
Díj

Európai Vállalkozásfejlesztési Díj 2023

"Az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj" felhívás Európa-szerte megkeresi a vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó szervezetek, és a vállalkozások legsikeresebb kezdeményezéseit, méltatja és bemutatja a legjobb gyakorlatokat, felhívja a figyelmet a vállalkozás, mint létforma hozzáadott értékeire, valamint inspirálja a potenciális jelölteket.

Érvényes
Kategória
Díj

Megjelent a mezőgazdasági termelők minőségrendszerhez történő csatlakozását támogató pályázati felhívás

A mezőgazdasági termelők 2023. március 1. és 2023. augusztus 31. között ismét pályázhatnak az európai uniós és a nemzeti minőségrendszerekhez történő csatlakozás kapcsán vissza nem térítendő támogatásra. Ilyen notifikált, nemzeti minőségrendszer a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy, így a KMÉ-hez csatlakozók is igényelhetik az említett forrásokat.

Érvényes
Kategória
DíjMezőgazdaság

Tető az építészetben - pályázat építészhallgatók számára

A CREATON South-East Europe Kft. (továbbiakban: kiíró) 2022. évben hatodik alkalommal hirdeti meg országos nyílt hallgatói pályázatát és első alkalommal a Marosi Miklós Emlékdíjat (továbbiakban: pályázat) építészhallgatók számára, amelyen bármilyen funkciójú épület tervével indulhatnak a pályázók.

Érvényes

Magyar Ipari Célgép Nagydíj

Harmadik alkalommal nyitotta meg nevezési felületét az ország legnagyobb ipari célgép versenye, amelyre az egyszerű géptől a korszerű technológiákon át az Ipar 4.0 szempontjainak megfelelő célgépekkel újra várják a pályaműveket. Szakmai zsűri értékelése alapján a meghirdetett 6 kategória első helyezettjeit a Gépész Szalonban hirdetik majd ki 2023. június 28-án, a Magyar Ipari Célgép Nagydíj díjátadóján.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem