Pályázatok keresése

Belügyminisztérium
Összetett kereső

Biztos Kezdet Gyerekházak befogadására és költségvetési támogatása

A Belügyminisztérium (a továbbiakban: "BM") a támogató szolgáltatás és a közösségi ellátások finanszírozásának rendjéröl szóló 191/2008. (VII. 30.) Kőim, rendelet (a továbbiakban: "Tkr.") 4. § (2) bekezdése c) pontja alapján meghívásos pályázatot hirdet a "Biztos Kezdet Gyerekházak befogadására és költségvetési támogatására".

Érvényes

Tanoda szolgáltatás befogadására és költségvetési támogatása

A Belügyminisztérium (a továbbiakban: "BM") a támogató szolgáltatás és a közösségi ellátások finanszírozásának rendjéről szóló 191/2008. (VII. 30.) Korm. rendelet (a továbbiakban: "Tkr.") 4. § (4) bekezdése alapján kapacitásbővítési célú pályázatot hirdet "Tanoda szolgáltatást működtető szolgáltatók 2023. évi befogadására és költségvetési támogatására".

Érvényes

Biztos Kezdet Gyerekház befogadására és költségvetési támogatása

A Belügyminisztérium (a továbbiakban: "BM") a támogató szolgáltatás és a közösségi ellátások finanszírozásának rendjéröl szóló 191/2008. (VII. 30.) Korín. rendelet (a továbbiakban: "Tkr.") 4. § (4) bekezdése alapján kapacitásbővítési célú pályázatot hirdet "Biztos Kezdet Gyerekház befogadására és költségvetési támogatására".

Érvényes

A kéményseprő-ipari közszolgáltatás helyi önkormányzat általi ellátásának támogatása

A kéményseprő-ipari közszolgáltatást 2016. július 1-től továbbra is ellátó helyi önkormányzat esetében a Kstv. 10. § (5) bekezdésben előírt térítésmentes ellátáshoz a Kstv. 10. § (10) bekezdés alapján 2023. évre vonatkozóan igényelhető összeg biztosítása előfinanszírozás keretében, valamint a 2022. évi beszámoló ellenőrzését követően fennálló, a 2022. évben támogatási előleggel nem fedezett igényrész biztosítása vissza nem térítendő támogatás formájában a közszolgáltatónak az ellátásért felelős önkormányzaton keresztül.

Érvényes
Pályázhat
Önkormányzatok
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem