Pályázatok keresése

Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Összetett kereső

A tartósan álláskeresők komplex felmérésének és fejlesztésének támogatásával kiegészülő munkakipróbálási pilot program / TARTÓS/2024

"A tartósan álláskeresők komplex felmérésének és fejlesztésének támogatásával kiegészülő munkakipróbálási pilot program" (a továbbiakban: program) átfogó célja: - a magyarországi munkaerőhiány enyhítése, a foglalkoztatás növelése, - a munkaerőpiaci tartalékok kiaknázása, ezzel hozzájárulva Magyarország versenyképességének növeléséhez, - a hosszú ideje nem dolgozó, tartós álláskeresők visszaintegrálása a munkaerőpiacra, részükre segítség nyújtása munkába állásuk érdekében.

Érvényes

Munkásszállások a versenyszférában

A támogatást a foglalkoztatáspolitikáért felelős miniszter által alapított közhasznú szervezet nyújtja a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény 40. § (2) bekezdés c) pontja alapján e célra biztosított forrás terhére. A "Munkásszállások a versenyszférában" elnevezésű program kiírását az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: OFA Nonprofit Kft.) valósítja meg pályázati eljárás keretében.

Érvényes
Kategória
Szociális
Pályázhat
Vállalkozások
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem