Magyar szemmel fotópályázat 3. - Kézenfogva

Határidő
Érvényes
Pályázhat
mindenki számára nyitott, aki elfogadja a részvételi feltételeket és a témának megfelelő pályázati anyagot nyújt be

Magyar szemmel fotópályázat 3. – Kézenfogva


Harmadik alkalommal hirdetjük meg a Magyar szemmel fotópályázatot. 2024 az együttműködő nemzet éve a nemzetpolitikában. Az együttműködés kapcsolataink építőeleme, legyen szó akár a családról, akár a helyi közösségekről vagy a nemzetről. Mi, magyarok egymás kezét fogjuk - sokszor csak jelképesen, máskor azonban valóban összekapaszkodunk.

Örökítsük meg, gyűjtsük össze és mutassuk meg a világnak azokat a pillanatokat, amikor megfogjuk egymás kezét, összetartunk, így egyénekből közösséggé kovácsolódunk.

Pályázatunknak három témája van: a család, a helyi közösségek és a nemzet. Ebben a három témában várjuk a 16. életévüket betöltött pályázók fotóit a Kárpát-medencéből és a diaszpórából egyaránt.

ZSŰRI
A zsűri tagjai:
Majoros Árpád Csaba fotóriporter
Mohos Zsófia fotográfus
Kinda Botond AFIAP fotóművész, a Magyar Szemmel fotópályázat korábbi díjazottja
Csibi Krisztina etnográfus, a Magyarság Háza igazgatója
A Nemzetpolitikai Államtitkárság munkatársai

NYEREMÉNYEK
Minden kategória összes témájában az alábbi nyereményekkel gazdagodnak a díjazottak:
1. helyezett: 300 000 Ft
2. helyezett: 200 000 Ft
3. helyezett: 100 000 Ft
A három kategória mellett Közönségszavazást is hirdetünk, melynek nyertesei szintén a fenti díjazásban részesülnek.

Pályázati feltételek
A pályázat mindenki számára nyitott, aki elfogadja a részvételi feltételeket és a témának megfelelő pályázati anyagot nyújt be.
A fotópályázatban három kategóriát hirdetünk:
Család
Helyi közösségek
Nemzet

A Család kategóriában azok a 16. életévüket betöltött személyek nevezhetnek, akik fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal készítenek a megadott témának megfelelő pályázati anyagot. Olyan alkotásokat várunk, amelyek témája legfontosabb szövetségeseink, támogató közösségünk, a család. Célunk, hogy a Család kategóriával bemutassuk annak jelentőségét, erejét az életünkben, és szemléltessük a családi kötelék megbecsülésének fontosságát.
A Helyi közösségek kategóriában azok a 16. életévüket betöltött személyek nevezhetnek, akik fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal készítenek a megadott témának megfelelő pályázati anyagot. Ebben a kategóriában arra kérjük a pályázókat, hogy mutassák be tágabb környezetüket, helyi közösségüket. Olyan fotókat várunk, amelyek bemutatják egy-egy helyi közösség történetét, mindennapjait, a kisközösségek erejét.
A Nemzet kategóriában azok a 16. életévüket betöltött személyek nevezhetnek, akik fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal készítenek a megadott témának megfelelő pályázati anyagot. A kategória célja, hogy a fotók erejével láttassa a nemzeti összetartozás erejét.

Beküldési határidő: 2024. május 24. A határidő után beérkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.
Nevezési díj: nincs.

Egy pályázó mindhárom kategóriában nevezhet egy-egy fotóval.
A pályázati anyagot a kulhonimagyarok.hu/fotopalyazat-regisztracio-2024 űrlap hiánytalan kitöltésével lehet csupán benyújtani.
A pályázati kiírásnak vagy a témának nem megfelelő anyagokat nem áll módunkban elfogadni. A pályázati anyagokat a szakmai zsűri saját szempontrendszere alapján szűri.
https://www.kulhonimagyarok.hu/fotopalyazat-magyar-szemmel-3-0/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1d7LBvsgxXDZq5ukoq125F9dg2a3S13eD8AEaTgYRmNGat98lVEMRXTts_aem_Ab4dFqO0KLySGhLqQ6yv4ZhbATvaJ4vq8VGxxFP7c1HuMW_zMFB94khjsZRfA2-zRSJIPIdjvljYZMkEK6Fs-uZV

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem