Szerelem, szeretet

Határidő
Érvényes
Pályázhat
bárki (amatőr és rendszeresen publikáló szerző, életkori megkötés nélkül) küldhet pályaművet a fent megfogalmazott és kibontott témában

Szerelem,szeretet


A szeretet tartja össze a közösségeinket, élettel, fénnyel, meleggel, lélekkel tölti meg a családjainkat. (Böjte Csaba testvér)
országos irodalmi pályázat

FELHÍVÁSUNK:
A GYERMEKJÓLÉTI ALAPÍTVÁNY, a 30 éves ORSZÁGOS MÉCS LÁSZLÓ IRODALMI TÁRSASÁG és a KÉK-FEHÉR KÖNYVKIADÓ közös felhívása
Pályázatunk témája: Szerelem, szeretet / alcím: A szeretet tartja össze a közösségeinket, élettel, fénnyel, meleggel, lélekkel tölti meg a családjainkat. (Böjte Csaba testvér)
A pályázatot itt küldheti be:
https://forms.gle/RKcJhhgw2rsuq4G29

A pályázók köre: A pályázatunkra bárki (amatőr és rendszeresen publikáló szerző, életkori megkötés nélkül) küldhet pályaművet a fent megfogalmazott és kibontott témában.
A pályázat célja: Ráirányítani a figyelmet a legszebb emberi érzésekre; a magyar irodalomra, a magyar nyelven írt alkotásokra. Új irodalmi művek írására ösztönzés. Tehetséggondozás, tehetségek felkutatása.

A pályázat beküldési határideje: 2024. szeptember 30.

Formai követelmények:
Pályázni versekkel, prózai művekkel lehet. A pályázatot kizárólag word dokumentumban kérjük beküldeni.

Egy pályázó max. 5 alkotással nevezhet. A prózák nem lehetnek hosszabbak 5 gépelt A4-méretű oldalnál. (Times N. Roman betűtípus, 12-es betűméret, 1,15-ös sortávolság)
A pályázó a pályázaton történő részvételével automatikusan hozzájárul, hogy műve térítésmentesen megjelenjen a kiíró valamely elektronikus, vagy nyomtatott kiadványában.
Pályaművek témája: szerelem, szeretet

Pályázati hozzájárulási díj/adomány: 4000 Ft/Pályázó
számlaszám: K&H BANK ZRT. 10403318-50526789-83551000
IBAN: HU26 1040 3318 5052 6789 8355 1000
Számlatulajdonos: Gyermekjóléti Alapítvány
Közleménybe írandó: adomány a Szerelem, szeretet irodalmi felhíváshoz

Adományt a kiíró nem fizet vissza. A befolyt adományt kizárólag irodalmi és kulturális, közművelődési rendezvényeink, pályázataink, alapítványi programjaink finanszírozásához, elektronikus webfelületeink fenntartására fordítjuk. A kiíró a felhívásban foglaltaktól eltérhet, indokolt esetben a pályázatot felfüggesztheti, a pályázati határidőket és feltételeket módosíthatja, külön értesítés nélkül.
A pályázat megjelenése elsősorban: https://irodalmi-palyazatok9.cms.webnode.hu/irodalmi-palyazatok/
További megjelenés: különböző print vagy/és elektronikus (online) médiákban.
A pályázó a pályázaton történő részvételével kifejezetten hozzájárul, hogy alkotását, alkotásait a kiíró korlátozás nélkül - honorárium, royalty fizetése nélkül - felhasználhassa nyomtatott vagy elektronikus kiadványaiban.

A beérkezett (és válogatott) művekből e-antológiát állítunk össze, amelyet megjelentetünk a www.mek.oszk.hu oldalon. (az oldal látogatottsága hetente közel 50 000 fő)
Az e-antológia várható megjelenése: 2024. november 30-ig
Minden pályázó kap publikálási lehetőséget!
DÍJAZÁS: A legjobbnak talált irodalmi mű szerzője Oklevél + 15 000 Ft díjazásban részesül. + 100 000 Ft értékben önálló irodalmi e-antológiát állítunk össze műveiből!
További 4 szerzőnk ELISMERŐ OKLEVÉL díjban részesül.
A kiíró a változtatás jogát fenntartja.
Szponzorációt, tárgyjutalom-felajánlást szeretettel és szívesen fogadunk!

🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem