Pályázatok keresése

Természetes személyek
Összetett kereső

Minősítéssel nem rendelkező NEM fővárosi zeneművészeti szervezetek 2008. évi XCIX. törvény szerinti, 2024. évi működési támogatása

A KIM nyílt pályázatot hirdet az előadó-művészeti szervezetek támogatásáról és sajátos foglalkoztatási szabályairól szóló 2008. évi XCIX. törvény (a továbbiakban: Emtv.) 19. §-a és az előadó-művészeti szervezetek támogatásának részletes szabályairól szóló 428/2016. (XII. 15.) Korm. rendelet 22. §-a alapján a Pest Vármegyei Kormányhivatal Oktatási és Kulturális Osztálya által vezetett hatósági nyilvántartásban szereplő, minősítéssel nem rendelkező, nem fővárosi székhellyel rendelkező zeneművészeti szervezetek 2024. április 1 - 2025. március 31. közötti időszakra vonatkozó működésének és szakmai program megvalósításának támogatására.

Érvényes

Minősítéssel nem rendelkező Budapest fővárosi zeneművészeti szervezetek 2008. évi XCIX. törvény szerinti, 2024. évi működési támogatása

A KIM nyílt pályázatot hirdet az előadó-művészeti szervezetek támogatásáról és sajátos foglalkoztatási szabályairól szóló 2008. évi XCIX. törvény (a továbbiakban: Emtv.) 19. §-a és az előadó-művészeti szervezetek támogatásának részletes szabályairól szóló 428/2016. (XII. 15.) Korm. rendelet 22. §-a alapján a Pest Vármegyei Kormányhivatal Oktatási és Kulturális Osztálya által vezetett hatósági nyilvántartásban szereplő, minősítéssel nem rendelkező fővárosi székhellyel rendelkező zeneművészeti szervezetek 2024. április 1-2025. március 31. közötti időszakra vonatkozó működésének és szakmai program megvalósításának támogatására.

Érvényes

Corvin Felnőttképzési Ösztöndíj

A Corvin Rajziskola 2024-ben pályázatot hirdet az olyan tehetséges, fiatal alkotóknak, akik szociális helyzetüknél fogva nem engedhetik meg maguknak, hogy egy fizetős képzésre járjanak, azonban készségeik érdemessé teszik őket arra, hogy segítsük őket a tanulmányaikban. Olyan hallgatókat keresünk, aki alázattal, örömmel, szorgalommal és motivált attitűddel járnának valamely képzésünkre, hogy mi támogathassuk őket abban, hogy sikeres designerekké váljanak.

Érvényes

Népművészet Ifjú Mestere díj

A jelen pályázaton legjobb eredményt nyújtó 5 pályázó - díjazásra javasolt előadó-, illetve alkotóművészként (pályázóként) felterjesztésre kerül A Népművészet Ifjú Mestere díjra, a díjról döntő minisztérium elé, emellett - lehetőséget kap arra, hogy tudását, alkotásait a Hagyományok Háza által szervezett szakmai napon bemutassa.

Érvényes

X. SpecFilmFest - TikTok/Reels kampány

A Magyar Speciális Mozgókép Egyesület TikTok/Reels videópályázatot hirdet a kulturális akadálymentesítés népszerűsítése érdekében általános és középiskolai diákok, továbbá érdeklődő tartalomkészítők számára a X. Magyar Speciális Filmfesztivál előprogramjaként.

Érvényes

Pályázati felhívás a Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány programjában való részvételre

Az Alapítvány által kiválasztott fiatal tehetségek egyénre szabott támogatásban részesülnek. Ennek során minden diák azt kapja, amire leginkább szüksége van a tehetsége kibontakoztatásához, mely minden esetben tartalmaz mentori támogatást.

Érvényes

Ösztöndíj-lehetőség Koreába

A Koreai Köztársaság Nagykövetsége a GKS (Global Korea Scholarship, korábbi nevén KGSP) dél-koreai állami ösztöndíj adminisztrációjával foglalkozik. 2024-ben Magyarországról összesen 7 fő kerül majd kiválasztásra, 4 fő a Koreai Nagykövetség jelöltjeként, további 3 fő az egyetemeken keresztül történő jelentkezési procedúra résztvevőjeként.

Érvényes

Cikkpályázat fiatal szakemberek számára

Az Országos Erdészeti Egyesület és az Erdészeti Lapok Szerkesztőbizottsága több fiatal szerzőt kíván megnyerni az idén 162 éves lapban való publikálásra - az erdész szakmából és azon kívülről is. Ezért a 2020. és a 2022. évi sikeres pályázat nyomán, újabb szakcikkpályázatot hirdetünk a tágabban értelmezett erdészettudomány, az erdőgazdálkodási gyakorlat, illetve az erdőhöz köthető biológiai, ökológiai és társadalom tudományterületek témakörében.

Érvényes

Richter Témapályázat 2024

A pályázat célja a Társaság stratégiai irányaihoz, belső K+F+I tevékenységéhez kapcsolódó, nemzetközi színvonalú innovációk támogatása, a pályázókkal kölcsönös előnyöket kínáló kommunikáció kialakítása és a kutatási eredmények gyakorlati megvalósításának elősegítése.

Érvényes

Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!

"Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!" címmel indul útjára a Karitáció Alapítvány rajzpályázata. - Minden évben százszámra érkeznek a rajzok kicsiktől és nagyoktól. Ez a Karitáció Alapítvány bohócdoktor csapatának legfőbb oka arra, hogy immár 9. alkalommal is meghirdesse alkotói rajzpályázatát.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem