Pályázatok keresése

Természetes személyek
Összetett kereső

Az Erasmus+ programban részt vevő fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg hallgatók, illetve munkatársak kiegészítő pénzügyi támogatása

A felsőoktatási intézmény és a Tempus Közalapítvány kiegészítő támogatásra irányuló pályázatot hirdet azon felsőoktatásban tanuló/dolgozó fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg hallgatók, illetve munkatársak számára, akik a 2024/2025-ös vagy 2025/26-os tanévben Erasmus+ mobilitási ösztöndíjat nyertek el. A támogatás célja egyenlő esélyt nyújtani a felsőoktatás területén is a speciális ellátást igénylő kiutazók számára az Erasmus+ programban.

Érvényes

Egyetemi Kutatói Ösztöndíj Program 2024 / 2024-2.1.1-EKÖP, 2024-2.1.2-EKÖP-KDP

Az ösztöndíj programok célja, hogy támogassák a hazai kutatói és alkotóművészi utánpótlást, a tudományos és művészeti pályán való elindulást, majd pályán tartást, valamint a kiváló, fiatal kutatók és alkotók munkáját.

Érvényes

Magyar logó díj 2024

A VASVÁRI DESIGN (Magyar Logó Társaság) nyilvános Pályázatot hirdet, amelynek célja, hogy a szakmai zsűri által díjazza, (a fő díjakat és kategória díjakat átadja) és bemutassa - Magyarországon vagy külföldön élő - szerzők (alkotóművészek, grafikai stúdiók, ügynökségek), felhasználók (vállalatok, cégek, intézmények) által használt kiemelkedő színvonalú logó tervezési munkákat.

Érvényes

A Horizont Európa Digitális Kulcstechnológiák (KDT) partnerségbe való bekapcsolódás támogatása / 2024-1.2.4-KDT

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja, hogy a a hazai forrás biztosítása révén magyar pályázók bekapcsolódhassanak az Európai Unió Horizont Európa programja keretében a Digitális Kulcstechnológiák partnerség (Key Digital Technologies - KDT) KDT Közös Vállalkozás által menedzselt pályázataiba.

Érvényes

Nyári diákmunka 2024

A teljes foglalkoztatottság elérése, valamint a fiatalkori inaktivitás csökkentése, a korai munkatapasztalat- és munkajövedelem-szerzés elősegítése érdekében a Kormány 2024. június 17-től ismételten meghirdeti a ,,Nyári diákmunka 2024." munkaerőpiaci programot, amelynek keretében bértámogatást nyújt a hirdetményben megjelölt feltételeknek megfelelő munkáltatók részére a 16-25 éves, nappali tagozaton tanuló diákok és egyetemi hallgatók nyári foglalkoztatásához.

Érvényes
Kategória
Foglalkoztatás

Effekt 2030

Idén is versenybe szállhatnak a hazai vállalatok az Effekt 2030 - Az ESG megoldások díjáért. A rangos szakmai elismerést olyan példamutató környezeti, társadalmi és vállalatirányítási programokkal nyerhetik el a pályázó cégek, melyek valódi pozitív hatást eredményeznek és hosszabb távon is értéket teremtenek az adott szervezet érintettjei, környezete és az ott élő közösségek számára.

Érvényes

OTP Fáy Oktatási Innovációs díj 2024

A díj célja elismerni, támogatni és népszerűsíteni az oktatási eszközök és módszertanok terén kiemelkedő gyakorlatokat, innovatív megoldásokat és kezdeményezéseket, amelyek pozitív hatással vannak a tanítás minőségére és fokozzák a tanulás eredményességét, valamint elősegítik a 21. századi kompetenciák elsajátítását.

Érvényes

Díjmentes weboldal készítés, igény szerint többnyelvű tartalommal és webáruházként is működtethető kivitelben

A Jelado Internet szolgáltatásának célja, hogy azok a megrendelők is saját, önállóan, (laikus által is) könnyedén, tetszőlegesen szerkeszthető, korlátlanul bővíthető, korszerű, professzionális weboldallal jelenhessenek meg az interneten, akik nem tudnak, vagy nem szándékoznak piaci áron megfinanszírozni saját weboldalt.

Érvényes
Kategória
InformatikaMédia

Pályázati felhívás a Global Talent Mentoring programba való bekerülésre

A 2021-ben indult Global Talent MentoringTM földrészeken átívelő, izgalmas, egyedi, hosszútávú tehetséggondozó program. A STEMM tudományterületeken belül kiemelkedően tehetséges, egy-egy terület iránt elkötelezett és komoly motivációval rendelkező fiataloknak nyújt ingyenes lehetőséget a világ legkiválóbb nemzetközi mentorai által történő személyes, szakmai támogatásra.

Érvényes

Felsőoktatási Innovációs Ösztöndíj

A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány (a továbbiakban: KMTA) célja, hogy támogassa a hazai innovációs területen való elindulást, majd pályán tartást, valamint a nemzetközi szinten is kiváló tapasztalt kutatók és alkotók kutatómunkáját és innovációját. A program 2024. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázata a felsőoktatásban részt vevő hallgatói, alkalmazott kutatói kiválóságot támogatják olyan - alapképzésben vagy mesterképzésben részt vevő - hallgatók ösztönzésével, akik eredményes innovációval kapcsolatos kutatási tevékenységet folytatnak, vagy a jövőben ezzel szeretnének foglalkozni.

Érvényes

Közoktatási Innovációs Ösztöndíj

A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány (a továbbiakban: KMTA) célja, hogy támogassa a hazai innovációs területen való elindulást, pályán tartást. A 2024. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázat a közoktatásban résztvevő kiválóságokat támogatja olyan diákok ösztönzésével, akik eredményes, innovációval kapcsolatos kutatási tevékenységet folytatnak és a jövőben ezzel szeretnének foglalkozni. A kiírt Közoktatási Innovációs Ösztöndíj (a továbbiakban: ösztöndíj, ösztöndíjpályázat) célja a közoktatásban tanuló diákok kutatási és innovációs tevékenységének és szakmai fejlődésének támogatása, amelynek eredménye startup formájában valósul meg.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem