Pályázatok keresése

Természetes személyek
Összetett kereső

Siemens Media Award 2023

Újraindítja médiadíját a Siemens, amellyel a technológia területén kimagasló minőségű munkát végző újságírókat és tartalomkészítőket kívánja elismerni. A Siemens Media Award 2023 regionális sajtópályázatra Közép- és Kelet-Európa hét országában (Ausztria, Horvátország, Magyarország, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) nevezhetnek újságírók, valamint a közösségi média- és más felületek tartalomkészítői is.

Érvényes

PODCAST

A podcast olyan - elsősorban szövegközpontú - hangzó tartalom, amely kifejezetten podcastra készül, vagy amely podcast formában is elérhető és amely sorozatszerűen jelenítődik megközönsége számára. A hallgatók a podcastcsatornára feliratkozva arról letölthetik az epizódot, és ezt követően bármikor, bárhol, eszköztől függetlenül meghallgathatják azt. (A videopodcast nem kizáró ok, továbbá nem kizáró, ha videopodcastként a YouTube-on is megjelent a sorozat, de mellette legyen hanganyagváltozat is.)

Érvényes
Kategória
Közművelődés

Mutasd magad!- irodalmi transzfer pályázat 2023

A Petőfi Kulturális Ügynökség Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: székhely: 1117 Budapest, Garda utca 2.; cégjegyzékszám: 01-10-141338; a továbbiakban: PKÜ) "Mutasd magad! irodalmi transzfer pályázat" címmel pályázatot hirdet, amelyre várja azon hazai szerzők és fordítók jelentkezését, akik meghívást kaptak valamilyen 2023 során megtartandó rangos külföldi rendezvényre, könyvbemutatóra, fesztiválra. A PKÜ pályázatával a szerzők és irodalmi szakemberek nemzetközi irodalmi életben való részvételét és a magyar irodalom határainkon túli népszerűsítését kívánja elősegíteni.

Érvényes

Pályázati lehetőség tudományos dolgozat készítésére a migráció témájában

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság (OIF), az OIF Tudományos Tanácsa (OIF TT), valamint a Magyar Rendészettudományi Társaság Migrációs Tagozata (MRTT MT) közös pályázatot hirdet olyan pályamunkák elkészítésére, melyek a legális és illegális migráció, illetve a menekültügy történetével, aktuális kérdéseivel, nemzetközi és hazai jogi szabályozásával, a jogalkalmazás elméleti és gyakorlati kérdéseivel, valamint problémáival foglalkoznak.

Érvényes
Kategória
Közigazgatás

Pályázati felhívás diákalkotók számára (6-19 év)

Neumann János születésének 120. évfordulója tiszteletére a Neumann János Számítógéptudományi Társaság kreatív pályázatot hirdet 6-19 éves, legfeljebb középiskolás diákok számára. Célunk, hogy Neumann életművének a jelenkor ifjú nemzedékeire gyakorolt hatását tudatosítsuk.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem