Pályázatok keresése

Közművelődés
Összetett kereső

PROPOSALS - HUSK-2401

The Hungarian Ministry of Foreign Affairs and Trade acting as the Managing Authority and the Ministry of Investments, Regional Development and Informatization of the Slovak Republic acting as the National Authority are announcing a Call for proposals within the Interreg Hungary-Slovakia Programme.

Érvényes

SZMT Social Impact Program

A Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága (SzMT) által létrehozott a Social Impact Program célja, hogy a civil (nonprofit) szektor számára is elérhetővé váljon professzionális szervezetfejlesztési projektben való részvétel. A projektek pro bono formában, junior és szenior tanácsadók közreműködésével valósulnak meg, akik felmérik a szervezet igényeit, diagnózist állítanak fel és mindezekre építve legalább egy szervezetfejlesztési beavatkozást valósítanak meg.

Érvényes

Kincses kultúróvoda 2024

A Támogató kiemelt célja, hogy az óvodai és kulturális területen meglévő értékeket elismerje, és az óvodai és a kulturális intézményrendszer együttműködését erősítse. A múzeumoknak, könyvtáraknak, közművelődési és művészeti intézményeknek kiemelt szerepe van a gyermekek személyiségformálásában, identitásuk erősítésében, képességeik kibontakoztatásában, erkölcsi és érzelmi fejlődésük ösztönzésében.

Érvényes
Pályázhat
Intézmények

Álomvakáció rajzpályázat

A „DATATRANS Internet" Kft. felhívja a figyelmet az "Álomvakáció, rajzolj és nyerj" rajzpályázatra. Engedjétek el a képzeleteteket és alkossátok meg álmaitok legjobb nyaralását amire mindig is vágytatok. Általános iskolás gyerekektől várjuk a legfantáziadúsabb, legszínesebb rajzokat a nyárral kapcsolatban. A legjobban elkészített munkák művészei értékes nyereményekhez juthatnak hozzá.

Érvényes

Forgasd ki magadból az érzéseidet!

A Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál videóversenyt hirdet 20 év alatti fiataloknak. A verseny mellé olyan neves művészek álltak, mint Puskás-Dallos Peti zenész és az Azariah dokumentumfilmet rendező Mazzag Izabella, Lampert Benedek fotós és Hollósi Jázmin online tartalomgyártó, akik zsűrizik az alkotásokat.

Érvényes

Mutasd magad!

A Petőfi Kulturális Ügynökség Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság "Mutasd magad! irodalmi transzfer program" címmel pályázatot hirdet, amelyre várja azon hazai szerzők és fordítók jelentkezését, akik meghívást kaptak valamilyen 2024 során megtartandó rangos külföldi rendezvényre, könyvbemutatóra, fesztiválra.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem