Pályázatok keresése

Közművelődés
Összetett kereső

HU-RIZONT nemzetközi kiválósági kutatási együttműködési program / 2024-1.2.3-HU-RIZONT

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja, hogy támogatást biztosítson magyar felsőoktatási intézmények vezetésével nemzetközi együttműködésben megvalósuló projektekre, melyek a Neumann János Program (NJP) fókuszterületeihez illeszkedően, a magyar és a nemzetközi közösség számára releváns és aktuális kihívásokra keresnek innovatív megoldásokat.

Érvényes

Készítsd el a saját űrhajódat!

A 4iG Csoport egyik legaktuálisabb témája az űripar, mivel nemzetközi szinten is megerősítjük az űripari és technológiai szerepünket, ennek részeként hamarosan megkezdődik az űrtechnológiai központ építése is Martonvásáron. Szeretnénk hozzátok és gyermekeitek számára is közelebb hozni a témát, ezért kreatív pályázatot hirdetünk a teljes magyarországi 4iG csoportban

Érvényes

Europa Nostra Fenntartható Kulturális Turisztikai Célpontok Díja 2024

Az Europa Nostra, a European Cultural Tourism Network (Európai Kulturális Turisztikai Hálózat, ECTN), a European Travel Commission (Európai Utazási Bizottság, ETC) és a NECSTour (Európai régiók hálózata a versenyképes és fenntartható idegenforgalomért) pályázatot hirdet a Fenntartható Kulturális Turisztikai Célpontok Díja 2024 odaítélésére. A 2024-es díj témája: európai együttműködés az okos és fenntartható kulturális turisztikai célpontokért.

Érvényes

Vallásos alkotó közösségek, zenei együttesek és zenészek (mint alkotók) támogatása

A Program célja a hazai vallásos könnyűzenei kultúra magasabb szintre emelése, széleskörű társadalmi megismertetése, a vallási közösségek megerősítése, megújítása. Átfogó és általános célja, hogy a vallásos könnyűzene segítségével kifejtett hatás által a magyarországi vallásos közösségeket aktivizálja, széles körben mintát adva a megújuláshoz, segítve a különféle hívő közösségeket, hogy hitükben megerősödjenek, és küldetésüket hatékonyabban tölthessék be.

Érvényes

Kortárs irodalmi alkotások pályázata 2024

A Cédrus Művészeti Alapítvány (Budapest) nyílt pályázatot hirdet és közlési lehetőséget biztosít elsősorban szépirodalmi alkotások (versek, elbeszélések, drámák, mesék, esszék, tanulmányok, kritikák, interjúk, naplók, vallomások, dokumentum-összeállítások stb.) létrehozására, idegen nyelvből fordítására vagy hozzájuk kapcsolódó kutatómunkára. Beküldeni szöveggel párosított grafikai és fotómunkákat is lehet. Könyvtervet (verskötet-, regénykéziratot stb.) tartalmazó pályamunkát  nem fogadunk.

Érvényes

Civilnegyed 2024

Pályázati felhívás kulturális és civil szervezeteknek, alkotóknak, szakmai közösségeknek Idén első alkalommal nyílt pályázaton keresztül is keressük a Bartók Feszt’ civilnegyedének programjait, hogy a fesztivál még hitelesebb képet adhasson a Bartók-negyed és Budapest innovatív kezdeményezéseiről.

Érvényes

Az év információvédelmi dolgozata 2024

A pályázat célja, hogy népszerűsítsük az egyre elterjedő nemzetközi gyakorlatot, és támogassuk az információ- és adatvédelem kultúrájának kialakítását azoknak a diploma,- és szakdolgozatoknak, valamint tanulmányoknak díjazásával, amelyek alkotói a tématerületükön kiemelkedőt alkottak.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem