Pályázatok keresése

Közművelődés
Összetett kereső

Helyi gazdaságélénkítés támogatása / VP6-19.2.1.-95-7-20

Az intézkedés célja olyan vállalkozások támogatása, amelyek a térségi gazdasági potenciál növekedéséhez járulnak hozzá, új szolgáltatások bevezetésével, vagy a meglévő szolgáltatásaik költséghatékonnyá tételével, színvonalának emelésével.

Érvényes

Ideas powered for business Ideas powered for business Kkv-alap / GR/001/22

Az intézkedés általános célja, hogy hozzájáruljon az uniós kkv-k növekedésének és versenyképességének megerősítéséhez, ezáltal lehetővé téve az EU gazdaságának gyorsabb helyreállítását és nagyobb ellenállóképességét a Covid19-világjárvány által okozott kihívásokkal teli üzleti környezet ellenére.

Érvényes

Community Engagement Exchange (CEE) Program

The Community Engagement Exchange (CEE) Program, a fully funded exchange program, supports emerging community leaders, ages 21-28, from around the world working at the nexus of public, private, and non- profit sectors to address issues of public concern and improve the quality of community. Through a three-month exchange in the United States, follow-on community engagement projects, and robust alumni programming, CEE equips the next generation of civil society leaders to develop sustainable, multisector solutions to community challenges in 100 countries.

Érvényes

Szeretetcsoki Gyűjtés Veled!

Jótékonysági csokigyűjtés iskolás osztályok és óvodai csoportok, kollektívák összefogásával! Kórházak gyermekosztályain fekvő gyerekek mesedoktor vizitjein és nélkülöző családok támogatásakor a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesedoktorai - bohócdoktorai és önkéntesei más segítség mellett csokoládét is osztanak. Óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok, cégek dolgozói részvételével a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok 'Szeretetcsoki' csokoládé gyűjtő akciót szervez. A csoportok a közösségükben összegyűjtött tábla csokikkal segítik az alapítvány fontos gyermek és családvédelmi tevékenységét, az alapítvány a legtöbb csokit beküldő csoportokat megjutalmazza.

Érvényes

A műtárgyak titkos élete - meseíró pályázat

Nézd meg az állandó kiállításainkat és válassz ki egy vagy több számodra kedves műtárgyat és meséld el, mit csinálhatnak, miután kiürül a múzeum és bezárulnak a kapui! Engedd szabadjára a fantáziádat és írd meg nekünk akár prózai, akár verses formában, hogy milyen a műtárgyak titkos élete!

Érvényes

Pályázat színházlátogatáshoz kapcsolódó ingyenes színházi nevelési foglalkozásokra

Pályázat célja: Ingyenes előkészítő és feldolgozó foglalkozások igénylése a Szkéné Színház előadásainak megtekintéséhez kapcsolva. A foglalkozások díjmentesek, az előadásokra kedvezményes jegy váltható. Kedvezmények: diákjegyek (25%-os kedvezmény a teljes jegyárból), 20 fő fölötti csoport esetén a kísérő pedagógus számára 1 darab 200 Ft-os tiszteletjegy, kisebb, de 10 fő fölötti csoport esetén a kísérő pedagógus számára 1 darab félárú szakmai jegy. Ifjúsági bérlet: 8000 Ft, mely 3 - a kínálatból - szabadon választott előadás megtekintését foglalja magába. A választható előadások listája a Rakpart3 2022/23-as programkínálatában található.

Érvényes

Támogatás a lakóhelyüket elhagyni kényszerült ukrán személyeknek és az ukrán kulturális kreatív ágazatoknak

Pályázatot hirdet CREA-CULT-2023-COOP-UA kódszámmal az Európai Bizottság az Európai Unió Kreatív Európa programja keretében Support to Ukrainian displaced people and the Ukrainian Cultural and Creative Sectors (Támogatás a lakóhelyüket elhagyni kényszerült ukrán személyeknek és az ukrán kulturális kreatív ágazatoknak) címmel.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem