Pályázatok keresése

Közművelődés
Összetett kereső

Pályázati felhívás a RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központ 2023. évi programjaira

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat nyílt pályázatot hirdet a kerületi civil, egyházi, társadalmi szervezetek és nemzetiségi önkormányzatok közösségépítő tevékenységének támogatásaként a RaM helyiségeinek közcélú, közösségi térként való hasznosítására.

Érvényes
Kategória
Közművelődés

Népi Építészeti Program

A Magyar Kormány által létrehozott Népi Építészeti Program veszélyeztetett, műemléki értéket képviselő vidéki épített örökségünk megóvása, megőrzése, fenntartása érdekében nyújt támogatási lehetőséget. A Program célja, hogy vissza nem térítendő támogatást nyújtson olyan védett épületek tulajdonosainak - szervezeteknek és magánszemélyeknek -, amelyek népi építészeti értéket képviselnek.

Érvényes

Pályázatot hirdet a Játéktér színházi orgánum

A Játéktér létrejöttének tizedik évfordulója alkalmából alkotói pályázatot hirdet, amelynek keretében arra keressük a választ, Te miért (nem) olvasol színházról? Miről olvasnál szívesen? Milyen az a recenzió, kritika, interjú, amelyik magával ragad? Arra kérünk, oszd meg velünk, mi az, ami foglalkoztat a színház kapcsán. Lépj be véleményeddel te is a Játéktérbe!

Érvényes

Nextgen-22

A napenergia neked is jár és a mi feladatunk elérhetővé tenni. A Solar Hero Zrt. a legkorszerűbb innovációkkal, folyamatos fejlesztésekkel egy jobb világért dolgozik, ahol a napelemek segítségével folyamatosan csökkentjük ügyfeleink energiaköltségeit. Két évtizeden át tartós rezsimentességet biztosítunk. Eredetileg a nevünkben szereplő "Hero" azaz "hős" szó az ókori görög ἥńůň-ból (hçrôs) származik, aminek a jelentése: "védő" vagy "védelmező". Tehát olyan valakiről szól, aki felelősséget érez és vállal mások iránt. Ez a képességünk segít minket a napenergia elterjedésében, a Föld megóvásában, illetve a harmónia és a béke megteremtésében.

Érvényes

Kiváló Múzeumpedagógus Díj 2022

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum - Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ (SZNM - MOKK) kétévente hirdeti meg az elismerést. A kitüntetést olyan szakemberek kaphatják meg, akik a múzeumpedagógia terén kiemelkedő szakmai tevékenységet végeznek, illetve ezen a területen kidolgoztak valamilyen kiváló módszert, megvalósítottak valamilyen programot, vagy kiadványt hoztak létre.

Érvényes

Erasmus Napok 2022

Fontosnak tartja az európai közösséget és a szakmai kapcsolatok bővítését? Szeretné megmutatni másoknak is a projektjét? Kíváncsi az Erasmus+ program kínálta lehetőségekre és érdeklik mások projekteredményei? Van egy jó Erasmus élménye vagy története, amit szívesen megosztana másokkal is? Ha a válasz igen, csatlakozzon a közös ünnepléshez és legyen részese az idei Erasmus Napok programsorozatnak!

Érvényes

Máskép(p) helytörténeti fotó- és filmpályázat 2022

A Berzsenyi Dániel Könyvtár, a H+ Média és Kulturális Egyesület és a Szombathelyi Szépítő Egyesület ismét meghirdeti - immár 4. alkalommal - Vas megyei helytörténeti fotó- és filmpályázatát általános és középiskolás, valamint főiskolás és egyetemista diákok részére.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem