Pályázatok keresése

Működési támogatás
Összetett kereső

Személygépkocsi beszerzés támogatása kerekesszékkel közlekedő személyek részére 2023 / AUTÓPLUSZ2023

A pályázati program célja az aktív kerekesszéket, elektromos kerekesszéket, és elektromos mopedet használó súlyosan mozgáskorlátozott személyek önálló életvitelének támogatása, közlekedési lehetőségeik javítása egy állapotuknak megfelelő gépjármű beszerzésének támogatásával.

Érvényes

A gyógyítást, gondozást vagy rehabilitációt szolgáló eszköz, gép vagy berendezés megvásárlásához nyújtandó támogatás igénylése

A "VICTORIA A GYERMEKEKÉRT" Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célja: A köz érdekében álló gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények - beleértve a fogyatékos gyermekek gondozására szakosodott intézményeket is - segítése, anyagi támogatása, infrastruktúrájuk fejlesztése.

Érvényes
Pályázhat
Intézmények

KKV-k közbeszerzési részvételét ösztönző támogatás / RRF-9.5.1-23

A Felhívás keretében a mikro-, kis-, és középvállalkozások a közbeszerzési verseny élénkítése céljából átalány alapú, egységesen 600 000 Ft támogatást igényelhetnek közbeszerzési ajánlatuk elkészítéséhez és az elkészített ajánlati dokumentáció közbeszerzési ajánlattételre történő benyújtásához kapcsolódóan felmerült költségeihez. A támogatás a jelen Felhívás megjelenése után megjelent közbeszerzési eljárásokban benyújtott ajánlatra vonatkozóan, utólagosan igényelhető.

Érvényes

Terézvárosi kulturális pályázatok önkormányzati támogatása

A terézvárosi önkormányzat pályázatot hirdet olyan Terézváros közigazgatási területén legalább 90 napja bejegyzett székhellyel - országos vagy regionális szervezet esetén önálló terézvárosi szervezeti egységgel - rendelkező, tevékenységüket részben vagy egészben a VI. kerületben kifejtő - alapítványoknak  és egyesületeknek, amelyek létesítő okiratában szerepel a kulturális alaptevékenység, valamint - gazdasági társaságoknak és egyéni cégeknek, amelyek létesítő okiratában kulturális, vagy azt támogató, kiegészítő tevékenység szerepel.

Érvényes

Közvetlen irányítású uniós programok keretében megvalósuló projektek ÖNERŐKÖLTSÉGÉNEK hazai forrásból történő támogatásához / KÁF-1-2023

A közvetlen uniós forrásokból való magyar részesedés növelése érdekében a magyar pályázók támogatása. A Felhívás lehetőséget nyújt az Európai Bizottság felé a 2014-2020 programozási időszakra már benyújtott, de még el nem bírált és a 2021-2027 programozási időszakra benyújtott és benyújtandó pályázatok önerő támogatásának hazai forrásból történő hozzájárulására.

Érvényes

Partnerségi együttműködések

A partnerségi együttműködések célja: - A részt vevő szervezetek és intézmények munkájának, tevékenységeinek és gyakorlatának minőségi szempontú javítása, és az adott szektorban jellemzően nem képviselt, új szereplők bevonása; - A szervezetek/intézmények kapacitásának növelése a transznacionális és szektorközi munkavégzéshez; - Közös igények és prioritások kezelése az oktatás, a képzés, az ifjúság és a sport területén; - Olyan átalakulások és változások előidézése (egyéni, szervezeti vagy szektorális szinten), amelyek az egyes szervezetek/intézmények hátterével arányos fejlesztéseket és új megközelítéseket eredményeznek.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem