Pályázatok keresése

Művészet
Összetett kereső

Szigligeti összművészeti mentorprogram

Ha 16 és 30 év közti, kötettel még nem rendelkező versíró vagy, aki épp keresi a továbblépési lehetőségeket, a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. által kiírt, szakmai mentorálásra és bemutatkozásra lehetőséget teremtő nyílt pályázat éppen neked szól!

Érvényes

Népi Építészeti Program

A Magyar Kormány által létrehozott Népi Építészeti Program veszélyeztetett, műemléki értéket képviselő vidéki épített örökségünk megóvása, megőrzése, fenntartása érdekében nyújt támogatási lehetőséget. A Program célja, hogy vissza nem térítendő támogatást nyújtson olyan védett épületek tulajdonosainak - szervezeteknek és magánszemélyeknek -, amelyek népi építészeti értéket képviselnek.

Érvényes

Pályázatot hirdet a Játéktér színházi orgánum

A Játéktér létrejöttének tizedik évfordulója alkalmából alkotói pályázatot hirdet, amelynek keretében arra keressük a választ, Te miért (nem) olvasol színházról? Miről olvasnál szívesen? Milyen az a recenzió, kritika, interjú, amelyik magával ragad? Arra kérünk, oszd meg velünk, mi az, ami foglalkoztat a színház kapcsán. Lépj be véleményeddel te is a Játéktérbe!

Érvényes

Nextgen-22

A napenergia neked is jár és a mi feladatunk elérhetővé tenni. A Solar Hero Zrt. a legkorszerűbb innovációkkal, folyamatos fejlesztésekkel egy jobb világért dolgozik, ahol a napelemek segítségével folyamatosan csökkentjük ügyfeleink energiaköltségeit. Két évtizeden át tartós rezsimentességet biztosítunk. Eredetileg a nevünkben szereplő "Hero" azaz "hős" szó az ókori görög ἥńůň-ból (hçrôs) származik, aminek a jelentése: "védő" vagy "védelmező". Tehát olyan valakiről szól, aki felelősséget érez és vállal mások iránt. Ez a képességünk segít minket a napenergia elterjedésében, a Föld megóvásában, illetve a harmónia és a béke megteremtésében.

Érvényes

Máskép(p) helytörténeti fotó- és filmpályázat 2022

A Berzsenyi Dániel Könyvtár, a H+ Média és Kulturális Egyesület és a Szombathelyi Szépítő Egyesület ismét meghirdeti - immár 4. alkalommal - Vas megyei helytörténeti fotó- és filmpályázatát általános és középiskolás, valamint főiskolás és egyetemista diákok részére.

Érvényes

Túlélhetjük-e a technikát? Neumann János és a jövő

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) a Galaktika magazin szerkesztőségével közösen pályázatot hirdet Neumann János születésének 2023. évi 120. évfordulója tiszteletére a magyar géniusz életműve előtt tisztelgő, életművét és hatását fiktív, szépirodalmi köntösben bemutató, a tudományos-fantasztikus tematikába illeszkedő művek megírására.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem