Pályázatok keresése

Művészet
Összetett kereső

A munka világa

Az országban tevékenykedő kereskedők, ipari vállalkozások, szolgáltatók, kézművesek tevékenységének, termékeiknek művészi módon való megjelenítése. Ez magába foglalja a cégek mindennapi életének, az ott folyó munkafolyamatoknak a bemutatását. Célunk ráirányítani a figyelmet a vállalkozások értékteremtő szerepére és minőségi szolgáltatásaira.

Érvényes

Mastercardź Alkotótárs 2023

A pályázati program célja: lehetőséget biztosítani három fiatal színházi alkotónak, illetve társulásnak, hogy négy hétig a jelen pályázatra benyújtott és 2023/24-es színházi évadra tervezett produkcióján, projektjén dolgozhasson a Jurányi Inkubátorház Mastercardź Alkotótérben: optimális infrastrukturális feltételek között.

Érvényes

A szabadság versei

SZAVALÓVERSENY AZ 1956-OS MAGYAR FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC TISZTELETÉRE Ajak Város Önkormányzata, az ajaki Kultúra Háza és Könyvtár Nonprofit Kft., az Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és AMI, Óvoda és Bölcsőde, a 30 éves Országos Mécs László Irodalmi Társaság szakmai támogatásával hagyományteremtő céllal meghirdeti

Érvényes

Erdélyi csillagok

A PRO CULTURA PANNONIAE ALAPÍTVÁNY és az AJAKI TAMÁSI ÁRON KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS AMI, ÓVODA ÉS BÖLCSŐDE közös pályázata, - a 30 éves Országos Mécs László Irodalmi Társaság szakmai támogatásával - tisztelegve és emlékezve TAMÁSI ÁRONRA.

Érvényes

MOL - Új Európa Alapítvány Tehetségtámogató Program - Művészet-tudomány Tehetség Akadémia kategória

A fentiekre tekintettel az Alapítvány - mint a pályázat kiírója és lebonyolítója - 2023. évben országos, nyílt pályázatot hirdet 16-22 év közötti, magyar állampolgársággal és magyarországi lakcímmel rendelkező fiatal művészek, kutatók számára, akik országos (pl. TDK) vagy nemzetközi versenyeken kiemelkedő eredményt értek el eddig, és szakmai fejlődésükhöz, további nemzetközi megmérettetésre való felkészülésükhöz támogatásra van szükségük.

Érvényes

MOL - Új Európa Alapítvány Tehetségtámogató program - Művészet-tudomány kategória

A fentiekre tekintettel az Alapítvány - mint a pályázat kiírója és lebonyolítója - 2023. évben országos, nyílt pályázatot hirdet 10-15 éves magyarországi általános és középiskolás diákok, diákcsoportok, ifjúsági csoportok részére, akik/amelyek országos vagy nemzetközi versenyeken, kiállításokon kiemelkedő teljesítményt értek el eddig, és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükségük.

Érvényes

JMI népzenei mobilitási ösztöndíja

A JM International mobilitási ösztöndíjat hirdet Ethno Mobility Grant címmel 16 és 30 év közötti nép-, világ- és hagyományos zenével foglalkozó zenészeknek. Az ösztöndíj a zenészek részvételét támogatja meghatározott Ethno táborokban az utazási és részvételi költségek fedezésével. Olyan zenészek pályázatát várják, akiknek az ösztöndíj nélkül nem lenne lehetőségük részt venni ezeken az eseményeken.

Érvényes

9. Magyar Speciális Filmfesztivál

A pályázatnak kettős célja van: egyrészt megnyilvánulási és megmérettetési lehetőséget kívánunk adni azon fogyatékossággal élő és pszichiátriai beteg, alkotó szándékú személyek számára, akik mozgóképben kívánnak valós vagy fiktív történeteket létrehozni, műveiket mindenki számára megmutatni, hogy ezzel saját világukba betekintést nyújthassanak. Másrészt minden olyan alkotót várunk, akiknek van olyan filmes alkotásuk, amely a fent említett személyekről, vagy velük kapcsolatos dolgokról szól, tehát a film nyelvén beszél a fogyatékosságról, és ennek kontextusairól.

Érvényes

Mesetábor

Rendhagyó és élménygazdag dráma- és mesetáborba várunk benneteket. Idei tábormesénket olyan mélyen "átszűrjük" lényünkön, hogy az ötödik, táborzáró napunkon színpadra is állítjuk. Mindenkinek jut testhezálló szerep. A meséhez kapcsolódóan múzeumi foglalkozásokkal, kézműveskedéssel, játékokkal, beszélgetőkörrel, gazdagítjuk a táborhetet. A vidámság garantált. Amire még számíthatsz: tapasztalt, képzett, gyermekszerető táborvezetők, igazi csapatélmény, élményalapú tudás, új barátságok... Gyere, legyél te is MKVM-mesetáboros!

Érvényes

Call for Artists: LuppArt Residency 2023

The Jó Természet Foundation hereby invites tenders for the LuppArt Residency Programme. Following the success of its first few years, from 2018 onwards the LuppArt colony (est. 2015) introduces a new tender and invitation-based application system for its Residency Programme. Alongside invited residents, the programme can now be accessed by young graduate artists through the application process.

Érvényes

Körforgás

Forog a Föld, kering a Nap körül, váltakozik éjjel és nappal, egymást követik az évszakok, mindig megújuló körforgásban. A holdciklustól a számítógépes iteráción és a körkörös gazdaságon át a történelmi és szellemi revolúcióig a körforgás számos formájával találkozhatunk. Forog a balett-táncos, a légcsavar, a körhinta, a pénz - de mégis mindegyik másként mozog. Az őszi Szitakötőben ezt a témát forogjuk körbe.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem