Pályázatok keresése

Művészet
Összetett kereső

Hol lesz az otthonod 10 év múlva?

Te mit gondolsz, hol fogsz élni 10 év múlva? Lesz önálló otthonod? Szeretnél önálló otthont, vagy szívesebben maradnál a szüleiddel? Magyarországon fogsz élni, vagy külföldre mennél? Itthon fogsz élni, vagy egy másik országban képzelsz el egy otthont magadnak? Otthon - haza összefügg? Mutasd meg nekünk, mit gondolsz erről!

Érvényes

I. Országos online Himnusz szavalóverseny

Az I. Országos online Himnusz szavalóversenyt hagyományteremtő szándékkal szervezi meg a Magyar Kultúráért, Közművelődésért Alapítvány (Pápa) és az Ajaki Tamási Áron katolikus Általános Iskola és AMI, Óvoda és Bölcsőde (Ajak)

Érvényes

Basquiat nyomában

Az idei évben meghirdetett BASQUIAT NYOMÁBAN című képzőművészeti pályázatra igen nagy érdeklődéssel és szép számban jelentkeztek alkotók. Örömmel tölt el bennünket, hogy megannyi nagyszerű pályaművet láthatunk. Fontos számunkra, hogy minden eseménnyel az egyéni és közösségi művészeti élet fejlődését szolgáljuk.

Érvényes

Ifjúsági Nemzetközi Konferencia-részvétel támogatása

A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) a tudományos kutatómunka elősegítése érdekében közérdekű felajánlás alapján ifjúsági nemzetközi konferencia-részvételi pályázatot alapított, amit központi költségvetési forrásból finanszírozottan folyamatosan fenntart. Az Ifjúsági Nemzetközi Konferencia Tudományos Pályázat (INKP) fiatal, MTA köztestületi tagsággal rendelkező kutatók külföldi tudományos rendezvényen (nemzetközi tudományos szimpóziumon, workshopon, konferencián) való aktív (elsőszerzős előadással vagy poszterbemutatóval járó) részvételét és ott jelentős tudományos eredményeik bemutatását támogatja. A tudományos pályázat kiemelten támogatja a gyermeket nevelő kutatónők konferencia-részvételét.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem