Pályázatok keresése

Művészet
Összetett kereső

Magyar logó díj 2024

A VASVÁRI DESIGN (Magyar Logó Társaság) nyilvános Pályázatot hirdet, amelynek célja, hogy a szakmai zsűri által díjazza, (a fő díjakat és kategória díjakat átadja) és bemutassa - Magyarországon vagy külföldön élő - szerzők (alkotóművészek, grafikai stúdiók, ügynökségek), felhasználók (vállalatok, cégek, intézmények) által használt kiemelkedő színvonalú logó tervezési munkákat.

Érvényes

Művészeti program pályázati kiírása 2024

A Magyar Művészeti Akadémia nyílt pályázatot hirdet az államháztartás központi alrendszerén belüli és kívüli, a Magyar Művészeti Akadémia alapszabályában nevesített művészeti ágak területén működő civil és - a központi költségvetési szervek kivételével - egyéb szervezetek részére, művészeti szakmai programjuk megvalósításának támogatására.

Érvényes
Kategória
Művészet

Pályázati felhívás a Global Talent Mentoring programba való bekerülésre

A 2021-ben indult Global Talent MentoringTM földrészeken átívelő, izgalmas, egyedi, hosszútávú tehetséggondozó program. A STEMM tudományterületeken belül kiemelkedően tehetséges, egy-egy terület iránt elkötelezett és komoly motivációval rendelkező fiataloknak nyújt ingyenes lehetőséget a világ legkiválóbb nemzetközi mentorai által történő személyes, szakmai támogatásra.

Érvényes

A WAMP Design vásár és a Néprajzi Múzeum közös pályázata

A Néprajzi Múzeum új Gyűjteményi kiállításának hivatalos táskájának megtervezése. Fontos szempont a minőség, hasznosság, sokoldalúság és fenntarthatóság. A táska igazodjon a kiállítás arculati világához, jelenjen meg rajta a WAMP & Néprajzi Múzeum brand megjelölése.

Érvényes

Fénykereső

"FÉNYKERESŐ" címmel fotópályázatot hirdet a Cinema Mystica! Te hogy látod? Engedd szabadon a fantáziád és örökítsd meg egy képben, hogy miként ihlet meg a sötétség és a fények játékának varázslatos világa! Korlátok nincsenek, az egyetlen kikötés, hogy a Cinema Mystica falai között kell készülnie a képnek.

Érvényes

XIV. Országos Népi Mesterségek Művészete pályázat

A Hagyományok Háza a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvény (Kulttv.) 87/B. §-ában meghatározott - alapító okiratában részletezett - közfeladatok ellátására köteles, ezen belül ellátja az alábbi feladatokat: (i) a néphagyomány gondozása és a hagyományőrzés érdekében kifejtett tevékenységek támogatása, a népművészet, a népi iparművészet és a néphagyomány minőségbiztosítási rendszereinek működtetése, (ii) a népi hagyományaink iránti bel- és külföldi figyelem felébresztése, fenntartása, a magyar és a Kárpát-medencei népművészet, népi iparművészet és a néphagyomány tárgyi és szellemi értékeinek népszerűsítése, országos, regionális, nemzetközi rendezvények szervezése.

Érvényes

A jövő zenészei

A "jövő zenészei" programsorozat - az intézmény küldetéséhez kapcsolódva - ígéretes fiatal zenészek bemutatkozására ad lehetőséget a Zene Házában. A program célja, hogy megmutassa a zenei oktatás sokszínűségét, inspirálja és lelkesítse a zenét tanuló diákokat és tanáraikat a fellépési lehetőséggel, és napközben is zenei előadásokkal töltse meg a Zene Háza közösségi tereit.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem