Pályázatok keresése

Gyermek, ifjúság
Összetett kereső

Corvin Felnőttképzési Ösztöndíj

A Corvin Rajziskola 2024-ben pályázatot hirdet az olyan tehetséges, fiatal alkotóknak, akik szociális helyzetüknél fogva nem engedhetik meg maguknak, hogy egy fizetős képzésre járjanak, azonban készségeik érdemessé teszik őket arra, hogy segítsük őket a tanulmányaikban. Olyan hallgatókat keresünk, aki alázattal, örömmel, szorgalommal és motivált attitűddel járnának valamely képzésünkre, hogy mi támogathassuk őket abban, hogy sikeres designerekké váljanak.

Érvényes

Népművészet Ifjú Mestere díj

A jelen pályázaton legjobb eredményt nyújtó 5 pályázó - díjazásra javasolt előadó-, illetve alkotóművészként (pályázóként) felterjesztésre kerül A Népművészet Ifjú Mestere díjra, a díjról döntő minisztérium elé, emellett - lehetőséget kap arra, hogy tudását, alkotásait a Hagyományok Háza által szervezett szakmai napon bemutassa.

Érvényes

X. SpecFilmFest - TikTok/Reels kampány

A Magyar Speciális Mozgókép Egyesület TikTok/Reels videópályázatot hirdet a kulturális akadálymentesítés népszerűsítése érdekében általános és középiskolai diákok, továbbá érdeklődő tartalomkészítők számára a X. Magyar Speciális Filmfesztivál előprogramjaként.

Érvényes

Ösztöndíj-lehetőség Koreába

A Koreai Köztársaság Nagykövetsége a GKS (Global Korea Scholarship, korábbi nevén KGSP) dél-koreai állami ösztöndíj adminisztrációjával foglalkozik. 2024-ben Magyarországról összesen 7 fő kerül majd kiválasztásra, 4 fő a Koreai Nagykövetség jelöltjeként, további 3 fő az egyetemeken keresztül történő jelentkezési procedúra résztvevőjeként.

Érvényes

Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!

"Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!" címmel indul útjára a Karitáció Alapítvány rajzpályázata. - Minden évben százszámra érkeznek a rajzok kicsiktől és nagyoktól. Ez a Karitáció Alapítvány bohócdoktor csapatának legfőbb oka arra, hogy immár 9. alkalommal is meghirdesse alkotói rajzpályázatát.

Érvényes

Szavalóverseny felhívása

Az 1994-ben alapított Országos Mécs László Irodalmi Társaság, a Gyermekjóléti Alapítvány, és az Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és AMI, Óvoda és Bölcsőde Mécs László premontrei pap-költő szellemi hagyatékát megőrzendő és ápolandó ismét meghirdeti a XIV. Országos Mécs László Szavalóversenyt.

Érvényes

Nekeresden túl, nevenincsen innen

Pályázatunk célja: tisztelgés a 154 évvel ezelőtt született és 90 évvel ezelőtt elhunyt kiváló író, muzeológus, régész, újságíró, MÓRA FERENC (1870-1934) személye, szellemisége, munkássága előtt.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem