Pályázatok keresése

Gyermek, ifjúság
Összetett kereső

OTP Fáy Oktatási Innovációs díj 2024

A díj célja elismerni, támogatni és népszerűsíteni az oktatási eszközök és módszertanok terén kiemelkedő gyakorlatokat, innovatív megoldásokat és kezdeményezéseket, amelyek pozitív hatással vannak a tanítás minőségére és fokozzák a tanulás eredményességét, valamint elősegítik a 21. századi kompetenciák elsajátítását.

Érvényes

Pályázati felhívás a Global Talent Mentoring programba való bekerülésre

A 2021-ben indult Global Talent MentoringTM földrészeken átívelő, izgalmas, egyedi, hosszútávú tehetséggondozó program. A STEMM tudományterületeken belül kiemelkedően tehetséges, egy-egy terület iránt elkötelezett és komoly motivációval rendelkező fiataloknak nyújt ingyenes lehetőséget a világ legkiválóbb nemzetközi mentorai által történő személyes, szakmai támogatásra.

Érvényes

Felsőoktatási Innovációs Ösztöndíj

A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány (a továbbiakban: KMTA) célja, hogy támogassa a hazai innovációs területen való elindulást, majd pályán tartást, valamint a nemzetközi szinten is kiváló tapasztalt kutatók és alkotók kutatómunkáját és innovációját. A program 2024. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázata a felsőoktatásban részt vevő hallgatói, alkalmazott kutatói kiválóságot támogatják olyan - alapképzésben vagy mesterképzésben részt vevő - hallgatók ösztönzésével, akik eredményes innovációval kapcsolatos kutatási tevékenységet folytatnak, vagy a jövőben ezzel szeretnének foglalkozni.

Érvényes

A jövő zenészei

A "jövő zenészei" programsorozat - az intézmény küldetéséhez kapcsolódva - ígéretes fiatal zenészek bemutatkozására ad lehetőséget a Zene Házában. A program célja, hogy megmutassa a zenei oktatás sokszínűségét, inspirálja és lelkesítse a zenét tanuló diákokat és tanáraikat a fellépési lehetőséggel, és napközben is zenei előadásokkal töltse meg a Zene Háza közösségi tereit.

Érvényes

Kertelj Te is kiskertet!

Programunk célja: a legfiatalabb korosztály ösztönzése saját kiskert kialakítására, mely során már fiatalon elsajátíthatják a kertművelés alapjait, kapcsolatba kerülhetnek a talajjal, a növényekkel, a kert hasznos és kevésbé hasznos állataival, megtapasztalhatják a növények nevelésének lépéseit, és saját munkájuk eredményét, gyümölcsét.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem