Pályázatok keresése

Gyermek, ifjúság
Összetett kereső

Pályázati felhívás diákalkotók számára (6-19 év)

Neumann János születésének 120. évfordulója tiszteletére a Neumann János Számítógéptudományi Társaság kreatív pályázatot hirdet 6-19 éves, legfeljebb középiskolás diákok számára. Célunk, hogy Neumann életművének a jelenkor ifjú nemzedékeire gyakorolt hatását tudatosítsuk.

Érvényes

Nemzeti és hazafias közoktatáspolitika Trianon után

Pályázatunk célja: Ráirányítani a figyelmet a Trianon utáni magyar vallás-, közoktatáspolitikára, különös tekintettel arra a heroikus küzdelemre, ahol egy, a nagyhatalmak által megnyomorított, de el nem tiport ország küzdött a nemzeti identitásáért, hazafias oktatásáért.

Érvényes

Van egy hely... pillanatkép Kelenföldről

A PLAY/ACT CSAPATA FOTÓPÁLYÁZATOT HIRDET VAN EGY HELY... PILLANATKÉP KELENFÖLDRŐL CÍMMEL, A HELY ÉRTÉKEINEK FELKUTATÁSÁRA ÉS MINÉL TÖBB ÉRDEKLŐDŐ BEVONÁSÁRA. A KELENFÖLDI VÁROSKÖZPONTBAN SOKAK MÚLTJA, JELENE ÉS JÖVŐJE ÖSSZEFONÓDIK. A VÁROSKÖZPONTRÓL MINDENKINEK VAN EGY JÓ TÖRTÉNETE, EMLÉKE. MOST ITT A LEHETŐSÉG A MEGOSZTÁSRA!

Érvényes

Pro Filii Alapítvány pályázatot hirdet civil és nonprofit szervezetek számára

A Pro Filii Alapítvány pályázatot hirdet civil és nonprofit szervezetek, valamint magánszemélyek számára olyan közösségi célokat szolgáló, közérdekű, vagy humánus okokból megvalósítandó tevékenységek, civil kezdeményezések támogatására.

Érvényes

A nemzeti és hazafias közoktatáspolitika trianon után esszépályázat / IV / 1783 / 2022

Ráirányítani a figyelmet a Trianon utáni magyar vallás-, közoktatáspolitikára, különös tekintettel arra a heroikus küzdelemre, ahol egy , a nagyhatalmak által megnyomorított , de el nem tiport ország küzdött a nemzeti identitásáért, hazafias oktatásáért.

Érvényes

Átölelnek a hegyek

A Magyar Alkotók Internetes Társulása (MAIT) Egyesületünk Átölelnek a hegyek címmel pályázatot hirdet kötetlen témában új szépirodalmi (vers, próza) és képzőművészeti (festmény-grafika, fotó) alkotások megszületésére, valamint ugyanazon címmel antológia kiadását tervezi.

Érvényes

Velünk élő természet gyerekszemmel

A Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület országos fotópályázatot hirdet Velünk élő természet gyerekszemmel címmel a természetmegőrzés jegyében általános- és középiskolások részére, melyre a határon túli iskolások képeit is várjuk.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem