Pályázatok keresése

Informatika
Összetett kereső

Díjmentes weboldal készítés, igény szerint többnyelvű tartalommal és webáruházként is működtethető kivitelben

A Jelado Internet szolgáltatásának célja, hogy azok a megrendelők is saját, önállóan, (laikus által is) könnyedén, tetszőlegesen szerkeszthető, korlátlanul bővíthető, korszerű, professzionális weboldallal jelenhessenek meg az interneten, akik nem tudnak, vagy nem szándékoznak piaci áron megfinanszírozni saját weboldalt.

Érvényes

Digital Health Summit díj 2023

2023-ban a Digital Health Summit meghirdeti a Digital Health Summit díjat a magyar egészségügyi szektor leginnovatívabb digitális megoldásainak elismerésére. A kitüntetés célja, hogy mind a szakma, mind a nagyközönség számára bemutassa a hazai digitális egészségügyi megoldásokat, és támogassa azok előrehaladását és terjedését.

Érvényes
Kategória
DíjInformatika

A CHATGPT és más nagy nyelvi modellek alkalmazásának lehetőségei és egyben biztonsági kérdései

A fentiekre figyelemmel a Belügyi Tudományos Tanács pályázatot hirdet ChatGPT és más nagy nyelvi modellek alkalmazásának lehetőségei és egyben biztonsági kérdései témakörben annak érdekében, hogy írásra serkentse mindazokat, akik valamilyen módon érintettek, illetve érdekeltek a meghirdetett témakörökben. A pályázat meghirdetésének célja, hogy a Belügyi Tudományos Tanács az állomány tagjainak szakmai ismereteit és értékes gyakorlati tapasztalatait, valamint a téma iránt érdeklődő szakemberek véleményét és javaslatait megismerje.

Érvényes
Kategória
InformatikaMédia
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem