Pályázatok keresése

Művészet
Összetett kereső

Vallásos alkotó közösségek, zenei együttesek és zenészek (mint alkotók) támogatása

A Program célja a hazai vallásos könnyűzenei kultúra magasabb szintre emelése, széleskörű társadalmi megismertetése, a vallási közösségek megerősítése, megújítása. Átfogó és általános célja, hogy a vallásos könnyűzene segítségével kifejtett hatás által a magyarországi vallásos közösségeket aktivizálja, széles körben mintát adva a megújuláshoz, segítve a különféle hívő közösségeket, hogy hitükben megerősödjenek, és küldetésüket hatékonyabban tölthessék be.

Érvényes

Kortárs irodalmi alkotások pályázata 2024

A Cédrus Művészeti Alapítvány (Budapest) nyílt pályázatot hirdet és közlési lehetőséget biztosít elsősorban szépirodalmi alkotások (versek, elbeszélések, drámák, mesék, esszék, tanulmányok, kritikák, interjúk, naplók, vallomások, dokumentum-összeállítások stb.) létrehozására, idegen nyelvből fordítására vagy hozzájuk kapcsolódó kutatómunkára. Beküldeni szöveggel párosított grafikai és fotómunkákat is lehet. Könyvtervet (verskötet-, regénykéziratot stb.) tartalmazó pályamunkát  nem fogadunk.

Érvényes

Muzsikáló Magyarország 2024 / TFF-5.1.1-2024

A Magyar Turisztikai Ügynökség és a szolgáltatók javaslata alapján Magyarország Kormánya összességében mintegy 15 milliárd forint értékű, a turizmus fejlesztését és versenyképességének erősítését célzó ágazati programot indított. A korábbi sikeres pályázatokra építve ismét vissza nem térítendő támogatást hívhatnak le egyes területek. A forrásokat a vidéki vendéglátó üzletek energiahatékonyságát célzó beruházásokra és eszközbeszerzésre, a Tourinformok korszerűsítésére és a hagyományos kávéházi cigányzene megőrzésére és népszerűsítésére lehet fordítani.

Érvényes
Kategória
Művészet

Civilnegyed 2024

Pályázati felhívás kulturális és civil szervezeteknek, alkotóknak, szakmai közösségeknek Idén első alkalommal nyílt pályázaton keresztül is keressük a Bartók Feszt’ civilnegyedének programjait, hogy a fesztivál még hitelesebb képet adhasson a Bartók-negyed és Budapest innovatív kezdeményezéseiről.

Érvényes

Építészeti ötletpályázat

Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata, mint Támogató a "LIFEBAUHAUSINGEurope" projekt keretében, kedvezményezett partnerszervezetként építészeti ötletpályázatot ír ki a Budapest VII. kerület, Bethlen Gábor tér 3. sz. alatti társasházi ingatlanban működő, 33292/A/5 helyrajzi számon nyilvántartott Bethlen Téri Színház közönségforgalmi fogadótereinek megújítására, beleértve az ahhoz tartozó utcai homlokzati szakaszok arculatát, a színház előtti lekerített előkertet, illetve az energetikai korszerűsítés tekintetében a színház teljes területét. A színház tulajdoni lap szerinti alapterülete 716 m2, tulajdonosa Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem