Pályázatok keresése

BM Egészségügyért Felelős Államtitkárság
Összetett kereső

Kiváló ösztöndíjas PhD hallgató gyógyszerész, 2024

Az idén tizenkettedik alkalommal jelenik meg a BM Egészségügyért Felelős Államtitkárság, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, a Magyar Kórházszövetség, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina Fórum évkönyv. A könyvhöz kapcsolódóan "Kiváló ösztöndíjas PhD hallgató gyógyszerész, 2024" címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága.

Érvényes
Kategória
DíjEgészségügy

Kiváló rezidens, 2024

Az idén tizenkettedik alkalommal jelenik meg a BM Egészségügyért Felelős Államtitkárság, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, a Magyar Kórházszövetség, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina TOP évkönyv. A könyvhöz kapcsolódóan „Kiváló rezidens, 2024” címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága.

Érvényes
Kategória
DíjEgészségügy

Kiváló fiatal gyógyszerész, 2024

Az idén tizenkettedik alkalommal jelenik meg a BM Egészségügyért Felelős Államtitkárság, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, a Magyar Kórházszövetség, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina Fórum évkönyv. A könyvhöz kapcsolódóan „Kiváló fiatal gyógyszerész, 2024” címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága. 

Érvényes
Kategória
DíjEgészségügy
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem