Pályázatok keresése

Gyermek, ifjúság
Összetett kereső

Erasmus-akkreditáció az ifjúsági területen

Az Erasmus-akkreditációk olyan szervezetek számára felkínált eszközök, amelyek meg szeretnék nyitni kapuikat a határokon átnyúló csereprogramok és együttműködések előtt, és rendszeresen terveznek végrehajtani tanulási célú mobilitási tevékenységeket.

Érvényes

Szigligeti összművészeti mentorprogram

Ha 16 és 30 év közti, kötettel még nem rendelkező versíró vagy, aki épp keresi a továbblépési lehetőségeket, a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. által kiírt, szakmai mentorálásra és bemutatkozásra lehetőséget teremtő nyílt pályázat éppen neked szól!

Érvényes

Ceepus freemover hallgatói és oktatói ösztöndíjak 2022/20223

A CEEPUS freemover pályázattípusban bármely hazai felsőoktatási intézményben aktív státuszú hallgatók és oktatók nyújthatnak be pályázatot tanulmányi vagy oktatási célú mobilitási ösztöndíjra valamely CEEPUS tagország bármely akkreditált felsőoktatási intézményébe.

Érvényes

Pályázatot hirdet a Játéktér színházi orgánum

A Játéktér létrejöttének tizedik évfordulója alkalmából alkotói pályázatot hirdet, amelynek keretében arra keressük a választ, Te miért (nem) olvasol színházról? Miről olvasnál szívesen? Milyen az a recenzió, kritika, interjú, amelyik magával ragad? Arra kérünk, oszd meg velünk, mi az, ami foglalkoztat a színház kapcsán. Lépj be véleményeddel te is a Játéktérbe!

Érvényes

Nextgen-22

A napenergia neked is jár és a mi feladatunk elérhetővé tenni. A Solar Hero Zrt. a legkorszerűbb innovációkkal, folyamatos fejlesztésekkel egy jobb világért dolgozik, ahol a napelemek segítségével folyamatosan csökkentjük ügyfeleink energiaköltségeit. Két évtizeden át tartós rezsimentességet biztosítunk. Eredetileg a nevünkben szereplő "Hero" azaz "hős" szó az ókori görög ἥńůň-ból (hçrôs) származik, aminek a jelentése: "védő" vagy "védelmező". Tehát olyan valakiről szól, aki felelősséget érez és vállal mások iránt. Ez a képességünk segít minket a napenergia elterjedésében, a Föld megóvásában, illetve a harmónia és a béke megteremtésében.

Érvényes

Tehetségfejlesztő pedagógus és köznevelési tehetségszervezet - vezető / T01-40-20-22

A pályázat keretein belül, szakirányú, szakmódszertani képzésen való részvételre nyílik lehetőség, támogatott formában, kedvezményes finanszírozással. Jelen pályázat keretein belül egy időben végezhető az alábbi két program. (egyszeri finanszírozás mellett, két szakmódszertani végzettség szerezhető)

Érvényes

Motiváló és innovatív köznevelési vezető / T01-38-20-22

A program kiemelt célja, hogy a programban résztvevő szakvizsgázott pedagógus ismerje meg a motiváló vezetési módszereket, tudja motiválni saját munkatársait a köznevelési intézményben. Képessé váljon a folyamatos vezetői megújulásra, innovatív gondolkodásával segítse a köznevelési intézményben folyó pedagógiai munkát. Képessé váljon megfelelő munkahelyi légkör kialakítására, kiegyensúlyozott és értékteremtő kollektíva megalkotására és vezetésére. Feladatait motiváló módon tudja delegálni, ezáltal hatékonyabbá tenni vezetői munkáját. Az általa vezetett intézmény pedagógiai munkája innovatív, megújuló és a gyorsan változó pedagógiai kihívásokra gyorsan reagálni tudó legyen. Megfelelő kapcsolatot tudjon kialakítani a fenntartóval, valamint hatóságokkal, partnerekkel. Újabb vezetői ötletekkel tudja motiválni munkatársait és az intézményi közösséget. Megfelelően tudja jutalmazni és értékelni munkatársait, képessé váljon az intézmény folyamatos megújítására. Megfelelően tudja motiválni a szülői közösséget a közös pedagógiai munka tekintetében.

Érvényes

Erasmus Napok 2022

Fontosnak tartja az európai közösséget és a szakmai kapcsolatok bővítését? Szeretné megmutatni másoknak is a projektjét? Kíváncsi az Erasmus+ program kínálta lehetőségekre és érdeklik mások projekteredményei? Van egy jó Erasmus élménye vagy története, amit szívesen megosztana másokkal is? Ha a válasz igen, csatlakozzon a közös ünnepléshez és legyen részese az idei Erasmus Napok programsorozatnak!

Érvényes

Máskép(p) helytörténeti fotó- és filmpályázat 2022

A Berzsenyi Dániel Könyvtár, a H+ Média és Kulturális Egyesület és a Szombathelyi Szépítő Egyesület ismét meghirdeti - immár 4. alkalommal - Vas megyei helytörténeti fotó- és filmpályázatát általános és középiskolás, valamint főiskolás és egyetemista diákok részére.

Érvényes

Színpompás tavasz, napfényes nyár

A PRO CULTURA PANNONIAE ALAPÍTVÁNY/ Országos Mécs László Irodalmi Társaság (Regisztrált Tehetségpont) országos tehetségkereső és tehetséggondozó rajzpályázatot hirdet általános iskolás diákoknak, SZÍNPOMPÁS TAVASZ, NAPFÉNYES NYÁR címmel.

Érvényes

Pályázati kiírás filmszínházban bemutatandó filmalkotások filmgyártásának támogatására

A Nemzeti Filmintézet Közhasznú Nonprofit Zrt. (továbbiakban: Támogató) a mozgóképről szóló 2004. évi II. törvény (továbbiakban: Mktv.) 12. § (3) bekezdés c) pontja szerint és a Támogató Támogatási Szabályzatában (továbbiakban: Támogatási Szabályzat) foglalt pályázati elvekkel összhangban pályázatot ír ki filmszínházban bemutatandó, egész estés (legalább 70 perces) játékfilmek, animációs filmek, dokumentumfilmek (a továbbiakban együttesen: filmalkotások) gyártásának közvetlen, vissza nem térítendő támogatására.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem