Pályázatok keresése

Gyermek, ifjúság
Összetett kereső

Álomvakáció rajzpályázat

A „DATATRANS Internet" Kft. felhívja a figyelmet az "Álomvakáció, rajzolj és nyerj" rajzpályázatra. Engedjétek el a képzeleteteket és alkossátok meg álmaitok legjobb nyaralását amire mindig is vágytatok. Általános iskolás gyerekektől várjuk a legfantáziadúsabb, legszínesebb rajzokat a nyárral kapcsolatban. A legjobban elkészített munkák művészei értékes nyereményekhez juthatnak hozzá.

Érvényes

Forgasd ki magadból az érzéseidet!

A Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál videóversenyt hirdet 20 év alatti fiataloknak. A verseny mellé olyan neves művészek álltak, mint Puskás-Dallos Peti zenész és az Azariah dokumentumfilmet rendező Mazzag Izabella, Lampert Benedek fotós és Hollósi Jázmin online tartalomgyártó, akik zsűrizik az alkotásokat.

Érvényes

Újbuda Önkormányzata Papp László Sportolói Ösztöndíj

Az ösztöndíj célja, hogy segítse a kerületben élő azon sportolók felkészülését és versenyeztetését, akik oktatási intézményben, nappali tagozaton folytatják tanulmányaikat, és sportágukban valamely korosztályos nemzeti válogatott keretnek tagjai. Olyan sportágak esetén, amelyben az eredményes szerepléshez elengedhetetlen több sportág készségeinek elsajátítása (pl. öttusa, tízpróba) a nappali tagozaton folytatott tanulmányok követelményétől el lehet tekinteni egyéb oktatási formában való részvétel esetén (főiskolák, egyetemek esti, távoktatási tagozatai).

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem