Pályázatok keresése

Gyermek, ifjúság
Összetett kereső

Közösségi Adományozási Program / KAP2024 - Hatással a világra

A MagNet Bank Közösségi Adományozási Programjában (KAP) adománygyűjtési lehetőséget biztosítunk társadalmi szervezetek számára. A programban történő részvétel első lépése egy online pályázati jelentkezési lap beadása. A sikeres pályázás lehetőséget biztosít a szervezeteknek arra, hogy felkerüljenek az ún. KAP listára, majd a MagNet Bank ügyfelei a bank által felajánlott nyereségrészükkel támogatni tudnak egy kiválasztott szervezetet a listáról. Mindezen felül a listára került szervezetek részt vehetnek adománygyűjtéssel és kampányolással kapcsolatos képzésen, workshopon, és további, a MagNet Bank által szervezett közösségépítő eseményeken. Mivel nem egy fix pályázati támogatási összeget biztosít a MagNet Bank, hanem adománygyűjtési lehetőséget, így az összegyűjtött támogatás nagysága változó lehet, azaz lehetséges a maximális összeg begyűjtése, de nem garantált.

Érvényes

MOL - Új Európa Alapítvány Gyermekgyógyító Program 2024

Az Alapítvány pályázatot hirdet élmény- és művészetterápiás programok támogatására krónikus betegségben szenvedő, fogyatékkal élő gyerekek, illetve a lelki egészség szempontjából rizikócsoportba sorolható gyermekek és serdülők pszicho-szociális rehabilitációja érdekében.

Érvényes

Sajátos nevelési igényű, valamint beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő gyermeket nevelő családok támogatása (SNI/BTM pályázat)

Azon kiemelt figyelmet, különleges bánásmódot igénylő gyermekek támogatása, akik számára az illetékes szakértői bizottság a sajátos nevelési igény, vagy a beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézség tényét szakértői véleményben megállapította. A támogatás a szakértői bizottság véleményében javasolt fejlesztés, különleges gondozás keretében a nevelési-oktatási intézményben biztosított ellátás kiegészítését, bővítését célzó intézményben nyújtott szolgáltatás keretén kívül megvalósuló felzárkóztató, fejlesztő foglalkozások költségének fedezésére fordítható.

Érvényes

Cinemira videóverseny 2024

A Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál videóversenyt hirdet 20 év alatti fiataloknak! A legjobb másfél perces filmek alkotói értékes filmes díjakat, legújabb menő LEGO készleteket, koncertjegyeket, VIP belépőket nyerhetnek az augusztusi STRAND fesztiválra. A versenybe került filmeket nagyvásznon mutatjuk be, minden videó alkotója neves szakmai zsűritől kap visszajelzést!

Érvényes

Hédi és Hugó szegedi rajzpályázata

Örülnétek, ha a gyermeketek rajza szerepelne egy mesekönyvben? Szeretitek Szegedet? Akkor ez a felhívás pont Nektek szól! Idén jelenik meg Szeged városát bemutató mesekönyvünk, melynek főszereplői Hédi és Hugó. A kalandvágyó testvérpár naplóiban szereplő képeket szeretnénk, ha valóban gyermekek rajzolnák meg.

Érvényes

Kertelj Te is kiskertet!

Programunk célja: a legfiatalabb korosztály ösztönzése saját kiskert kialakítására, mely során már fiatalon elsajátíthatják a kertművelés alapjait, kapcsolatba kerülhetnek a talajjal, a növényekkel, a kert hasznos és kevésbé hasznos állataival, megtapasztalhatják a növények nevelésének lépéseit, és saját munkájuk eredményét, gyümölcsét.

Érvényes

Lányokra szabott mérnöki pályaorientációs programot indít az EJMSZ

Idén, a műszaki pályaorientáció iránt elkötelezett Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség (EJMSZ) a tagvállalatai bevonásával az általános- és középiskolás lányok számára indít ingyenes, élményalapú programot, aminek keretében a fiatalok közvetlenül megismerhetik és saját élményeket szerezhetnek a női mérnökök munkájáról. A március 8-án induló "Női mérnök leszek" elnevezésű kezdeményezés célja, hogy minél több - 12 és 18 év közötti - lány kaphasson valós képet a mérnöki karrierekről, életpályákról, hogy továbbtanuláskor reális alternatívaként tekintsenek a műszaki felsőoktatás által kínált lehetőségekre.

Érvényes

Légy része az űrkorszaknak!

A Design Terminal Közép-Európa vezető innovációs ügynöksége, 14 országban vagyunk jelen vállalkozásfejlesztési programjainkkal. Érkezz bármilyen területről, bármely szektorból, legyél startup, kkv vagy nagyvállalat, azonosítjuk innovációs kihívásaidat, és a legjobb szakértőkkel segítünk megkeresni a megoldásokat.

Érvényes

X. SpecFilmFest - TikTok/Reels kampány

A Magyar Speciális Mozgókép Egyesület TikTok/Reels videópályázatot hirdet a kulturális akadálymentesítés népszerűsítése érdekében általános és középiskolai diákok, továbbá érdeklődő tartalomkészítők számára a X. Magyar Speciális Filmfesztivál előprogramjaként.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem