Pályázatok keresése

Gyermek, ifjúság
Összetett kereső

Szegedi papucs - meseíró pályázat

Írj egy mesét a szegedi papucsról! Felhívásunk az általános iskola felső tagozatosainak szól, és egy olyan mese megalkotására vonatkozik, amely a szegedi papucsot helyezi fókuszba. A téma tehát adott, na de hogy ez a mese kacagtató? Tanulságos? Hagyományokra építkező? Ezt mind a kis szerzőpalántára bízzuk.

Érvényes

Pályázati felhívás amatőr bábtervezőknek tárgybábok megtervezésére és elkészítésére

A Petőfi Irodalmi Múzeum pályázatot hirdet amatőr bábtervezők részére Petőfi Sándor János vitéz című elbeszélő költeményéhez kapcsolódó tárgybábok megtervezésére és elkészítésére a Petőfi Sándor emlékév keretében 2022 őszén induló János vitéz (h)arcai című utazó múzeumpedagógiai foglalkozáshoz. A nyertes pályaművek az előbbi kezdeményezés részeként bejárják az országot.

Érvényes

IV. Kárpát-medencei Színjátszó, Filmes tábor

A Kárpát-medence magyarlakta településein élő nem hivatásos színjátszóknak, színjátszó rendezőknek és drámaíróknak ajánljuk a tábort. Azt szeretnénk, ha Erdély, Partium, Délvidék (szlovéniai, horvátországi, szerbiai magyarok), Felvidék, Kárpátalja, Magyarország, területéről jelentkeznének színjátszók, drámaírásra vállalkozók/fiatal drámaírók.

Érvényes
Kategória
Gyermek, ifjúság

Risográfiai workshop művészeti hallgatók, grafikusok, képregénytervezők és animációsfilm-készítők számára

A workshop célja a risográf technika népszerűsítése, valamint fiatal tehetségek felkutatása és oktatása. A workshopra 10 olyan 16-30 év közötti művészeti hallgatót, grafikust, képregénytervezők és animációsfimest várunk, akik a risográfia eszközével és kifejezésmódjával szeretnék megmutatni gondolataikat, elképzeléseiket, és workshop teljes idején részt tudnak venni az elméleti és gyakorlati foglalkozásokon. A workshopon elkészült munkákat a 10. Primanima Nemzetközi Animációs Fesztivál keretén belül állítjuk ki vagy vetítjük le.

Érvényes
Kategória
Gyermek, ifjúság

Pályázat támogató programban való részvételre EU-s ifjúsági projektek megvalósításához

A Tempus Közalapítvány támogató programjainak célja, hogy Erasmus+ ifjúság vagy Európai Szolidaritási Testület pályázatok megvalósítására készítse fel az érdeklődő szervezeteket, társadalmi vállalkozásokat, intézményeket, önkormányzatokat vagy 18-30 éves fiatalokat.

Érvényes
Kategória
Gyermek, ifjúság

Együtt Ukrajnáért

A United Way Magyarország kiemelten fontosnak tartja a 2022. február 24-én kirobbant ukrajnai háborús konfliktus okán kialakult humanitárius katasztrófa helyzet következményeinek enyhítését, a háború elől Magyarországra menekülő, vagy Ukrajna határain belül menekülni kényszerülő ukrajnai lakosok élhető körülményeinek megteremtését és fenntartását

Érvényes

Fake Landscapes

A Művészetek Háza Veszprém pályázatot ír ki Veszprém legforgalmasabb aluljárójában található, Szilágyi László Utcagalériában megrendezésre kerülő Fake Landscapes című kiállításon való részvételre. A digitális formában beérkezett műveket szakmai zsűri értékeli és választja ki azt a 8 művet, ami kiállításra kerül az aluljárófülkékben.

Érvényes

VIII. Nagy históriás rajzpályázat

Hagyományteremtő céllal országos tehetségkereső és tehetséggondozó rajzpályázatot hirdet általános és középiskolás diákoknak, VIII. NAGY HISTÓRIÁS RAJZPÁLYÁZAT címmel.

Érvényes

Az év információvédelmi dolgozata - 2022

A pályázat célja, hogy népszerűsítsük az egyre elterjedő nemzetközi gyakorlatot, és támogassuk az információ- és adatvédelem kultúrájának kialakítását azoknak a diploma,- és szakdolgozatoknak, valamint tanulmányoknak díjazásával, amelyek alkotói a tématerületükön kiemelkedőt alkottak.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem