Pályázatok keresése

Gyermek, ifjúság
Összetett kereső

A szabadság versei

SZAVALÓVERSENY AZ 1956-OS MAGYAR FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC TISZTELETÉRE Ajak Város Önkormányzata, az ajaki Kultúra Háza és Könyvtár Nonprofit Kft., az Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és AMI, Óvoda és Bölcsőde, a 30 éves Országos Mécs László Irodalmi Társaság szakmai támogatásával hagyományteremtő céllal meghirdeti

Érvényes

MOL - Új Európa Alapítvány Tehetségtámogató Program - Művészet-tudomány Tehetség Akadémia kategória

A fentiekre tekintettel az Alapítvány - mint a pályázat kiírója és lebonyolítója - 2023. évben országos, nyílt pályázatot hirdet 16-22 év közötti, magyar állampolgársággal és magyarországi lakcímmel rendelkező fiatal művészek, kutatók számára, akik országos (pl. TDK) vagy nemzetközi versenyeken kiemelkedő eredményt értek el eddig, és szakmai fejlődésükhöz, további nemzetközi megmérettetésre való felkészülésükhöz támogatásra van szükségük.

Érvényes

MOL - Új Európa Alapítvány Tehetségtámogató program - Művészet-tudomány kategória

A fentiekre tekintettel az Alapítvány - mint a pályázat kiírója és lebonyolítója - 2023. évben országos, nyílt pályázatot hirdet 10-15 éves magyarországi általános és középiskolás diákok, diákcsoportok, ifjúsági csoportok részére, akik/amelyek országos vagy nemzetközi versenyeken, kiállításokon kiemelkedő teljesítményt értek el eddig, és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükségük.

Érvényes

Jól vagyok! Közösségek a fiatalokért!

A nyíregyházi Helyi Szálak Közösségi Alapítvány pályázatot hirdet nyíregyházi formális és informális közösségek számára. A Helyi Szálak Közösségi Alapítvány a helyi közösség támogató erejére alapozva jött létre azért, hogy a nyíregyházi ügyekre, a nyíregyházi emberek problémáira és helyi kezdeményezésekre itt, helyben keressen és találjon megoldást és forrást. A Helyi Szálak Közösségi Alapítvány által kiosztásra kerülő pénzösszeget nyíregyházi kötődésű magánadományozók és vállalkozók, cégek ajánlották fel a "Jól vagyok" Alap javára.

Érvényes

Beca Colombia ösztöndíjprogram

Tanulmányi kreditek és nemzetközi együttműködési ösztöndíjak formájában az alacsonyabb gazdasági lehetőségekkel, ugyanakkor jó tanulmányi eredménnyel rendelkező lakosságot támogatják. Az ICETEX, mint a kolumbiai állam felsőoktatást támogató intézménye tanulmányi kreditek és nemzetközi együttműködési ösztöndíjak nyújtása révén támogatja az alacsonyabb gazdasági lehetőségekkel, ugyanakkor jó tanulmányi eredménnyel rendelkező lakosságot a Beca Colombia ösztöndíjprogram keretében.

Érvényes

JMI népzenei mobilitási ösztöndíja

A JM International mobilitási ösztöndíjat hirdet Ethno Mobility Grant címmel 16 és 30 év közötti nép-, világ- és hagyományos zenével foglalkozó zenészeknek. Az ösztöndíj a zenészek részvételét támogatja meghatározott Ethno táborokban az utazási és részvételi költségek fedezésével. Olyan zenészek pályázatát várják, akiknek az ösztöndíj nélkül nem lenne lehetőségük részt venni ezeken az eseményeken.

Érvényes

Mesetábor

Rendhagyó és élménygazdag dráma- és mesetáborba várunk benneteket. Idei tábormesénket olyan mélyen "átszűrjük" lényünkön, hogy az ötödik, táborzáró napunkon színpadra is állítjuk. Mindenkinek jut testhezálló szerep. A meséhez kapcsolódóan múzeumi foglalkozásokkal, kézműveskedéssel, játékokkal, beszélgetőkörrel, gazdagítjuk a táborhetet. A vidámság garantált. Amire még számíthatsz: tapasztalt, képzett, gyermekszerető táborvezetők, igazi csapatélmény, élményalapú tudás, új barátságok... Gyere, legyél te is MKVM-mesetáboros!

Érvényes

Körforgás

Forog a Föld, kering a Nap körül, váltakozik éjjel és nappal, egymást követik az évszakok, mindig megújuló körforgásban. A holdciklustól a számítógépes iteráción és a körkörös gazdaságon át a történelmi és szellemi revolúcióig a körforgás számos formájával találkozhatunk. Forog a balett-táncos, a légcsavar, a körhinta, a pénz - de mégis mindegyik másként mozog. Az őszi Szitakötőben ezt a témát forogjuk körbe.

Érvényes

Józsefvárosi Művészeti Ösztöndíjprogram 2023/2024. tanévre Balogh Lajos emlékére

A pályázatot a Karácsony Sándor Közalapítvány a Józsefvárosért (Közalapítvány) kuratóriuma írja ki az Alapító Okiratával összhangban az alábbi feladatok mentén: A) Korszerű oktatás és nevelés támogatása, ezen belül [5.) pont] a szociálisan hátrányos helyzetű, valamint tehetséges diákok támogatása; B) Józsefvárosi nemzetiségi kultúrák terjesztése.

Érvényes

Az év információvédelmi dolgozata - 2023

A pályázat célja, hogy népszerűsítsük az egyre elterjedő nemzetközi gyakorlatot, és támogassuk az információ- és adatvédelem kultúrájának kialakítását azoknak a diploma,- és szakdolgozatoknak, valamint tanulmányoknak díjazásával, amelyek alkotói a tématerületükön kiemelkedőt alkottak.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem