Pályázatok keresése

Felújítás, építés
Összetett kereső

Fenntartható vízgazdálkodás infrastrukturális feltételeinek javítása / KEHOP-1.3.0-15

A Felhívás célja az éghajlatváltozás felszíni és felszín alatti vizekre gyakorolt káros hatásainak mérséklése érdekében a vízgazdálkodás helyzetének javítása, a vízhiányos időszakokban jelentkező vízigények kielégítésének elősegítése, valamint a természetes vízkészletek hasznosíthatóságának növelése.

Érvényes

Országos Sítanpálya-építési Program 2024

A Program célja: hogy olyan magyarországi településeken, melyekben még nem található műanyag borítású üzemelő sítanpálya, megfelelő szakmai szempontok szerint tervezett, és megfelelő szaktudással üzemeltetett sítanpályák létesüljenek.

Érvényes

Országos Mászóterem-építési Program 2024

A Program célja: A Magyarországon egyre növekvő népszerűségnek örvendő, olimpiai sportággá fejlődött falmászás szabadidősport és versenysport igényeit egyaránt figyelembe véve, sportmászást támogató, megfelelő sportszakmai szempontok szerint tervezett és kivitelezett, új beltéri mesterséges mászótermek építése 10.000 fő vagy afeletti lakosságszámú magyarországi településeken.

Érvényes

Óvodai játszóudvar, közterületi játszóterek fejlesztése / MFP/ÖTIFB/2024/OJKJF

A kategória célja az az 5000 fő és ez alatti állandó lakosságszámú településeken önkormányzatok, önkormányzati társulások (a továbbiakban: önkormányzat vagy társulás) 1/1 hányad szerinti tulajdonában lévő közterületi játszóterek, közterületi fitneszparkok, óvodai játszóudvarok építése, felújítása, fejlesztése, korszerűsítése, eszközök és felszerelések beszerzése.

Érvényes

Temetők kisléptékű infrastrukturális fejlesztése / MFP/ÖTIFB/2024/TKIF

A kategória célja az 5000 fő és ez alatti állandó lakosságszámú települések számára az önkormányzatok, önkormányzati társulások (a továbbiakban: önkormányzat vagy társulás) 1/1 hányad szerinti tulajdonában lévő és működő temetők állapotának kisléptékű felújítására irányuló támogatás nyújtása.

Érvényes

Kommunális eszközök beszerzése / MFP/ÖTIFB/2024/KOEB

A kategória célja az 5000 fő és ez alatti állandó lakosságszámú önkormányzatok számára önkormányzati társulások (a továbbiakban: önkormányzat vagy társulás) olyan új eszközök, gépek, munkagépek beszerzésére, amelyek hozzájárulnak a belterületi közterületek megfelelő karbantartásához, a településtisztasági és a köztisztasági szolgáltatásokhoz.

Érvényes

Óvoda épületének felújítása, korszerűsítése, óvodai férőhelybővítés / MFP/ÖTIFB/2024/ÓFKF

A kategória célja az 5000 fő és ez alatti állandó lakosságszámú települések számára az önkormányzatok, önkormányzati társulások (a továbbiakban: önkormányzat vagy társulás) 1/1 hányad szerinti tulajdonában lévő óvodai ellátás helyét biztosító ingatlan korszerűsítése, felújítása, valamint óvodai férőhelyek bővítése.

Érvényes

Országos Bringapark Program

A Program célja: a tartalmas és egészséges szabadidő-eltöltési lehetőségek segítése Magyarországon új bringaparkok kialakításával, vagy már meglévő bringapark (kivéve a fenntartási időszakban lévő, korábbi támogatásból megvalósult fejlesztés) felújításának támogatásával. A mozgásgazdag, egészséges életmód népszerűsítése.

Érvényes

Eszközbeszerzés / MFP/ÖTIFB/2024/EKB/

A kategória célja az 5000 fő és ez alatti állandó lakosságszámú települési önkormányzatok, önkormányzati társulások (a továbbiakban: önkormányzat vagy társulás) feladatának ellátásához kapcsolódó eszközbeszerzésre irányuló támogatás nyújtása.

Érvényes

Országos Görpark Program 2024

A Program célja: Az olimpiai sportággá fejlődött gördeszkázás és a gyorsasági görkorcsolya sportágak szabadidősport és versenysport igényeit egyaránt figyelembe véve, megfelelő méretű, sportszakmai szempontok szerint tervezett és kivitelezett létesítmények kerüljenek kialakításra magyarországi településeken.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem