Pályázatok keresése

Foglalkoztatás
Összetett kereső

Pályázat kísérleti fejlesztő / társadalmi innovátor munkakör betöltésére

A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium (TINLAB) tagjaként a Hálózat a Regionális Fejlesztésért Alapítvány kísérleti fejlesztő / társadalmi innovátor munkakört hirdet társadalmi innovációs ügyek megoldása iránt elkötelezett személyek számára.

Érvényes
Kategória
Foglalkoztatás

Nyári diákmunka 2024

A teljes foglalkoztatottság elérése, valamint a fiatalkori inaktivitás csökkentése, a korai munkatapasztalat- és munkajövedelem-szerzés elősegítése érdekében a Kormány 2024. június 17-től ismételten meghirdeti a ,,Nyári diákmunka 2024." munkaerőpiaci programot, amelynek keretében bértámogatást nyújt a hirdetményben megjelölt feltételeknek megfelelő munkáltatók részére a 16-25 éves, nappali tagozaton tanuló diákok és egyetemi hallgatók nyári foglalkoztatásához.

Érvényes
Kategória
Foglalkoztatás

A tartósan álláskeresők komplex felmérésének és fejlesztésének támogatásával kiegészülő munkakipróbálási pilot program / TARTÓS/2024

"A tartósan álláskeresők komplex felmérésének és fejlesztésének támogatásával kiegészülő munkakipróbálási pilot program" (a továbbiakban: program) átfogó célja: - a magyarországi munkaerőhiány enyhítése, a foglalkoztatás növelése, - a munkaerőpiaci tartalékok kiaknázása, ezzel hozzájárulva Magyarország versenyképességének növeléséhez, - a hosszú ideje nem dolgozó, tartós álláskeresők visszaintegrálása a munkaerőpiacra, részükre segítség nyújtása munkába állásuk érdekében.

Érvényes

A tartós munkanélküliség elleni küzdelem innovatív megközelítése / ESF-SI-2024-LTU-01

A jelen pályázati felhívás célja a pályázók ösztönzése a tartósan munkanélküliek munkaerő-piaci integrációját és társadalmi befogadását és visszafogadását elősegítő, bizonyított és ígéretes társadalmi innovációk átvétele vagy kiterjesztése érdekében.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem