Pályázatok keresése

Vállalkozások
Összetett kereső

IMPULSE Program

A program  elősegíti a magyar vállalkozások magas piaci potenciállal bíró innovatív termékeinek, szolgáltatásainak piaci hasznosítását. A támogatás célja, hogy a találmányok az ötlettől egészen az üzleti hasznosítás szakaszáig eljussanak, és ne vesszen el egyetlen magyar találmány sem.

Érvényes

Üzleti megoldás díj

Az Üzleti megoldás, üzleti modellváltás díj célja, hogy elismerje, és széles körben bemutassa azokat az innovatív üzleti megoldásokat, üzleti modellváltásokat, amelyek hozzájárulnak a Fenntartható fejlődési Célok eléréséhez vagy rendszerszintű átalakulásokhoz.

Érvényes

Vállalati transzformáció díj

A vállalati transzformáció díj célja, hogy elismerje, és széles körben bemutassa azokat a vállalatokat, melyek üzleti működésükbe egyre jobban integrálják a fenntartható vállalatvezetés irányelveit, ezáltal hozzájárulnak a rendszerszintű átalakulások felgyorsításához, valamint a Fenntartható fejlődési Célok eléréséhez.

Érvényes

A Loupe Színházi Társulás nyílt pályázatot hirdet videós együttműködésre

A Loupe Színházi Társulás egyéni alkotók és alkotóközösségek részére nyílt pályázatot hirdet, melynek célja, hogy megtalálja azt a progresszív, proaktív, szabadszellemű videós munkatársat/csapatot, akivel hosszútávon tudják közösen kialakítani az audiovizuális tartalomgyártási stratégiát.

Érvényes

BCSDH Fenntartható jövőért díj 2024

A Fenntartható jövőért díj együtt fejlődik az üzleti környezet változásával, reagál az aktuális kihívásokra. A díjat ebben az évben a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) azokra a területekre összpontosítva hirdeti meg, ahol a rendszerek átalakítására a legnagyobb hatása van a vállalatoknak.

Érvényes

Pályázat 500 000 Ft értékű mobil- és számítástechnikai eszköz csomag elnyerésére

Pályázatot hirdetünk a CASE Összefogás a Társadalmi Vállalkozások Fejlődéséért Egyesület által felajánlott 500 000 Ft értékű mobil- és számítástechnikai eszköz csomag elnyerésére.

Érvényes

Art is Business Díj 2024

Az Art is Business olyan értékteremtő és -megóvó platform, amely lehetőséget kínál arra, hogy a művészeti és az üzleti gondolkodók találkozzanak, és együttműködéseket hozhassanak létre. Ennek egyik legfontosabb állomása az Art is Business Díj, amelyet 2019 óta hirdetünk meg azzal a szándékkal, hogy az adott év kiemelkedő cégeit, magánembereit és művészeti szereplőit díjazzuk.

Érvényes

HRKOMM AWARD

Nyolcadik alkalommal hirdetjük meg a HRKOMM AWARD-ot, amely a legrégebbi és legnagyobb hazai HR-kommunikációs megoldások versenye. Aktualizált kategóriarendszerrel és a nemzetközi szinthez igazodó értékelési szempontokkal várja a zsűri pályázataitokat. A bírálókat idén is a hazai TOP kommunikációs és HR szakemberekből állítottuk össze.

Érvényes
Kategória
Díj

Az EUREKA programban való magyar részvétel támogatása / 2024-1.2.6-EUREKA

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja a vállalkozói szféra, különösen a kis- és középvállalkozások nemzetközi kutatás-fejlesztési együttműködését elősegítő EUREKA programban való magyar részvétel támogatása.

Érvényes

Az Európai Unió Horizont Európa programjában, valamint egyéb közös EU-s programokban való magyar részvétel ösztönzése / 2021-1.2.3-EU_KP

A Kulturális és Innovációs Minisztérium által a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, mint kezelő szerv (továbbiakban: NKFI Hivatal vagy Kezelő szerv) útján a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból (a továbbiakban: NKFI Alap) meghirdetett Felhívás célja, hogy kiszámítható forrást biztosítson a magyar gazdaság innovációjának ösztönzésére, és lehetővé tegye a gazdaság és a társadalmi élet területein hasznosuló kutatás-fejlesztés erősítését, a hazai és külföldi kutatási eredmények hasznosítását, az innovációs infrastruktúra és annak körébe tartozó szolgáltató tevékenységek fejlesztését.

Érvényes

Gyorsítósáv / 2023-1.1.2-GYORSÍTÓSÁV

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett Felhívás legfontosabb célja olyan startup és spin-off vállalkozások támogatása, amelyek - elsődlegesen, de nem kizárólag - felsőoktatási intézményekben és közfinanszírozású kutatóintézetekben keletkezett kutatási eredmények üzleti hasznosítását tervezik, és amelyek esetében a piacravitelhez még jelentős kutatás-fejlesztési tevékenység szükséges.

Érvényes
Pályázhat
Vállalkozások

Nyári diákmunka 2024

A teljes foglalkoztatottság elérése, valamint a fiatalkori inaktivitás csökkentése, a korai munkatapasztalat- és munkajövedelem-szerzés elősegítése érdekében a Kormány 2024. június 17-től ismételten meghirdeti a ,,Nyári diákmunka 2024." munkaerőpiaci programot, amelynek keretében bértámogatást nyújt a hirdetményben megjelölt feltételeknek megfelelő munkáltatók részére a 16-25 éves, nappali tagozaton tanuló diákok és egyetemi hallgatók nyári foglalkoztatásához.

Érvényes
Kategória
Foglalkoztatás
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem