Pályázatok keresése

Vállalkozásfejlesztés
Összetett kereső

Mentorprogram a nemzetközi piacokat meghódítani vágyó e-kereskedőknek

A Digitális Kereskedelmi Szövetség egyedülálló mentorprogrammal segíti az érett, nemzetközi terjeszkedést tervező magyar e-kereskedő cégeket. A cégekre szabott szakmai programmal a külföldi terjeszkedésben még kihívásokkal küzdő magyar webáruházak további fejlődését támogatjuk, hogy a magyar e-kereskedők nemzetközi szinten is látható sikereket érjenek el. A programba a legígéretesebb cégek kerülnek be, akik itthon és külföldön is sikeres hazai szakértőktől tanulhatnak és a megszerzett tudásoknak köszönhetően a következő szintre léphetnek.

Érvényes
Pályázhat
Vállalkozások

Kkv-alap 2023

Az Ideas Powered for business kkv-alap egy olyan támogatási program, amelynek célja, hogy segítse az európai uniós kis- és középvállalkozásokat (kkv-k) szellemitulajdon-jogaik védelmében. A kkv-alap az Európai Bizottság kezdeményezése, amelyet az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala (EUIPO) hajt végre, és amely 2023. január 23-től 2023. december 8-ig tart.

Érvényes

FETE - gazdasági vállalkozások kialakítása

A Felzárkózó Települések Program (FETE) Magyarország 300, jogszabályban nevesített hátrányos helyzetű településén valósít meg jelenlét szemléletű, szociális munkára és közösségfejlesztésre alapozott felzárkóztató programot évtizedes távlatban. A FETE komplex beavatkozási eszköztárral működik a kríziskezeléstől az egyéni tanácsadáson át közösségi aktivitások szervezéséig, tematikusan pedig magába sűríti a szociális munka, a közösségfejlesztés, az oktatási, egészségügyi és foglalkoztatási beavatkozások lehetőségét, a fogantatástól a foglalkoztatásig figyelve és kísérve a rábízott egyének, családok, közösségek, települések életét. A FETE általános célja e hátrányos helyzetű településeken élők jobb esélyekhez segítése a gyermekvállalás, a családi élet megszervezése, az oktatás, a közszolgáltatásokhoz való hozzáférés, a munkaerőpiaci részvétel, a jövedelmi helyzet javítása terén - e beavatkozások révén alkalmassá kívánja tenni a program a támogatott közösségeket arra, hogy idővel önállóan is képesek legyenek szembenézni a mindennapi élet kihívásaival, szorosabban tudjanak kapcsolódni az őket körülvevő társadalmi-gazdasági rendszerekhez.

Érvényes

Működő mikrovállalkozások eszközbeszerzésének támogatása / VP6-19.2.1.-70-6-20

Magyarország Kormányának felhívása a(z) Pannónia Kincse Leader Egyesület helyi akciócsoport (HACS) illetékességi területén székhellyel vagy telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező mikrovállalkozások támogatása: a(z) térség gazdasági fejlődésének elősegítésére a vállalkozói aktivitás, a versenyképesség, az innovációs képesség ösztönzése, munkahelyek megtartása és újak létrehozása, valamint a gazdasági szerkezet fejlesztése érdekében.

Érvényes

Térségi vállalkozásfejlesztés / VP6-19.2.1.-40-4-20

A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a működő vállalkozások versenyképességének javítását. A cél elérését a Kormány Hajdúk Vidékfejlesztési Egyesülete, mint LEADER helyi akciócsoport (HACS) illetékességi területén székhellyel rendelkező induló és működő vállalkozások együttműködésével tervezi megvalósítani jelen felhívásban foglalt feltételek mentén.

Érvényes

Intelligens szakosodási kockázati tőkeprogram / VEKOP-2.1.2-17

A tőkeprogram célja, hogy a nagy növekedési potenciállal és innovatív termékkel, vagy szolgáltatással rendelkező vállalkozások kockázati tőkéhez jussanak. A kiválasztott alapkezelők prioritásként kezelik, hogy támogatandó termék- és szolgáltatásfejlesztési projektek kapcsolódjanak a Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégiában (Nemzeti S3) megfogalmazott ágazati és horizontális prioritások vagy intelligens technológiák valamelyikéhez.

Érvényes

Nemzeti Technológiai és Szellemi Tulajdon kockázati tőkeprogram / GINOP-8.1.3/A-16

A tőkeprogram célja, hogy induló vagy fiatal innovatív, nagy növekedési potenciállal rendelkező kkv-k tőketámogatás révén ötletek megvalósításával, prototípusok továbbfejlesztésével jelentősen innovatív terméket, szolgáltatást hozzanak létre, vezessenek nemzetközi piacra. A kockázati tőkeprogram megvalósítására állami tulajdonú tőkealap-kezelő társaság jön létre, amely tőkebefektetésekkel képes hozzájárulni a nemzetgazdasági teljesítmény növeléséhez.

Érvényes
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem