Pályázatok keresése

Mezőgazdaság
Összetett kereső

Állattartó telepek fejlesztésének támogatása / KAP-RD01a-RD01c-RD01d-RD01e-1-24

A felhívás alapjául a KAP ST RD01a_E01_FRM_73 kódszámú, Mezőgazdasági üzemek fejlesztése című, a RD01c_E01_FRM_73 kódszámú, Mezőgazdasági üzemek zöld beruházásainak támogatása című, az RD01d_E01_FRM_73 kódszámú, Mezőgazdasági üzemek fejlesztése az ammónia-kibocsátás csökkentés érdekében című, illetve RD01e_E01_FRM_73 kódszámú Állattartó telepek járványvédelmi beruházásainak támogatása, sertéságazat esetén a farokkurtítás visszaszorításával című beavatkozásai szolgálnak.

Érvényes
Kategória
Mezőgazdaság

Kertészeti üvegházakhoz, hűtőházakhoz kapcsolódó, és post-harvest fejlesztések támogatása / KAP-RD01a-RD01c-1-24

A felhívás alapjául a KAP ST RD01a_E01_FRM_73 kódszámú, Mezőgazdasági üzemek fejlesztése című, valamint az RD01c_E01_FRM_73 kódszámú, Mezőgazdasági üzemek zöld beruházásainak támogatása című beavatkozásai szolgálnak.

Érvényes
Kategória
Mezőgazdaság

Közösségi kert - Országbíró utca 14.

A pályázat célja, hogy a közterületeken lévő zöldfelületek gondozásával a lakóközösségek számára aktív zöldterületi tevékenységre és ezzel a kerület szépítésére módot adjon, a lakókat a szabadidő aktív és egészséges eltöltésére ösztönözze a közterületi kertészkedés révén. Ezzel együtt cél továbbá, hogy a közösségen belüli szociális kohéziót és a lokálpatriotizmust erősítse, emellett növelje a közösségi területek épségben történő megóvására való igényt és az ebben való aktív közreműködést.

Érvényes
Kategória
Mezőgazdaság

Erdő területeknek nyújtott Natura 2000 kompenzációs kifizetések / KAP-RD34-1-24

A Natura 2000 erdő hálózattal és a védett és fokozottan védett erdő területekkel kapcsolatos kifizetések célja, hogy az erdőgazdálkodók számára ellentételezze a vadon élő madarak védelméről szóló, 2009. november 30-i 2009/147/EK tanácsi irányelv és a természetes élőhelyek, valamint a vadon élő állatok és növények védelméről szóló, 1992. május 21-i 92/43/EGK irányelv, továbbá a Tvt. végrehajtásából eredően felmerülő többlet költségeket és elmaradó bevételeket. A beavatkozás alkalmazásának célja továbbá az is, hogy ösztönözze az erdőgazdálkodók jogkövető magatartását, amely hozzájárul a közösségi jelentőségű vagy védett élőhelyek és fajok állapotának fenntartásához, javulásához is.

Érvényes
Kategória
Mezőgazdaság

Díjtámogatott mezőgazdasági biztosítás / KAP-RD16-1-24

A kedvezőtlen időjárási jelenségek és a klímaváltozás okozta termelői károk kezelése, valamint a termelői öngondoskodás elősegítése és további fenntartása érdekében az időjárási kockázatokból fakadó, 20%-os hozamcsökkenést elérő mezőgazdasági károkat fedező növénybiztosítási szerződések kötésének ösztönzése a biztosítási díjainak támogatásán keresztül.

Érvényes
Kategória
Mezőgazdaság

Natura 2000 mezőgazdasági területeknek nyújtott kompenzációs kifizetések / KAP-RD23-1-24

A Natura 2000 hálózattal kapcsolatos gyepterületekre vonatkozó kifizetések célja, hogy a mezőgazdasági termelők és az egyéb földhasználók számára ellentételezze a vadon élő madarak védelméről szóló, 2009. november 30-i 2009/147/EK tanácsi irányelv (továbbiakban: Madárvédelmi Irányelv) és a természetes élőhelyek, valamint a vadon élő állatok és növények védelméről szóló, 1992. május 21-i 92/43/EGK irányelv (továbbiakban: Élőhelyvédelmi Irányelv) végrehajtásából eredően felmerülő többlet költségeket és elmaradó bevételeket.

Érvényes
Kategória
Mezőgazdaság
🍪Weboldalunk cookie-kat használ a megfelelő működés érdekében.
Megértettem